Yuksek ses ikazi

İnşallah sende yaşarsın bir sinir boşalması, sana olmuyorsa kimseye olmasın mantığından da kurtulursun böylelikle.
Size oluyor diye başkalarına da mı olsun yani? Sizde problem varsa çözümü için uğraşın. Dediğinizin ben kanserim herkes kanser olsun demekten farkı yok. Çok şükür benim öyle şımarıklıklarım yok.
 
Ağlamak başka bağırıp çağırmak başka.. Ağlamakta bir problem görmüyorum ki ben.. O gerçekten bir duygu boşalması, engel olmak zor. Bağırmak ise engellenebilecek bir şey bence..
 

Gördüğüm en saçma yorum galiba ya. Herkes aynı olmak zorunda zaten. Sen harikasın, asla sinir boşalması yaşamıyorsun, dünyanın en güçlü kadınısın falan dememizi bekliyorsun galiba yoksa bu yoruma başka mantık getiremedim ben.
 
Komşu komşu değil düşman. Eşinde artık sesin heryerden duyuluyo diye diline dolar. O komşuyu kapıdan kovmak lazımmış
 


Ah derdimin dili olmussunuz .Tamda mutsuzluklr bitikmesiydi .
 
Ben mi diyecem bunlari
İmkansız birsey gibi.
 
Hiç anlamadığım bir çığlık sesi duyuyorum geçen sabah 10 da mı ne vardı aynı ses allahım diyorum ya hafta içi birde . Düşünüyorum kimin kocası evde acaba ama bulamıyorum
 
Cocuklarim var onlarin obur odada oynayip urkmeyecegi bir tondu
E demek ki duymuşlar ki gelmişler kapınıza.
Dikkat edilmesi gerekiyor kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok .
Benimde bebegim var ve yukardan ani sesler gelince uyanıyor. Çok sinirleniyorum.
Onlar yaptığı zaman Sizde onları uyarırsınız.
 
Benim öyle bir beklentim yok ama teşekkürler sağ olun
 
Komşunuz fırsat kolluyormuş heralde. Niye utanıyorsunuz, tartışmayan karı koca mı var. İnsanız ya hu. Her zaman mükemmel bir uyum içinde olamayız.
Siz o komşuyla mesafe koyun. Ha ben olsam yıllarca sizin sesinizi biz dinlerken iyiydi derdim.
 
Bu ben niye grip olmuyorum kendime dikkat ediyorum demek gibi bir şey olmuş.
 
Hergün kavga varsa tabii ki sıkıntı ama insan evinde kavga ediyor kavga edeceği zaman arabaya binip boş araziye gidemiyor ki. Bizim de kavgalarımız oluyor mümkün olduğunca kısmaya çalışıyorum sesi cam açıksa kapatıyorum eşimi bağırma diye uyarıyorum ama olmuyor. Siz nerde kavga ediyorsunuz mesela?
 
Evli misiniz bilmiyorum ama bence kınamayın başınıza gelir.
 
Biz kavga etmiyoruz, hatta komşularımız yöneticiye bu daire boş mu diye sormuş kaç kere :)
Kavga etmeyi doğru bulmuyorum, düzgünce ses yükseltmeden konuşur sorunları çözersin. Toplum içinde yaşıyorsak bence buna da dikkat etmeliyiz ki aynı evin içinde çocuklar da olacak yarın bir gün ve sürekli ebeveynlerinin bu seslerine karşı mutsuz olacaklar.
Daha 1 saat önce yine yan tarafta kadın öyle bağırıyordu ki kapıyı açtım ne oluyor diye. Birbirlerine etmedikleri küfür hakaret kalmıyor, ben bunları duymak zorunda olduğumu düşünmüyorum. Anne babaları ölmüş gibi bağırıp birbirlerine beddua edip küfürler savuruyorlar. Tek sorun da adamın annesinin Doğum gününe gitmek istemeseymiş.
Çok çirkin şeyler bunlar. Çocuğumu sessiz kavgasız bir ortamda büyütmek isterim ama iki yandan komşularım 7/24 kavga edip küfürler evimin içinde savrulurken nasıl düzgün bir terbiye ve düzgün bir psikoloji verebilirim bilmiyorum.
Kaç yıllık da evliyim bu arada. Yeni evli de değilim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…