- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi BlueDesertRain
-
Size oluyor diye başkalarına da mı olsun yani? Sizde problem varsa çözümü için uğraşın. Dediğinizin ben kanserim herkes kanser olsun demekten farkı yok. Çok şükür benim öyle şımarıklıklarım yok.İnşallah sende yaşarsın bir sinir boşalması, sana olmuyorsa kimseye olmasın mantığından da kurtulursun böylelikle.
Ağlamak başka bağırıp çağırmak başka.. Ağlamakta bir problem görmüyorum ki ben.. O gerçekten bir duygu boşalması, engel olmak zor. Bağırmak ise engellenebilecek bir şey bence..Kolay kolay ağlamam.
Hele başkalarının önünde hiç sevmem ağlamayı kendimi de çok iyi tutabilirdim.
Ama bir dönem oldu ki, her şey üst üste geldi.
Sanki evrendeki her şey benimle uğraşıyormuş gibiydi.
Kronik mutsuzlukların birikmesi sonucu bir gün.
Gayet sıradan bir sorun karşısında hem de hiç ağlamak istemeyeceğim
birinin önünde hüngür hüngür ağladım ve tam yarım saat sonlandıramadım bunu.
Hani salak mısın sus artık kes şunu dememe rağmen içten içe.
Demek ki her şey elimizde değilmiş.
Sizin bu derece zor zamanlarınız olmaz dilerim..
Kusura bakmayın da bana abartı geliyor bu sinir boşalması durumları.. Ben niye hiç yaşamıyorum? İnsanın elinde olan bir şey bu, başkasına kızarken kendiniz aynısını yapmışsınız. Komşunuz haklı..
Komşu komşu değil düşman. Eşinde artık sesin heryerden duyuluyo diye diline dolar. O komşuyu kapıdan kovmak lazımmışDun aksam esimle tartistik.Benim cileden cikmamla sesim biraz artti .10dk falan yuksek sesli konustum .Sabrimin sonuydu kendime degildim. Bir sinir bosalmasiydi . Daha sonra susup agladim zaten.Ben aglarken komsum geldi sesin cok ciktigini polisi arayacaklarini neredeyse böyle birsey yapilmamasi gerektigini soyledi. Eyvallah dedi esim ozur diledi siniri bosaldi dedi . Defalarca karsilikli kavga eden , sesleri heryeri saran komsum tarafindan kinandim . Üzüldüm utandim kirildim.On dk bile surmedi.Saat gec degildi .Cok kötüyüm suan.
Komsun bence ayip etmis. Bide yurek yemis yani ters insanlarada denk gelwbilirdi her gun olursa ayri o zaman uyarmak lazim ama yani5senede ilkti
Bir kere kocama karin konuşabiliyor mu demistiDemek ki hiç duymadıkları için tuhaf gelmiş :) o şekilde düşünün. Dikkat çekmiştir. Siz de gidin zırt pırt kapısına her ses duyduğunuzda
Biz pek anlamıyoruz tartismaktan galiba :))Biz yüksek sesle tartışırken tv den müzik açıyoruz erken saatse. En azından şikayet müzik için gelsin diye
Kolay kolay ağlamam.
Hele başkalarının önünde hiç sevmem ağlamayı kendimi de çok iyi tutabilirdim.
Ama bir dönem oldu ki, her şey üst üste geldi.
Sanki evrendeki her şey benimle uğraşıyormuş gibiydi.
Kronik mutsuzlukların birikmesi sonucu bir gün.
Gayet sıradan bir sorun karşısında hem de hiç ağlamak istemeyeceğim
birinin önünde hüngür hüngür ağladım ve tam yarım saat sonlandıramadım bunu.
Hani salak mısın sus artık kes şunu dememe rağmen içten içe.
Demek ki her şey elimizde değilmiş.
Sizin bu derece zor zamanlarınız olmaz dilerim..
Ben mi diyecem bunlariUtanmayın boş yere.
Elbet bir kavga daha ederler 3 dk sonra kapısına gidip biz koca sene sizi dinledik,
ayıptır diye gitmedik ama bir 10 dk için kapıya gelen sizin kapınız daha çok çalacak bu gidişle.
Haberiniz olsun dersin.
Çok kapı kullandım farkettim
Onlar gitti .Birde az sebebimiz varmis gibi sesin insanlara gitti rezil olduk dedi diye atistikKomşu komşu değil düşman. Eşinde artık sesin heryerden duyuluyo diye diline dolar. O komşuyu kapıdan kovmak lazımmış
Hiç anlamadığım bir çığlık sesi duyuyorum geçen sabah 10 da mı ne vardı aynı ses allahım diyorum ya hafta içi birde . Düşünüyorum kimin kocası evde acaba ama bulamıyorumsevişme sesi sorunu bizde de var, aleni duyuyoruz Yani. Bu Nası bi şeydir Nası çözülür hiç bilmşyorum duyarsızlaştık artık ama oğlum biraz büyüdüğünde be yaparız bilmem. Erken saatlerde bile sevişiyorlar tamam o işin saati olmaZ da sessiz modda bari yapılsın
E demek ki duymuşlar ki gelmişler kapınıza.Cocuklarim var onlarin obur odada oynayip urkmeyecegi bir tondu
Benim öyle bir beklentim yok ama teşekkürler sağ olunGördüğüm en saçma yorum galiba ya. Herkes aynı olmak zorunda zaten. Sen harikasın, asla sinir boşalması yaşamıyorsun, dünyanın en güçlü kadınısın falan dememizi bekliyorsun galiba yoksa bu yoruma başka mantık getiremedim ben.
Bu ben niye grip olmuyorum kendime dikkat ediyorum demek gibi bir şey olmuş.Kusura bakmayın da bana abartı geliyor bu sinir boşalması durumları.. Ben niye hiç yaşamıyorum? İnsanın elinde olan bir şey bu, başkasına kızarken kendiniz aynısını yapmışsınız. Komşunuz haklı..
Hergün kavga varsa tabii ki sıkıntı ama insan evinde kavga ediyor kavga edeceği zaman arabaya binip boş araziye gidemiyor ki. Bizim de kavgalarımız oluyor mümkün olduğunca kısmaya çalışıyorum sesi cam açıksa kapatıyorum eşimi bağırma diye uyarıyorum ama olmuyor. Siz nerde kavga ediyorsunuz mesela?Ya ben de komşuma bunu söylemek istiyorum. Yatak odalarımız bitişik ve sabah 5te bile kavga ediyorlar. Daha gençler. Hayatımda duymadığım küfürleri duyuyorum artık psikolojim bozuldu. Lütfen insanlarla birlikte yaşanılan yerlerde sinir krizlerinizi kavgalarınızı başka yerlerde yapın.
En sonunda ben de polis çağıracağım ama polis gelse ne yapacak ki 2 gün sonra yine aynılar . Bıktım :/
Evli misiniz bilmiyorum ama bence kınamayın başınıza gelir.Kusura bakmayın da bana abartı geliyor bu sinir boşalması durumları.. Ben niye hiç yaşamıyorum? İnsanın elinde olan bir şey bu, başkasına kızarken kendiniz aynısını yapmışsınız. Komşunuz haklı..
Bence insanın elinde bağırıp çağırmamak.. Bana şımarıklık geliyor diğer türlü..
Biz kavga etmiyoruz, hatta komşularımız yöneticiye bu daire boş mu diye sormuş kaç kere :)Hergün kavga varsa tabii ki sıkıntı ama insan evinde kavga ediyor kavga edeceği zaman arabaya binip boş araziye gidemiyor ki. Bizim de kavgalarımız oluyor mümkün olduğunca kısmaya çalışıyorum sesi cam açıksa kapatıyorum eşimi bağırma diye uyarıyorum ama olmuyor. Siz nerde kavga ediyorsunuz mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?