Yuksek ses ikazi

Evli misiniz bilmiyorum ama bence kınamayın başınıza gelir.
Evet evliyim, kınamıyorum, düşündüğümü söylüyorum. Daha tek gün ne ben ne de eşimin bağırmışlığımız var. Demek ki olabiliyormuş bağırmadan da.. Neden herkes ben sinir krizi geçirmiyorum diye üstüme geliyor anlamadım. Herkesin sinirsel problemleri mi olması gerekiyor yani?

Sinir krizi geçirmiyorsunuz diye mi üstünüze geliniyor :)
Sinir boşalması yaşayıp bağıranları şımarık sayana kadar kendinize de baksak, cümlelerden şımarıklık akıyor.

Boşver.

Yakın zamanda benim de başıma geldi. Savah 9.30 da süpürge açtım diye ( misafir gelecekti sessiz süpürgeyle üstelik sadece salonu alıyordum)

Ben de çok sıkıldım başta ama daha sonra boşverdim, insan olsa bir kerelik bir şeyi idare ederdi onun için sinirlerimi bozmaya değmez.

Bir küçük kızım var bir tane de yolda, şimdi o düşündün

size olmuyor diye başkalarına da olmasın diyorsunuz ama , eleşriyorsunuz ama kendiniz de aynı fikirdesiniz. Be ne çelişki böyle

10 dakika nasıl yüksek sesle kavga edebiliyorsunuz ben edemem hiç öyle kavga anca anlık olur olursa bizim üst katımızdakilerde sürekli kavga eder ne lavgalar küfürler falan ben üzüluyorum ondan için insan bu kadar kavga edip neden boşanmaz bilemiyorum

Bizi birkac yil evvel ayni duruma düşüren blok komsumuz... ee gün gelir devran döner. Geçen aksam telefonla arayip sesini kesin haddinizi bilin baslikli kucuk bi konusma yaptim. Sana da bir firsat dogar merak etme. Cok anlayisiz insanlar var. Allah korusun boylelerinden

Ama ablacim bosanmak da kolay degil ki... yuva cok zor kuruluyor. Allah muhafaza arada cocuklar da vardir belki

+1

Bence komşunuzun yaptığı ayıp, nasıl kahkaha atarken sesimiz fazla çıkıyorsa kavga ettiğimiz zamanlarda da fazla çıkabilir. Devamlı olmadığı sürece bence doğal bi durum.

ben sizi korumak ve yine sizi merak ettikleri için geldiklerini düşünüyorum.
kendiniz de söylemişsiniz, evinizde sık rastlanan bir durum değilmiş.hatta eşiniz konuşabiliyor mu diye sormuşlar. şaşkınlıkla korku arasında karı koca size gelerek sizi görmek istemişlerdir.

Arada oluyorsa komsun duymamazlıktan gelebilirdi
hepimizin gergin oldugu anlar oluyor
şahsen benım basıma gelse
komsum mahcup olur dıye acmam konusunu
devamlı olan birsey değilse dediğim gibi ayıp etmiş

o ses yapınca aynı uyarıyı siz de ona yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…