- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi BlueDesertRain
-
Evet evliyim, kınamıyorum, düşündüğümü söylüyorum. Daha tek gün ne ben ne de eşimin bağırmışlığımız var. Demek ki olabiliyormuş bağırmadan da.. Neden herkes ben sinir krizi geçirmiyorum diye üstüme geliyor anlamadım. Herkesin sinirsel problemleri mi olması gerekiyor yani?Evli misiniz bilmiyorum ama bence kınamayın başınıza gelir.
Sinir krizi geçirmiyorsunuz diye mi üstünüze geliniyor :)Evet evliyim, kınamıyorum, düşündüğümü söylüyorum. Daha tek gün ne ben ne de eşimin bağırmışlığımız var. Demek ki olabiliyormuş bağırmadan da.. Neden herkes ben sinir krizi geçirmiyorum diye üstüme geliyor anlamadım. Herkesin sinirsel problemleri mi olması gerekiyor yani?
Kusura bakmayın da bana abartı geliyor bu sinir boşalması durumları.. Ben niye hiç yaşamıyorum? İnsanın elinde olan bir şey bu, başkasına kızarken kendiniz aynısını yapmışsınız. Komşunuz haklı..[/QUOTE
size olmuyor diye başkalarına da olmasın diyorsunuz ama , eleşriyorsunuz ama kendiniz de aynı fikirdesiniz. Be ne çelişki böyleSize oluyor diye başkalarına da mı olsun yani? Sizde problem varsa çözümü için uğraşın. Dediğinizin ben kanserim herkes kanser olsun demekten farkı yok. Çok şükür benim öyle şımarıklıklarım yok.
Bizi birkac yil evvel ayni duruma düşüren blok komsumuz... ee gün gelir devran döner. Geçen aksam telefonla arayip sesini kesin haddinizi bilin baslikli kucuk bi konusma yaptim. Sana da bir firsat dogar merak etme. Cok anlayisiz insanlar var. Allah korusun boylelerindenDun aksam esimle tartistik.Benim cileden cikmamla sesim biraz artti .10dk falan yuksek sesli konustum .Sabrimin sonuydu kendime degildim. Bir sinir bosalmasiydi . Daha sonra susup agladim zaten.Ben aglarken komsum geldi sesin cok ciktigini polisi arayacaklarini neredeyse böyle birsey yapilmamasi gerektigini soyledi. Eyvallah dedi esim ozur diledi siniri bosaldi dedi . Defalarca karsilikli kavga eden , sesleri heryeri saran komsum tarafindan kinandim . Üzüldüm utandim kirildim.On dk bile surmedi.Saat gec degildi .Cok kötüyüm suan.
Ama ablacim bosanmak da kolay degil ki... yuva cok zor kuruluyor. Allah muhafaza arada cocuklar da vardir belki10 dakika nasıl yüksek sesle kavga edebiliyorsunuzben edemem hiç öyle kavga anca anlık olur olursa bizim üst katımızdakilerde sürekli kavga eder ne lavgalar küfürler falan ben üzüluyorum ondan için insan bu kadar kavga edip neden boşanmaz bilemiyorum
Yok çocukları ama kavgaları duysan sende neden hala boşanmıyorlar dersin birbirlerine ne küfürler ediyorlarAma ablacim bosanmak da kolay degil ki... yuva cok zor kuruluyor. Allah muhafaza arada cocuklar da vardir belki
Size oluyor diye başkalarına da mı olsun yani? Sizde problem varsa çözümü için uğraşın. Dediğinizin ben kanserim herkes kanser olsun demekten farkı yok. Çok şükür benim öyle şımarıklıklarım yok.
+1Komşunuz belkide sizi düşündüğü için yukarı çıkmıştır,belki başına bir iş vs gelebilir diye polisi aramak istemiş olabilir sesiniz kesildiğinde sizi kontrol etmek için çıkmış olabilir sesi bahane edip,burada bile zaman zaman konular açılıyor komşum kavga ediyor diye hep diyoruz o zamanda polisi ara diye,eğer onlarda kavga ediyorsa elbette siz de polisi arayabilirsiniz.
Arada oluyorsa komsun duymamazlıktan gelebilirdiDun aksam esimle tartistik.Benim cileden cikmamla sesim biraz artti .10dk falan yuksek sesli konustum .Sabrimin sonuydu kendime degildim. Bir sinir bosalmasiydi . Daha sonra susup agladim zaten.Ben aglarken komsum geldi sesin cok ciktigini polisi arayacaklarini neredeyse böyle birsey yapilmamasi gerektigini soyledi. Eyvallah dedi esim ozur diledi siniri bosaldi dedi . Defalarca karsilikli kavga eden , sesleri heryeri saran komsum tarafindan kinandim . Üzüldüm utandim kirildim.On dk bile surmedi.Saat gec degildi .Cok kötüyüm suan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?