Yuksek ses ikazi

Cok rahatladim ya mesajiniza.Allah razi olsun .O kadar sıkıntı ettim ki.

benim iki oğlum var. çocuklar nihayetinde. alttakinin de yanımdakinin de kavgasını duyuyorum. hatta yandaki komşum bir kere sordu bazen gürültü oluyor çok ses geliyor mu size diye yoo dedim hiç duymuyorum. ben şimdi kalkıp ya evet rahatsız oluyoruz desem hem kel hem fodul olurum. 5 dk yı 10 dk yı idare edemeyecek üstünede yüzleyecek duruma ne ara geldik bilmiyorum..

Niye utandiginizi anlamadım,kocanizla kavga etmek en doğal hakkiniz. Tabaklar bardaklar havada ucusmadiysa,komşuyu alt katta delirtecek kadar tepinmemisseniz,sıkıntı yok. Fırsat kollamis,kaçırmamis.

Sizin rahatsız hissedeceginiz bir durum yok....
Insaniz nihayetinde ve duygularimizi kontrol edemedigimiz durumlar oluyor...Olacakta...
Agladiginiz icin sesiniz yukselmis....
Gereksiz yada kontrol edebileceginiz bir durum degil nihayetinde....
Bence sorun komsunuzda..
Idare edebilirdi bu durumu...
Ikaza gelmek yerine durumunuzu merak ettigi icin gelseydi keske....

Kusura bakmayın da bana abartı geliyor bu sinir boşalması durumları.. Ben niye hiç yaşamıyorum? İnsanın elinde olan bir şey bu, başkasına kızarken kendiniz aynısını yapmışsınız. Komşunuz haklı..

Aynı bizim durum . Kavga sesi sevişme hepsi berbat ya . Polis çağırsam ne olacak komşunun eşi zaten polis diyip susuyoruz

İyi de herkesin duygu durumu ve olaya tepkileri farklıdır.
Kusura bakmayın çok anlamsız bir yorum olmuş.

Aynı bizim durum . Kavga sesi sevişme hepsi berbat ya . Polis çağırsam ne olacak komşunun eşi zaten polis diyip susuyoruz
sevişme sesi sorunu bizde de var, aleni duyuyoruz Yani. Bu Nası bi şeydir Nası çözülür hiç bilmşyorum duyarsızlaştık artık ama oğlum biraz büyüdüğünde be yaparız bilmem. Erken saatlerde bile sevişiyorlar tamam o işin saati olmaZ da sessiz modda bari yapılsın

Kari koca gelmislerdi bide .Sert bir tavir sanki boyle evden atacak bir tavir.İlk defa oldu .Yillardir oturuyorum
Geldi geçti herkesin evinde olabilir o kişilerin işgüzarlığı sizi üzmesin sürekli tekrarlayan biri olsanız arsız olurdunuz burada actiginiz konuda da bunu belli ederdiniz anlaşıldığı kadarıyla siz nazik insansınız enerjinizi emmesine izin vermeyin kafaniza çok takmayın kendimden biliyorum çok düşünür çok üzülürüm ama inanın kendime zarar veriyorum bende biraz değişmeye çalışacağım sizde deneyin arsızalar için üzülmeye değmez diyerek değişime başlayalım:)

Utanmayın boş yere.

Elbet bir kavga daha ederler 3 dk sonra kapısına gidip biz koca sene sizi dinledik,
ayıptır diye gitmedik ama bir 10 dk için kapıya gelen sizin kapınız daha çok çalacak bu gidişle.
Haberiniz olsun dersin.

Çok kapı kullandım farkettim

o sinir boşalması durumunu 1 hafta önce de ben yaşadım. Bazen birikir birikir patlarsın. Ben yaşamadım o yüzden abartı geliyor demeniz çok saçma. Herkesin problemlere sabretme eşiği farklıdır. Umarım hic yaşamazsınız.

bazı insanlar boyle duyarsız maalesef. Anlayışsız ve bencil oluyorlar.

Bence insanın elinde bağırıp çağırmamak.. Bana şımarıklık geliyor diğer türlü..

Kolay kolay ağlamam.
Hele başkalarının önünde hiç sevmem ağlamayı kendimi de çok iyi tutabilirdim.

Ama bir dönem oldu ki, her şey üst üste geldi.
Sanki evrendeki her şey benimle uğraşıyormuş gibiydi.
Kronik mutsuzlukların birikmesi sonucu bir gün.
Gayet sıradan bir sorun karşısında hem de hiç ağlamak istemeyeceğim
birinin önünde hüngür hüngür ağladım ve tam yarım saat sonlandıramadım bunu.
Hani salak mısın sus artık kes şunu dememe rağmen içten içe.

Demek ki her şey elimizde değilmiş.
Sizin bu derece zor zamanlarınız olmaz dilerim..

Bu çok gurultu yapanlarin da en büyük derdi başkalarının gürültüleri oluyor bizim manyak üst komşu tam 1 yıl bütün aile hayatını bizim evin için de yaşadım en son çocukları babalarına kaçtı. Kendi artık ses yapamayınca mi ne önce üst katındakine taktı. Onlar güya ses yapıyorlar diye gece yarıları duvarlara vurmaya bağırmaya başladı. Sonra da bize taktı kafayı manyak. Böyle böyle uyku tutmadığınıda bu deliyi, gece yarisi duvarlara vuruyor. Tabi bu arada hep şikayet ediyor bizlerden çok ses yapıyormuşuz diye ama çocukları geldiğinde kıyamet kopuyor evlerinde. Çocukları gelmese bile telefon edip baş baş bağırıyor onlara.

Tabi bu arada deli benim kolik bebeğim ağlıyor diye polis gönderdi evimize hem de defalarca. Eve polis gelecek diye geriliyordum artik. Ama polisler anladilar mevzuyu, polis çağırdığında artık bize gelmeden ona gitmeye basladilar. Kadın iyicene delirdi ama artık çağıramiyor polisi.

İnşallah sende yaşarsın bir sinir boşalması, sana olmuyorsa kimseye olmasın mantığından da kurtulursun böylelikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…