- 26 Temmuz 2016
- 2.432
- 3.044
- 133
- Konu Sahibi BlueDesertRain
-
Cok rahatladim ya mesajiniza.Allah razi olsun .O kadar sıkıntı ettim ki.Komşunuz abartmamış mı? Ayrıca insan evinde tartışamayacaksa nerde tartışacak, isteyen istediğini yapar kendi ev sınırları içinde Takılmayın üzülmeyin, karşınızdaki haddini daha çok aşarsa o zaman düşünürsünüz ne yapmanız gerektiğini..
Kizi nisan yapti on gün çocuklar 1de uyudu ben birsey demedim.Üste çıkması için bi sebep yok ki.
Hanımefendi on dakikacık rahatsız olmuş.
Komşuluk hakkı diye bişey var. Onun da muhakkak kavgası gürültüsü misafiri olur siz alttan alırsınız.
5senede ilkti
Sizlik bir şey yok, Allah sizden de razı olsun rica ederim :)Cok rahatladim ya mesajiniza.Allah razi olsun .O kadar sıkıntı ettim ki.
Aynı bizim durum . Kavga sesi sevişme hepsi berbat ya . Polis çağırsam ne olacak komşunun eşi zaten polis diyip susuyoruzYa ben de komşuma bunu söylemek istiyorum. Yatak odalarımız bitişik ve sabah 5te bile kavga ediyorlar. Daha gençler. Hayatımda duymadığım küfürleri duyuyorum artık psikolojim bozuldu. Lütfen insanlarla birlikte yaşanılan yerlerde sinir krizlerinizi kavgalarınızı başka yerlerde yapın.
En sonunda ben de polis çağıracağım ama polis gelse ne yapacak ki 2 gün sonra yine aynılar . Bıktım :/
Kusura bakmayın da bana abartı geliyor bu sinir boşalması durumları.. Ben niye hiç yaşamıyorum? İnsanın elinde olan bir şey bu, başkasına kızarken kendiniz aynısını yapmışsınız. Komşunuz haklı..
sevişme sesi sorunu bizde de var, aleni duyuyoruz Yani. Bu Nası bi şeydir Nası çözülür hiç bilmşyorum duyarsızlaştık artık ama oğlum biraz büyüdüğünde be yaparız bilmem. Erken saatlerde bile sevişiyorlar tamam o işin saati olmaZ da sessiz modda bari yapılsınAynı bizim durum . Kavga sesi sevişme hepsi berbat ya . Polis çağırsam ne olacak komşunun eşi zaten polis diyip susuyoruz
Geldi geçti herkesin evinde olabilir o kişilerin işgüzarlığı sizi üzmesin sürekli tekrarlayan biri olsanız arsız olurdunuz burada actiginiz konuda da bunu belli ederdiniz anlaşıldığı kadarıyla siz nazik insansınız enerjinizi emmesine izin vermeyin kafaniza çok takmayın kendimden biliyorum çok düşünür çok üzülürüm ama inanın kendime zarar veriyorum bende biraz değişmeye çalışacağım sizde deneyin arsızalar için üzülmeye değmez diyerek değişime başlayalım:)Kari koca gelmislerdi bide .Sert bir tavir sanki boyle evden atacak bir tavir.İlk defa oldu .Yillardir oturuyorum
Bence insanın elinde bağırıp çağırmamak.. Bana şımarıklık geliyor diğer türlü..İyi de herkesin duygu durumu ve olaya tepkileri farklıdır.
Kusura bakmayın çok anlamsız bir yorum olmuş.
Kusura bakmayın da bana abartı geliyor bu sinir boşalması durumları.. Ben niye hiç yaşamıyorum? İnsanın elinde olan bir şey bu, başkasına kızarken kendiniz aynısını yapmışsınız. Komşunuz haklı..
Dun aksam esimle tartistik.Benim cileden cikmamla sesim biraz artti .10dk falan yuksek sesli konustum .Sabrimin sonuydu kendime degildim. Bir sinir bosalmasiydi . Daha sonra susup agladim zaten.Ben aglarken komsum geldi sesin cok ciktigini polisi arayacaklarini neredeyse böyle birsey yapilmamasi gerektigini soyledi. Eyvallah dedi esim ozur diledi siniri bosaldi dedi . Defalarca karsilikli kavga eden , sesleri heryeri saran komsum tarafindan kinandim . Üzüldüm utandim kirildim.On dk bile surmedi.Saat gec degildi .Cok kötüyüm suan.
Bence insanın elinde bağırıp çağırmamak.. Bana şımarıklık geliyor diğer türlü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?