Yukseklisans grubundan bir akademisyenle tanistim sizce?

Annem, hep az akıllı ol kızım akıllı ol diye hem nasihat hem uyarı şeklinde çocukluğumdan beri der. Ölene kadar da diyecek.

Ben de size diyorum az akıllı olun akıllı . Bu uyarı basit ama çok anlam içeriyor

Akademisyen olduğuna emin misin? Dolandırıcıların kol gezdiği bu zamanda çok da güvenme derim hatta Esra Erol’daydı sanırım bi amcanın 3 yıldır konuştuğu kadın erkek çıkmıştı o geldi aklıma

Telegramda düzgün yalansız insan bulmak çok çok zor belki başkasının adını, fotoğrafını kullanıyor? Görüntülü konuştunuz mu? Üniversitenin sitesinden bilgileri teyit ettiniz mi?

Yani akademisyen diye direkt güvenmeyin.

Ben zamanında bir doçentle görüşmüştüm. Gerçekten teyitli bilgi yani doç olduğu. Bayağı süre yazıştık, görüntülü konuştuk falan (kısmen ortak arkadaş vasıtasıyla oldu diyeyim). Sonra ben gel hele yiğidim bir tanışalım dedim, tanıştık görüştük vs. Çok içime sinmedi, bir daha konuşmadım.
Bir hafta-on gün sonra online bir platformda KARISI ve METRESİ ile ilgili haberini gördüm. Ben okeye dördüncüymüşüm meğer. Allah'tan içime sinmemiş de devam etmemişim çünkü hiçbir falsosu yoktu konuşurken.

Bunların eşlerine acıyorum ya evli hala flört derdinde

Telegramdan biriyle tanışmak pek mantıklı gelmedi. Guven olmuyor cunku.yuzyuze tanıştığımız biri bile olsa. İstisnalar çıkar elbette ama . Bu kadar insan yanılıyor olamaz

Soyismini bilmiyorum

o zaman adamın akademisyen olduğunu iddia etmek yerine öncelikle soyadını ve mezun olduğu kurumu öğrenin. geröekten şu yaptığınızı 15 yaşındaki ergen bile yapmaz. ben artık troll olduğunuza inanıyorum eğer çocukluğunuzda ateşli bir hastalık geçirmediyseniz.

Bağlaçları ayırmaması ile akademisyenliğin ne ilgisi var ki?

akademisyenlerin yayın zorunluluğu vardır ve bu yayınlarda imla ve noktalama gibi birçok ayrıntı kontrol edilir. (Türkiye'de de böyle olduğunu varsayıyorum) ayrıca bu yayına hazırlık süreci hayatın o kadar geniş süresini kaplayan bir parçası haline gelir ki elinin kayıp yanlış yazman mümkün değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…