Çorbalar Yüksük Çorbası (Penguen domates salçası ile)

tam benlik bir çorba daha...ama denemeye cesaret edemem mantı yapmamış biri olarak çorbasını yaparmıyım bilmem:18: hazır mantı da sevmiyorum
en güzeli evde yapılan katkısız,
bu emekli çorba için ellerine sağlık,başarılar...

Çok teşekkür ederim bir bardak unla bir deneme yaparsanız denemelik bence çok da güzel yaparsınız tavsîye ederim

ben bunu başka bir yerde görsem, kesin mantı çorbası derdım

harika gözüküyor yaa

uzun bir düşünme süresinden sonra oyumu kullandım...
aslında hepsi çorbaların çok emek sarfedilmiş çorbalardı.
yapanların ellerine sağlık.hatta karar veremediğim için oylamaya katılmasam mı diye düşünmedim değil:)
sonra tekrar baktığımda ve incelediğimde gönlümün sizin çorbanızdan yana olduğuna karar verdim ve oyladım. hayırlı olsun..

ben bunu başka bir yerde görsem, kesin mantı çorbası derdım

harika gözüküyor yaa

Bence de mantı çorbası da denebilir

Çok teşekkür ederim hem beğeniniz hem oyunuz için

Bu çorbadan annem çok sık ve güzel yapar sagolsun. Bayildigim lezzetlerden biridir. Yalnız, biz icine kemik koymadan yapıyoruz. Elinize saglık hakikaten çok güzel görünüyor...

Bu çorbadan annem çok sık ve güzel yapar sagolsun. Bayildigim lezzetlerden biridir. Yalnız, biz icine kemik koymadan yapıyoruz. Elinize saglık hakikaten çok güzel görünüyor...

Çok teşekkür ederim. Anneciğinin de eline sağlık. Damak zevkine göre konulmayabir ama kemik çok lezzet katıyor tavsiye ederim. Yöresel olarak da kemik suyuyla yapılıyor.

Tebrikler : )

Hep diyorum ya eline emeğine sağlık : )

Çok teşekkür ederim Kazen
Bu etkinliği bize sağladığın için ayrıca teşekkür ederim:)

Ellerinize sağlık :) çok da güzel anlatmışsınız

Bende hazır mantıyla yapıcam bu tarifi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…