çok güzel görünüyor yarışmada başarılar ancak anlamadığım
geçen tv yaptılar açılan hamuru yüksükle kesip küçük yuvarlaklar elde etti onunla pişirdiler mantı senin kattığın damak tadınmı dahamı lezzetli oluyor......
Teşekkür ederimbenim dede tarafım Mersinli bu şekilde yapıyorlar oraların yöresel bîr çorbası. Dediğin gibi bir tarife ben de rastlamıştım internette. Mantının kattığı tat muhteşem oluyor, öyle ki el mantısı ve hazır mantı ile yapılanı arasında bile çok fark var. Tavsiye ederim
ben tv deki tarifi almıştım annemden yüksük alıp yapacaktım şimdi vaz geçtim seninki daha cazip geldi yöresel tarifler çok ilgimi çeker inan deneyeceğim tabiki ev mantısı ile tekrar başarılar.......
Allahım çorbaya gel
cok güzel sunum canım başarılar diliyorum
en yakın zamanda denicem, tabii hazır mantıyla
super gorunuyor
ellerinize saglik
ama haksizlik bu ben çorbalar arasinda seçim yapamadim nolcak $imdi
Çok teşekkür ederim benim de en sevdiğim çorbaların başında geliyorher aşama resimlenmiş..harikaaaaen çok sevdiğim çorbalardan biri,bayıldım.. ellerine kollarına sağlık
Gece vakti canım öyle çekti kiellerinize sağlık
Ama bu yapılır mı :) Gece vakti yemek yemeyeceğim diye kendime söz vermiştim çorbanı görünce karnım acıktıııı :)) Ellerine sağlık
Ama bu yapılır mı :) Gece vakti yemek yemeyeceğim diye kendime söz vermiştim çorbanı görünce karnım acıktıııı :)) Ellerine sağlık
Safahat oyumu çorbana verdim ama tadına bakmadımkargo yap bana çok canım çekti
Ay cnm çok teşekkür ederimkeşke gerçekten yollayabilsem beğenilince nasıl ikram etmek istiyorum anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?