Çorbalar Yüksük Çorbası (Penguen domates salçası ile)

Bu corbayi 22 yasindayken yedim ilk defa, tadi hala damagimda. Sonra hic aklima gelmedi pisirmeye calismak. Oyum size :):):):):):):):) Ellerinize saglik!!!!

nohutumu ıslattım yarın yapcam

Tamam cnm yapınca fotonu bekliyorum olur mu

Bu corbayi 22 yasindayken yedim ilk defa, tadi hala damagimda. Sonra hic aklima gelmedi pisirmeye calismak. Oyum size :):):):):):):):) Ellerinize saglik!!!!

Çok teşekkür ederimm Cidden tadına doyulmayan bir çorba ben de çok seviyorum

elinize saglıkkkk...eşimin en çok sevdigi yemektir yüksük çorbası bir kase alabilirmiyim

safişim sana verdim oyumu

Ellerinize, emeklerinize sağlık, yarışmada başarılar dilerim...

Bu süper birşeydir, annem artık yaşlandığı için (kızı beceriksiz) hazır mantıdan yapıyoruz.

Ama sanırım o domates salçası yerine biraz biber salçası koyuyor.

Mantı açmayı beceremeyenler bile en azından hazır mantıdan denesin derim.

ellerine sağlık safahat

80 ki$i begenmi$ nerdeyse
yarin bu çorbayi yapmam fraz oldu
foto payla$irim unutmazsam in$ :)

Teşekkür ederim cnm, biber salşçasıyla güzel olur tabi bizim pek aramız olmayınca öyle yapıyorum, domates sosla da yapılabilir
ben de çok becerikli değilim hamuru güzel açamam ama sevdiğim için ve yedirmekten çok zevk aldığım için yapıyorum olduğu kadar
bu da benim yüksük çorbam (safahatın danışmanlığı ile)

Eki Görüntüle 613016

naneniyi fotoyu çektikten sonra attım, aklıma gelmedi

Tatlım gördüm çorbanı burdaki çıkmamış ama süpersinnn ya nasıl bir güzellik o

80 ki$i begenmi$ nerdeyse
yarin bu çorbayi yapmam fraz oldu
foto payla$irim unutmazsam in$ :)
sağol cnm evet lütfen paylaş çok mutlu olurum

Hepside birbirinden güzel çorbalar,ellerinize sağlık arkadaşlar hepinize başarılar diliyorum

Canım ellerine sağlık. Emekli ve bir o kadarda lezzetli bir çorba gibi görünüyor, hep söylüyorum KK kızlarımızın hepsi marifetli maşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…