Banyo yaparken koca avuç saçım koptu yani çekince uzuyor kopuyor resmen ve tel tel de değil bütün kopuyor ay çok korktum böyle giderse kel kalırım neden olabilir nasıl önleyebilirim ya
Banyo yaparken koca avuç saçım koptu yani çekince uzuyor kopuyor resmen ve tel tel de değil bütün kopuyor ay çok korktum böyle giderse kel kalırım neden olabilir nasıl önleyebilirim ya
Ayni dert bende de var valla. Banyoda ya da gunluk hayatimda boyle avuc avuc sacim dokuluyor. Bir doktora gitmeye karar verdim :'(
Yakın zamanda işlem gördü mü canım saçın ? Merak etme kel kalmazsın. Bana da ara ara oluyor onlar ölü saçlar kafamızda kalan. Ben geçen bir topak döktüm korktum ben hasta mıyım noluyor diye. Ama devam ederse b vitamini kapsülü alıp şampuanına atabilirsin.
Benim 6 aydır yumak yumak gidiyor kel kalmadım ama yakındır seninki geçicidir umarım(
düzensiz mi besleniyorsun vitamin ve mineral eksikliğinden olabilir.
Mevsim değişimlerinde oluyor bana.
benim de yıllardır böyleee, napcazzz
Yeni mi doğum yaptın
Benim ilk olduğunda cinnet geçirmiştim çektikçe geliyodu avucumu doldurcak kadar.:)ama bu az bir şey değil topak topak gitti
Benim ilk olduğunda cinnet geçirmiştim çektikçe geliyodu avucumu doldurcak kadar.:)
Benim ağlamaktan gözlerim şişmişti ya çok kötü bir anı...:.)hihih abartmıyormuşum demek ki ben de çektikçe bakıyorum hayır hayırdiye çok dramatik bir sahneydi =)
Benim ağlamaktan gözlerim şişmişti ya çok kötü bir anı...:.)
Aynenn eylüle girdik mi geçer..yerine yenileri çıktıysa sorun yokben kontrol ettim kafamda açıklık olmuş mu diye yok şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?