Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yumak yumak saç yardım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.656
798
Banyo yaparken koca avuç saçım koptu yani çekince uzuyor kopuyor resmen ve tel tel de değil bütün kopuyor ay çok korktum böyle giderse kel kalırım neden olabilir nasıl önleyebilirim ya filmlerde olur ya çektikçe gider böyle

Son düzenleme:
Banyo yaparken koca avuç saçım koptu yani çekince uzuyor kopuyor resmen ve tel tel de değil bütün kopuyor ay çok korktum böyle giderse kel kalırım neden olabilir nasıl önleyebilirim ya

Yakın zamanda işlem gördü mü canım saçın ? Merak etme kel kalmazsın. Bana da ara ara oluyor onlar ölü saçlar kafamızda kalan. Ben geçen bir topak döktüm korktum ben hasta mıyım noluyor diye. Ama devam ederse b vitamini kapsülü alıp şampuanına atabilirsin.

Banyo yaparken koca avuç saçım koptu yani çekince uzuyor kopuyor resmen ve tel tel de değil bütün kopuyor ay çok korktum böyle giderse kel kalırım neden olabilir nasıl önleyebilirim ya

Ayni dert bende de var valla. Banyoda ya da gunluk hayatimda boyle avuc avuc sacim dokuluyor. Bir doktora gitmeye karar verdim :'(

Ayni dert bende de var valla. Banyoda ya da gunluk hayatimda boyle avuc avuc sacim dokuluyor. Bir doktora gitmeye karar verdim :'(

bende demir eksikliği de vardı bak ondan olabilir sen de git ama benim gerçekten sıkışmış bir topak çıktı ay daha dökülmesin nolur

çok üzüntülüyüm iki üç gündür tavşan meselesinden biliyorsun canım kendime çok sıkıntı yaptım ondan mı acaba

Benim 6 aydır yumak yumak gidiyor kel kalmadım ama yakındır seninki geçicidir umarım (

6 ay müddet veriyorsun yani bana

düzensiz mi besleniyorsun vitamin ve mineral eksikliğinden olabilir.

zaten demir eksikliği var onun için hap kullanıyorum ama son 3 gündür çok sıkıntı stres yaptım kendime abarttım ondan böyle birden dökülebilir mi ay filmlerde çekiyolar ya patır patır gidiyor öyle

Mevsim değişikliği artı sulardaki yabancı maddeler havuz deniz derken oluyor. Benim de üç tel saçım kaldı eskiden öyle güçlü öyle gürdü ki

Kansızlık,demir eksikliği saç dökülmesine neden oluyormuş abla.
2 hafta önce dermatoloğa gittim test yaptı ona göre şampuan verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…