Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yumak yumak saç yardım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Mevsim değişikliği artı sulardaki yabancı maddeler havuz deniz derken oluyor. Benim de üç tel saçım kaldı eskiden öyle güçlü öyle gürdü ki

nasıl gürleşicek peki benim saçlar son 2 yılda o kadar çok işlem gördü ki sarı kahve sarı siyah sarı kahve ohov

Aynenn eylüle girdik mi geçer..

bu arada eric northman ama bitiyor

tiroid problemi falan yoktur inşallah

yok yok tiroidle ilgili değerlerim tamamen normal çıktı daha 1.5 hafta önce bakıldı =)

Kansızlık,demir eksikliği saç dökülmesine neden oluyormuş abla.
2 hafta önce dermatoloğa gittim test yaptı ona göre şampuan verdi.

sende de mi demir eksikliği var kuzum kaç çıktı değerlerin

nasıl gürleşicek peki benim saçlar son 2 yılda o kadar çok işlem gördü ki sarı kahve sarı siyah sarı kahve ohov

bu arada eric northman ama bitiyor

Aynen ben de bir de ben iki sene parça perde kaynak kullandım Hürrem rengi, kızıl, tekrar Hürrem derken abow şimdi kaynaklar çıktı kahveye boyattım naturel ve mutsuzum

yok yok tiroidle ilgili değerlerim tamamen normal çıktı daha 1.5 hafta önce bakıldı =)

Bilmiyorum ki adamın bilgisayarına yansıdı hımm hıım hıııım diyip kafasını kaşıyıp şampuan önerdi

haşimato tiroidi demir eksikliği b12 eksikliği ve saç dökülmesi yapıyor doktorlar genelde hormonlara bakıyor bazı durumlarda hormonlar normal olabiliyor. Kendimden biliyorum

Son düzenleme:
Benimde baya dökülüyordu her banyoda avuc avuc demir eksiklikligi filan dediler ilac kullandım bir ise yaramadi eczaneden sarımsaklı şampuan aldim iyi geldi tam olarak bitti diyemem ama baya azaldi

Bir kere bana da olmuştu saçımı durularken ilk defa elimde o kadar saç görünce çok korkmuştum. Saçlarıma da kıyamam 1 tel kopsa içim gider o anki korkumu anlatamam. Ertesi gün kan vermiştim B12 çok düşük çıkmıştı. Sonra B12 hapı kullandım işte bir daha da olmadı çok şükür.

Zeytinyagi icine 1 ampul e vitamini 1 ampul bepanten kirip haftalik bakim yapinca bayagi faydali oluyor. bi dene derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…