zaten demir eksikliği var onun için hap kullanıyorum ama son 3 gündür çok sıkıntı stres yaptım kendime abarttım ondan böyle birden dökülebilir mi ay filmlerde çekiyolar ya patır patır gidiyor öyle
Aynen ben de bir de ben iki sene parça perde kaynak kullandım Hürrem rengi, kızıl, tekrar Hürrem derken abow şimdi kaynaklar çıktı kahveye boyattım naturel ve mutsuzum
haşimato tiroidi demir eksikliği b12 eksikliği ve saç dökülmesi yapıyor doktorlar genelde hormonlara bakıyor bazı durumlarda hormonlar normal olabiliyor. Kendimden biliyorum
Benimde baya dökülüyordu her banyoda avuc avuc demir eksiklikligi filan dediler ilac kullandım bir ise yaramadi eczaneden sarımsaklı şampuan aldim iyi geldi tam olarak bitti diyemem ama baya azaldi
Bir kere bana da olmuştu saçımı durularken ilk defa elimde o kadar saç görünce çok korkmuştum. Saçlarıma da kıyamam 1 tel kopsa içim gider o anki korkumu anlatamam. Ertesi gün kan vermiştim B12 çok düşük çıkmıştı. Sonra B12 hapı kullandım işte bir daha da olmadı çok şükür.