arkadaşlar mrb.ymurtalarımızın toplanmasından transfer zamnına ve transferden sonuç alana kadar düşüncelerimizi paylaşalım,birbirimize bu sıkıntılı dönemde psikolojıkman,sağlık olarak,beslenme yönünden yardımcı olalım diye bu konuyu açtım.Benım pzartesi yanı yrn.toplanıyo yumurtalarım bakalım nsl.olcak.
Allah herkesin emekleriniin karsılığını verir işallah kendinize iyi bakın.....
canım tedavin hayırlı olsun benimde yarın kontrolum var yumuşlarıma bakılcak kaç tane olmuş sen kaç gün kullandın iğneleri yani yumurtaların kaçıncı gün toplanmış oluyor
mrb tülaycım yalnız bırakmım seni dedim yarın olmasa bile salı günü mutlaka paylaşalım burda benim 16 folikülüm var bakalım kaç tanesi yumurta olucak kaç tanesi döllenicek
insallah sorunsuz devam edersin tulaycim
guzelcede dollenirler insallah
sana yarin icin kolayliklar diliyorum
mrb.canım teşekkür ederim benım kısa protokoldu uzun protokolde kıst oluşmuştu bir ay erteledık kısa protokole ocak 20 sınde reglım 3.günü basladım 26sına kadar menogon kullandım sadece 26 -31 ocak menogon cetrotıde kullandım dünde catlatma iğnem vuruldum kısa zamnda gelişir umarım yumurtaların 22 folekulm oluştu 5 kez kontrole gttım sen hangı ılacı kullanıyosun canım hayırlısı olsn..
hayırlısı olsun canım yaa bende 1 ay doğum kontrol hapı kullandım işallah yrn.bol bol yumurtan gözkür cnm.zaten genelde 10 gun civarı istenen büyüklüğe geliyor diyolar..
canım arkadaşlarım benimde yarın sepet sepet yumoşların alınacak.muhtemelen perşembe transfer çok heyecanlıyımmmm. haberdar olalaım ....hepimize hayırlı olması dileğiyle
ya bugün neler geldi başıma gece 3tü aşırı sancıyla uyandım gittik sabah hastaneye aldılar beni operasyona çıktığımda foliküllerin akşamdan bi kısmı çatlamış kanama yapmış diğer sağlam olanları alırkende kanamış hep yaklaşık 5-6 saat hastanedeydim 4 şişe serum yedim ağrı kesiciler filan bir sürü şey sancıdan kıvranıyorum şu anda çok zor bir gündü gerçekten ayılamadım filan yani 1000de 1 insanın başına gelen benim başıma gelmiş 20 folikül olmuş 4 tanesi kendi kendine çatlamış kanama yapmış 16 tanesi sağ sağlim çıkmış hiç boş çıkmadı yani doktor diğerleride çatlamasydı onlarda ii çıkardı dedi yarın 12 de belli olucak kaç tanesi döllendi nasıl filan die ama ben bittim yani allahım görsün hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?