Yumoşları toplanacaklar buraya!

merhaba arkadaşlarulaştım nihayet dr.uma 19 yumurtadan 10 u işelm görmüş 7 si döllenmiş gayet iyi dedi perşembe transfer var işallah perrşembeye kadar bişey olmaz embriyolarıma...

Amaniin Bebecikler şimdi labratuvarda Persembe annelerine kavusacaklar... Hayırlısı ile hamile haberinide alırız Tulaycim. Bence doktor iyi haberler vermiş. Benim 7 yumurta toplanmıştı 5 tanesi iyi kalite idi 5 i dollendi transfer gunu 3 embriyo yoluna devam etmişti. Transferden sonrada 1 tanesi tutundu. Şimdi yolda gelmesini bekliyoruz. Hayırlı haberlerini bekliyorum. Bu arada bir kac öneri. Transfer sonrası beslenmene dikkat et bol bol sıvı al kabız olmamaya bak. Tavsiyem kuru kaysı ama doğal kurutulanı olsun. En önemlisi pozitif ol kötü bişe düşünme.

arkadaşlar benimde yarın yumurtalarım toplanacak.doktor 7,8 tane toplarız dedi.bana az geldi.canım çok sıkkın.

Az kaldı yarın sabah yumartalarımı toplayacaklar bakalım ne kadar yumurtam çıkacak bence hepimiz pozitif düşünmeliyiz ben birde kiloluyum arkadaşlar sanırım en riskli benimki olacak ama inanıyorum bebişlerim gelecek ve benimle olacaklar yarını sabırsızlıkla bekliyorum birde göğüslerim çok acıyor sizdede varmı acaba aynı sorun

eanals teşekkür ederim canım benım işallah bakalım perşembetransfer var nsl oluyo transfer canım işallah tutarda güzel haberler veririm sizlere kendine ve bebişine iii bak canım benım...

ffk kendine sıkıntı yapma canım önemlı olan umurtanın büyük olması yrn.bekliyorum haberlerini öptüm..

seydacğm senınde güzel haberlerini bekliyorum cnm...
işallah herkesin istediği olurda bebişlerine tez vakıtte kavusur...

doğal kurutulan derken bu kuru marketlerde aktarlarda satılan kuru kayısı değilmi doğalı nasıl oluyo anlamadım canım ya

kızlar nasılsınız bende bugün doktordaydın 11 tane yumurtam olmuş küçüklerde varmış onlar hariç cuma sabahı toplanacak ay çok az kaldı heycanlanıyor insan inşallah hepimizin emekleri boşa çıkmasın:Saruboceq:

günaydın kızlar aradım hastaneyi görüştüm embriyologla durumları gayet iyi bu kladar beklemıyoduk dedi 7 side sağlam bölünmeleride normal dondurmaya kalcak embriyonuz dedi içim rahatladı biraz insanın aklı onlarda oluyo sankı terslık olcak telefon gelcekmış gbi hissediyor bu stresden kurtulmam lazım kısmetse yrn.transfer gerçekleşiyor bakalım.

Kızlar bugun yumurtaları toplananlar gelince beklıyoruz havadıslerı...
rrose canım senntransferın nezamn buarada .....
Kızlar transferden sonra neler yemek lazım bilgisi olan varmı? Annemdeymde ona görebişeyler isticem ama aklıma gelmıyor.sadece bıara nette kırmızı et türevleri sucuk salam falan bide taze süt peynir yemeyin falan dye okumuştum,sıvı da cok tüketmeliymişiz.Bilgileri olan varsa paylaşırmıyız..
buarada bana yumurta toplamadan snra progestan dye iğne verdi kalcadan tutunma iğnesiymiş uzun bir süre kullancaz dedi iğne kullanan varmı?????

canım beni şimdi doktor çağırdı karnımdaki şişlik inmedi die bakıcak büyük ihtimalle yarın transfer var eşimi bekliorum gidicez bana bol protein ağırlıklı beslen dediler balık ton balığı özellikle alman hastanesi söyledi tavuk ve kırmızı et ama etler çok ii pişmiş olucakmış hamburger gibi az pişmiş şeyler kesinlikle yok iğneleri bende oluyorum her akşam transferden sonra sabah akşam olucakmışım

merhaba arkadaşlar benimde uzun protokol uygulandı adetimin 2. günü 300ünite gonalfa başladım 4 gün kullandım yumurtlama ilaçlarını ve 4 tane 10 mm folukul gorduk bugün çok az geldi bana drada oyle geldi aslında şokalardayım sizin yumurtlama ilaçlarını 4 gün kullandıktan sonraki ilk usgde kaç mm kaç yumurta vardı bilgi verirmisiniz belkide ben aşılamaya donucem

boyle yumurtlama ilaçlarını 4 gün kullanıp usg ye giren varmı ve sayısı duşuk olup sonrada çoğalan sizce çoağlsa çoğalsa kaç yumurta olurki

Selam arkadaşlart benim yumoşlar bugün toplandı ama 2 tane toplandı acaba böylede tutarmı bakalım
ffk sen ne yaptın senin kaç tane toplandı

kızlar allah şükür bişiyim yokmuş bakalım yarın sabah almandan arıcaklar ona göre yarın yada cumartesi transfer yapılıcakmış

Selam arkadaşlart benim yumoşlar bugün toplandı ama 2 tane toplandı acaba böylede tutarmı bakalım
ffk sen ne yaptın senin kaç tane toplandı

canım geçmiş olsun dinlenmene bak öncelıkle hayırlısı olsun yrn.sabah umarım 2 si deçok iyi embriyo olur ve gayet güzel bölünürler.Ultrasonda kaç tane folekul gözüküyordu buarada

ffk nerdesin gerçekten merak ettık senııı

canım bozma moralini önemli lan kaliteli yumurta ve döllenme olması yani 15 tane olsada kalitesiz olduktan sonra dondurmuyorlar bile yani birçok kişi 1 taneyle bu yola devam ediyor ve muradına eriyor sen neden ermeyesin???ayrıca bizler 1yumurtayla doğmadıkmı

ffk üzülme cnm benim 1 tane yumurtam döllendi toplananda 2 tane sen olumlu düşün benimde yarın transferim var dua edin kızlar benim için inşallah yarın bebeişime kavuşacağım

arkadaşlar 3 tane bebişimle evimdeyim çok mutluyum çok huzurluyum inşallah sonuda güzel olur

hayırlısı olsun canım ya benımde dün 3tane transferım yapıldı 17 sine sonuç ama midem ağrıyo yatıcam bırazdan gene kendine iii bak.......
ffk canım döllenir merak etme bugun ararlar buyuk ıhtımalle bize yazarsın ok.....

arkadaşlar az önce doktorumun yanından çıktım..hayırlısıyla pazar sabahı saat 8'de yumurtalarım toplanacak....çok heyecanlıyım...inşallah kaliteleri de çok iyi olur.....bu arada kendimi çok şiş hissediyorum...kasıklarımda hafif bir ağrı var.......ALLAHIM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLESİN,HAKKIMDA HAYIRLI OALNI DA GÖNLÜME RAZI EYLESİN.......

arkadaşlar destekleriniz için teşekkür ederim.dün hastaneden aradılar 5 yumurtadan 3 ü döllendi diye.bugün transfer yapacaklardı.sabah hastaneye gittik.transferin ertelendiğini söylediler.çünkü bir yumurtam daha döllenmiş.yani 4 embriyo oluştu.en kaliteli olanları seçmek için transferi yarına ertelediler.yarın sabah transferim var.benim gibi beklemede olan arkadaşlar umarım yumurtalarınız güzel döllenir ve sıkı sıkı tutunur.kayınvalidemler burda olduğu için fazla giremiyorum.son durumları anlatayım diye girdim.sizler için bol bol dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…