Yumoşları toplanacaklar buraya!

kızlar kanamam devam ediyor ve adet kanaması gibi.sanırım olmadı 1i tüp bebek denememiz...doktoru aradım coraspini bırak o kanı sulandırır dedi.test yap bana faksla dedi.içimden gelmiyor hiç bir şey...öyle şaşkın şakın bakıyoruz etrafa eşimle...

benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm var mı ki?...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...

canım benim.....geçmiş olsun..
bende geçtim o yollardan..ağla sıkma kendini kolay değil tabii.ama asla umudunu kaybetme...
inşallah gelicekler canım ALLAHIMIN ıZNıYLE...

benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm var mı ki?...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...

CANIM MERHABA,SENİ TAKİP EDİYORDUM...İNAN .ÇOK ÜZÜLDÜM AMA VARDIR BUNDA DA BİR HAYIR...BİLİYORUM ÇOK ÜZÜLÜYORSUN AMA İNANCINI KAYBETMEMEYE ÇALIŞ ALLAH BİRAN EVVEL SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN SANA...:Saruboceq:

canım benım heyecanla okudum.. hamıle haberın için ama sımdı olmadı emınımkı en kısa zamnaad tutacak..zaten ılkdenemde basarılı olanların sayısı cok fazladegıl..sıkmacanını..ne olur her işte bır hayır vardır.bıtanem

cnm benim hakkında hayırlısı inş...yılmak yok yola devam ...hayırda şerde allahtan...sakın isyan etme olurmu...zamanın gelmemiş daha demekki...:Saruboceq:

:teselli::1hug:
mona, merakla bekliyordum sonucunu, çok üzüldüm ama vardır herşeyde bir hayır diye düşünmekten başka elden gelen birşey yok, nisasumun dediği gibi hemen ilk denemede başaran az.. herşey Allahtan.. üzülmemek mümkün değil, o kadar emek, çaba ama denemeye devam canım.. birgün anne olacağız.. hayırlısı ile.Çok üzgünüm çoook

Bak senın gene de umudun var ya bı de hıÇ umudu olmayanlar?

burcuncum Anatoliaya Şubatta gidenler konusunun 6. sayfasında soruna cvp yazmıştım ama senden bir cevap alamayınca herhalde okumadın diye düşünmüştüm,maalesef transfer olamadı.. buarada yanlış anlama niye sordun anlamında söylemedim herhalde diğerini okumadın diye düşünmüştüm..

Son düzenleme:
sen ne aşamaya geldin şuan? Anatoliaydı değil mi? ben de herkese aynı şeyleri tekrar soruyorum, sen sakın yanlış anlama.. okumamışsındır diğerini diye düşünüp öyle yazdım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…