Yumoşları toplanacaklar buraya!

arkadaşlar bugün yumurtalarım toplandı 13 tane inşallah kaliteleri iyidir. yarın arayıp haber verecekler ALLAH nasip edersede pazartesi transferim olacak

hayırlısı olsun zeynepcm güzel haberlerini beklıyoruz...
Kızlar buarada dün transferim yapıldı neler yapmam gerekiyo yürümekden korkar oldum..

tülay hayırlı olsun kardeşcim.3 gün yat dinlen ama nolur sonra gündelik hayatına dewam et..bu konuyu düşünme.ben çok stres yapmıştım aynı hataya düşme..arkadaşlarınla ew gezmesi yap.onlar sana gelsin.havadan sudan takıl..

Kızlar buarada dün transferim yapıldı neler yapmam gerekiyo yürümekden korkar oldum..

teşekkür ederim canım sanada hayırlı olsun çok aktif hareketlerden kaç merdiven falan çıkma 2-3 gün dinlen birde taze sıkılmış portakal suyu ile ananas suyu iç

selam kızlar benimde cuma günü transferim vardı ama 1 tane yumurtam döllenmiş bende yatıyorum acaba kaçıncı gün belirtiler başlar ne gibi belirti olur ben bu arada kabızım kendimi zorlamamaya çalışıyorum ama inanıyorum bebeişim benimle test günüm 18 şubat merakla bekliyorum

seyda
hayırlı olsun, umarım iyi haberler alacaksın ve bize de vereceksin mutlu haberleri:) kuru kayısı yemeyi dene, belki iyi gelir.. haberlerini bekliyoruz..

Tülay senin de transferin hayırlı olsun, bebiş(ler)e iyi bak, kendine de iyi bak.. ben transfer sonrası konusunda tecrübesizim, ama dinlenmen gerek bol bol sanırım... hayırlı olsun şimdidena.s.

arkadaşlar bu gün yumurtalarım toplandı...10 tane...inşallah döllenecek kaliteli yumurtalarım oluşur...pazartesi arayacaklar transfer günü için...bu arada hormon bantlarına başladım...başka ilaçlar da kullanıyorum...Allahım hayırlısı neyse o olsun...........benim gibi yumurtaları toplananlara çok çok geçmiş olsun.....sonuç bekleyenlerinde sonuçları inşallah pozitif olur

sabahları kahvaltıdan önce 3-5 adet kuru kayısı ye..ardından ılık su iç....kabızlığa birebir...

canım hayırlısı olsun inşallah yarın iyi haberleri alırsın hepsi döllenir inşallah

kızlar yarın transferim var bana dua edin 12 yumurtanın 9 u döllenmiş kaliteleri iyi dediler yarın 1 de çağırdılar ALLAH hepimiz için hayırlı olanı versin dualarınıza ihtiyacım var

zeynepciğim bol şanslar haberlerini bekliyoruz.........
kızlar buarada benımde kasık ağrılarım artmaya başladı ani hareket yapamıyorum acıtıyor canımı yanı sizlerinde oluyormu?

kızlar nslsnz bişey sorcam size sizce evde test yapsammı 5 indetransferm oldu erkenmı 5.günde test yapan varmı???

kızlar mrhaba ctesi günü yumurtalarım toplandı 34 ad.sonra odama getirdiler beni.hemşire geldi ayıldıktan sonra ilaçları tarif ediyor bana adet olunca şöle yapcan bu ilacı kullancan filan ne adeti dedim ya beni biriyle karıştırdınız heralde ben dondurma yaptırmıcam transfer yapılacaktı dedim.narkozla birlikte ikinci şok yani.iyice sarhoş oldum yani.çok yumurtam toplandığı için beden yorulmuş.2ay dinlenmesi gerekirmiş.yoksa sağlık problemlerim çıkarmış.dondurcaklarmış yumurtaları ya kendimi öle hazırlamışımki 2 ay beklemeyi düşündükçe kafayı yiycek gibi oluyorum sonra dedim hakkımızda hayırlısı nasip kısmet böleymiş .demekki tüp bebekte yaptırsan kendiliğinden hamile de kalsan bu işleri yöneten gizli bir güç var.zamanı gelmeyince bütün çabalar boş.her kadın bir olmuyor her bünye bir olmuyor.sonra eşimede söledim oda şaşırdı ama yapacak bişey yok dedi.hayırlısı olsun dedi.ilaç verdi bana onları kullnıyorum şimdi.10-15 gün içinde adet olursun dedi.belera die bir ilaç var ona başlıcam reglimin olduğu gün 21 gün kullnıcam.o adeti takiben dondurulmuşlarla transfer olacak nasipse.biraz uzun oldu ama böle bir durumla karşılaşan arkaşım varmı? dondurulunca embriyo kalitesi düşermi?başarı oranım düşermi? (34 ad.yumoştan 20 ad.yumoşu işleme almışlar.nunlardan 12 yada 14 adeti döllenmiş şu an sağlıkları iyiymiş :))bu sonuç iyimi arkadaşlarım yardımlarınıza ihtiyacım var hiç bilgi sahibi olmadığım bir işlem başıma geldi.yarında arayıp ne kadarını dondurcaklar haber vercekler

bu gün merkezden aradılar .10 tane yumurtamın 8'i döllenmiş.çarşamba saat 15.00 'te transfer olacak.Allahım hayırlısıyla bunu da atlatayım.....inşallah dondurulacak yumurtalarımda olur....

slm kızlar özgecım üzülme canım hayırlısıyla olsunda biraz bekleticek sana işde canım kendine ii bak stresde yapma adet zamnını etklıler canım ayrıca 14 embriyo çok iii bence...
prenses hayırlsı olsn canım Allah hayırlısyla bebişlerimizi almamızı nasip etsin......

sakın canını sıkma.....benim 2 arkadaşım dondurulmuşla hamile kaldılar...herşeyin hayırlısını dile....pozitif ol...inşallah bebişlerimizi en kısa zamanda alırız kucağımıza...bizler de ANNE oluruz....

:CüvCüv:
sakın canını sıkma.....benim 2 arkadaşım dondurulmuşla hamile kaldılar...herşeyin hayırlısını dile....pozitif ol...inşallah bebişlerimizi en kısa zamanda alırız kucağımıza...bizler de ANNE oluruz....:CüvCüv:

merhaba kızlar,
benim de cumartesi günü 19 yumurtam toplandı, pazar günü aradılar 14 tanesi döllenmiş. ama benim hala çok ağrım var. hem orda hemde gaz problemim varmış. o çok sancı yapıyor. sizde de aynı sıkıntılar oldu mu? :uhm:

ay canım bilmezmiyiz o gaz sancısı beni öldürdü bide transferden sonra gör çok daha fazla oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…