DERVİŞ sebep olarak neyı gösterdıler tek yumos toplanmasını...protokloun kısamıydı canım..hangı merkezde oldun...
allah sana sabır versin bıtanem..insalalah dıger denemde olur canım
canım benımde 3 yumurtam oldu hatta ıkı dıyebılırız dıgerı küçüktü.birinin içi bostu sadece bırtaneydı..döllenmeye gıden ve b kalıte oldu.transfer oldum hamıleyım suan lalah sonuna kadar götürür ınsaalah. hıc umudunu yıtırme.benım olmasayı femara protokol falan uggulnacaktı...ınsalalah senınd eolur canımcanım tek yumurta toplanmadı aslında 5 yumurta toplandı ama sonra sadece 2si olgun çıktı ve sadece 1i döllendi, embriyo oldu, oluşan embriyo da 3. kalite olduğu için transfer etsek de iyi bir sonuç alamayız dediler.. merkez Anatolia, ve protokolum uzun protokoldü, şimdi haziran sonu mikrodoz protokol uygulayacaklar, o yüzden 3 ay doğum kontrol hapı içeceğim, sonra o hapların bitiminde lucrin ve gonal-f başlayacak , bakalım ne kadar sürer, nasıl olur ben de çok net bilmiyorum, ama her denemeyi başka merkezde yaptırmak biraz zor oluyor sanırım, her seferinde sıfırdan başlamak zor, o nedenle ben en azından ilk 2 tedavinin aynı merkezde yapılmasını daha doğru buluyorum ordaki doktorlar senin sorununu daha net anladıkları için belki de daha iyi olur.. sen nasılsın? nasıl hamilelik?
evet canım sagol allah razı olsun destek veren arkadaslradan odönemde.herke sdoktorlar cok umutsuzdu çünkü. ama olmayacak dye birsey yok...insalalah rabbim sizede mucizesını göstersın:Saruboceq::1hug:nisasum sağol canım bende iyiyim hamiş haberlerinizi duyunca daha iyi oluyoruz çünkü bize umut oluyorsunuz.RABBİM kucağınada almayı nasip etsin hatırlarsan idrar testinde silik çizgi var demiştin bende sana hamilesin demiştim bak çıktı ama sana çok dua etmiştim kendine dikkat et.ALLAHA emanet ol öpt..
canım evet günümüz aynı..sen nerde oldun?kaç tane transfer edildi? inşallah birlikte mutlu haberleri alırız....:CüvCüv:arkadaşlar 27 şubat da transfer oldu heyacanla bekliyorum nevra günümüz aynı galiba
İnşallah canım hayırlısı Allahtan...:Saruboceq:Nevra ve segem sizden de iyi, mutlu mutlu haberler bekliyoruuuuz
ayy hadi canım hayırlı olsun inşallah.Ne garip duygular hisler yaşıyor insan dimi?--------------------------------------------------------------------------------
buğün 1. kalitede 3 embriyo tarnsfer edildi.transfer anını izledim.embriyoların fotosunu da verdiler elimize.durup durup onlara bakıyoruz eşimle.seviyoruz onları.çok mutluyum.umarım her şey yolunda gider...sizinle de paylaşmak istedim....ayyyy çok heyecanlandım ben,çok duygulandım...
kızlar lütfen akıl verin bana bugün negatif sonuç aldım ve 2.nasipolursa denemek istiyorum sizce aynı hastanede devam etmek dahamı mantıklı enazından dahamı dikkatli olurlar bende hiç bir sorun yoktu sper düşüklüğünden oldu hiç bir problem yok dediler ama olmadı demek vakti saati gelmemiş hastane 2 ay dinlenmeden sonra deneyebiliriz dedi çarşamba toplantıları varmış durum değerlendirmesi yapacaklar ne yapsam bilmiyorum gerçi maddi olarakta kendimi zaten toplamam gerek sizce aynı terdemi devam edeyim
merhaba arkadaşlar bende forumun bu bölümüne yeni katıldım.29 yaşındayım eşimde 30 sorunumuz erkek infertilitesi.bu ilk tüp bebek denememiz.Kayseride deniyoruz.puregon 250ml ve 5 ünite lucrinle tedaviye devam şimdilik.Pazartesi tekrar kontrolüm var.Puregona başlayalı bazartesi 1 hafta olacak sizde yumurta toplama ne zaman olmuştu.Transferime ne kadar kaldığını iş dolayısıyla o günleri boşaltmam gerektiğinden merak ediyorum.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve bebişlerimizi en kısa zamanda kucağımıza almamızı nasip eylesin inş.Bu arada kayseride tüp bebek tecavisi gören arkadaşlar varsa aranızda yazışmak isterim.Sevgiler...
Mona rosa hayırlı olsun, inşallah iyi haberlerini alırız 12 gün sonra.. şimdiden tebrikler demek istedim, sanki hamileymişsin gibi geldi bana... Allah hepimizin gönlüne göre versin canım
ayy hadi canım hayırlı olsun inşallah.Ne garip duygular hisler yaşıyor insan dimi?
uzun bekleyiş başladı..test ne zaman?
nevra, derviş, mona, inşallah arkadaşlar 3 ebrio transfer edildi bana 1. kalite dedi dr um, ilk denememiz, hepimiz mutlu haberleri paylaşırız inşallah 11 mart test günüm
çok teşekkür ederim arkadaşlar.çok güzel duygular bunlar evet.umarım her şey yolunda gider de mutlu sona ulaşırız...17 mart test günüm....
ben de sperm sayısı azlığından dolayı tüpbebek deneyenlerdenim canım yani bendensin
benim de ilk denemem olumsuz oldu hiçbir sorun çıkmamıştı tedavi süresince gmrünen bir sorun yoktu bende yani. kısmet değilmiş denişti doktorum.antepte denemiştim ve hastanemden doktorumdan memnun kalmadığım için denemedim orada ikinciyi başka bir hastanede (bursada) deneyeceğim
eğer doktorundan memnunsan onlar seni daha iyi değerlendirirler neticede bu ikinci deneme artık seni tanıyorlar
ama onlardan memnun kalmadıysan yüreğinin sesini dinle ve başka bir merkez araştır
her ikimizin de bu ikinci denemesi umutla sonuçlanır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?