Amin inşallahAnladım çok geçmiş olsun RABBİM sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi hepimize nasip etsinbiz 3 yıllık evliyiz geçen ay karar verdik yani bu ikinci ayımız olacak ilk çocuk Allah nasip ederse ilk ay o kadar çok stres yaptım ki düzenli regli görüyordum 8 gün gecikme yaşadım en son adet söktürücü ile adet oldum hormon testleri temiz çıktı doktor stresten olmuştır dedi bu şekilde sürecimiz 2 aydır da folik asit kullanıyorum
Muhtemel stres kaynaklı oluyor ben aşırı zayıf olduğum için doktorum kullanmamı istedi ikimiz ve bütün anne adayları güzel haberler alalım inşALLAHAmin inşallahbende 5 yıllık evliyim ilk hamileliğim kaza kurşunuydu. Şimdi bende istiyorum dediğim gibi 3 aydır deniyoruz. Ben folik asit hiç düzenli kullanamadım valla ama o çok sorun değilmiş doktorum dedi. Regl olayına gelince bende hep duzenliydim bu deneme durumlarına başladığımdan beri 10 gecikme 6 gün erken bir tuhaf hal aldı
Öyle zaten kullanmak iyi ama hamile kalınca kullanınca da sorun olmayan bişeymiş. Amin inşallah birbirimizi haberdar edelim hepimiz inşallah güzel haberler alırızMuhtemel stres kaynaklı oluyor ben aşırı zayıf olduğum için doktorum kullanmamı istedi ikimiz ve bütün anne adayları güzel haberler alalım inşALLAH
Doktor'la görüştükten sonra yazar mısınız? Yerleşme olabilir belki deBende 30 Mart'ta ovulasyonda pik gördüm.
16 Nisan beklenen adet tarihim. Sağ alt karnıma hafif ara ara ağrı girdiği için yarın kadın doğumdan randevu aldım dış gebelikten korkuyorum..
Umarım yerlesmedir canımGunaydin kizlar, az once silince pembemsi akinti geldi, adet tarihim cumartesi. Sizce yerlesme olabilir mi? Dun gece iliski oldu acaba ondan kaynaklanabilirmi? Bir kac gun once kasik batmasi agrisi yasamistim , ovu gunler degerlendirdik 27 ve 31 mart
InsaAllah son iliskiden 12 inci gun cikmaya basliyor testUmarım yerlesmedir canım
Kadın doğuma randevu aldım hormon baktiracagim pazartesi günü moralim çok bozulduInsaAllah son iliskiden 12 inci gun cikmaya basliyor test
O belli olmuyor bnim daha once 12 inci gun cikmisti beta 12 ydi tabi kimyasal oldu maalesef agrim vardi30 unda yumurtlama gördüm 30 31 1 inde ilişki oldu ama ymurtlamdan sonra bugün 11. Gün olsa çıkardı ya
Geçen ay bende kimyasal geçirdimO belli olmuyor bnim daha once 12 inci gun cikmisti beta 12 ydi tabi kimyasal oldu maalesef agrim vardi
Kimyasal olduğu için beta düşük oluyor ama normal hamilelikte 9 10 günden itibaren çıkıyorO belli olmuyor bnim daha once 12 inci gun cikmisti beta 12 ydi tabi kimyasal oldu maalesef agrim vardi
Oylemi bilmiyordum bende yaptim test ince cizgi cikiyor su damlattim cizgi gitmedi bakalim , gecmis olsun bu aradaKimyasal olduğu için beta düşük oluyor ama normal hamilelikte 9 10 günden itibaren çıkıyor
Hadi bakalım hayırlısı olur güzel haberlerinizi alırız inşallah teşekkür ederim sağolunOylemi bilmiyordum bende yaptim test ince cizgi cikiyor su damlattim cizgi gitmedi bakalim , gecmis olsun bu arada
Amin insallahHadi bakalım hayırlısı olur güzel haberlerinizi alırız inşallah teşekkür ederim sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?