- 5 Ekim 2023
- 815
- 334
- 23
- 28
İnşallah görürüm yarın da olmazsam sonraki gün yapmayı planlıyorum. Sonuçtan senide haberdar edeceğim :) sizin so regl tarihi ne zamandı.Canım bugün 15. Gün bugün ya da yarın adet olman gerekiyor test yaparsan muhakkak çıkması lazım testini yenile eğer pozitif çıkarsa bana da umut olursun
Bende 3 gün kala negatif görmüştüm ama regl olmadığımız hergün için umut vardır benceSelam kızlarım 29 Mart gebelik ihtimali yüksek görünüyordu uygulamadabata 3 gün var bugün test yaptım ama sanırım negatif
hamile misiiiinBende 3 gün kala negatif görmüştüm ama regl olmadığımız hergün için umut vardır bence
13 Marttı canım benim yumurtlamaya göre daha 4 5 günüm regle ama uygulamaya göre bugün olmam gerekiyor az önce lavobaya gittim peçete ye ince ince pembe akıntı geldi reglim başlıyor galibaİnşallah görürüm yarın da olmazsam sonraki gün yapmayı planlıyorum. Sonuçtan senide haberdar edeceğim :) sizin so regl tarihi ne zamandı.
Var gibi silik belirtileriniz varmiHerkese merhaba , bat 15 nisan dayanamadım freely marka erken gebelik testi yaptım. Ben çift çizgi görüyorum ama elf gözlerim beni yanıltıyor olabilir. Siz de görebiliyor musunuz? Bu marka güvenilir mi ?
Merhaba doktora gitmedim bugün. ağrım geçti ve daha çok erken olduğu için gitmekten vazgeçtim. Şuan tam rahmimin ortasında batma var. 5 gün sonra adet günüm. Test yapacağım inşallahDoktor'la görüştükten sonra yazar mısınız? Yerleşme olabilir belki de
Elf gözlerin doğru görüyor legolas ama yarın başka marka ile denemelisin benimde bat 15Herkese merhaba , bat 15 nisan dayanamadım freely marka erken gebelik testi yaptım. Ben çift çizgi görüyorum ama elf gözlerim beni yanıltıyor olabilir. Siz de görebiliyor musunuz? Bu marka güvenilir mi ?
Çizgiyi bende gördüm ama testlere hiç güven olmuyor valla ben kaç gün önce baya belirgin çizgi gördüm sonra silik hep dün kan verdim 0.89 çıktı doktor beş gün var bata diye yükselme ihtimali olduğunu söyledi ve her markadan yaptım yükselmezse yalancı pozitif listem baya arttı belirti desen dibine kadar yaşıyorum ama reglde olabilir sürekli kontrol halindeyim sinir bozucu ama ilk hamile kaldığımda bata bir hafta kala silik gördüm kan verdim negatifti reglden bir mi iki gün önce mi ne pozitif çıkmıştı her an hepimizde herşey olabilirHerkese merhaba , bat 15 nisan dayanamadım freely marka erken gebelik testi yaptım. Ben çift çizgi görüyorum ama elf gözlerim beni yanıltıyor olabilir. Siz de görebiliyor musunuz? Bu marka güvenilir mi ?
Benimde reglden önce hep akıntım olur ama daha olmadığı için umutlandım biraz13 Marttı canım benim yumurtlamaya göre daha 4 5 günüm regle ama uygulamaya göre bugün olmam gerekiyor az önce lavobaya gittim peçete ye ince ince pembe akıntı geldi reglim başlıyor galiba
Son testim negatifti tekrar test yapmadım ama regl de olmadım daha . Sizin sat neydihamile misiiiinhadi umut ol bana
13 Mart bekliyorum bende daha test yapmayacağım reglim gecikmediği sürece hayal kırıklığına uğruyorum deli gibi çizgi arıyorum yaniSon testim negatifti tekrar test yapmadım ama regl de olmadım daha . Sizin sat neydi
Görüyorym benimde 15 bat aynı gunuz yaptım 15 dk sonra çok ince çizgi çıktı belirtim yok umudum da yok beni haberdar et inşallah vardırHerkese merhaba , bat 15 nisan dayanamadım freely marka erken gebelik testi yaptım. Ben çift çizgi görüyorum ama elf gözlerim beni yanıltıyor olabilir. Siz de görebiliyor musunuz? Bu marka güvenilir mi ?
Senin de güzel haberlerini bekliyorum13 Mart bekliyorum bende daha test yapmayacağım reglim gecikmediği sürece hayal kırıklığına uğruyorum deli gibi çizgi arıyorum yani
Bizde senden ❤ inşallah. Daha test tekrarladın mıSenin de güzel haberlerini bekliyorum
Hayır bugün yapmayı düşünüyorum ama umudum yok canım.Bizde senden ❤ inşallah. Daha test tekrarladın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?