İçinizi ferah tutun herşeyde bir hayır vardır benceSinirim bozuluyor sadece durumdan dolayi bi ihtimal var ama yinede uzuluyorum marttan beri ben hastaneye gidiyorum 2 asilamam vardi bana tutupda kimse demediki yeni kural igneli asilama cokdan yumurta tooplatmistim simdiye cook komik yani siz durumuz ne ? Asilamami sadece yaptirdiniz ne zamansan beri deniyosunuz ?
Anladim psikolojikde olmayabiliyor iste benim esimde sorun vardi gecti sandik iste supriz oldu asilama gunu sorunjn devam etmesi gecen sene o kadar saldimki bi ay sadece dogal yolla hamile kaldim ama dusuk oldu yani kafa gercekten onemli ama becerebilene o aylikmis simdi takiyorum yine olmuyor salabilirsen sal zor ama insallah guzel sonuclarin olur bide tavsiyem kendim yaptim ve ciddi guzel sonuclar aldim gunde bir haslanmis yumurta bir avuc yas findik badem ve cevis havuc yee mutlaka yumurta arttiriyor ve kalitesi icin cok iyi benim 23 yumurta toplanmisti bunlari tuketirken bide hep en fazla 9 tas 9.5 cikan rahim kalinligim bu ay yeni bisey denedim dogal nar suyu ictim gunde bi bardak yarim bardak falan bu ay 10.5 cikti kesinlikle tavsiyemdir herkeze ama nari tranfer veya asilamadan sonra icme dusuk yapiyomus insallah guzel olur hersey ☺İçinizi ferah tutun herşeyde bir hayır vardır bencebenim ilk aşılama 14 ağustosta oldu öncesi iğne ve hapla yumurtalar büyütüldü işte, iğnesiz aşılamayı bilmiyorum. Şimdi 2. İçin sadece iğne verdi bu sefer doktor bakalım yarın kontrolüm var inşallah büyüyordur yumurtalar. Sebepsiz inferlite olarak geçiyor bizim bende pcos var engel değil diyor doktor reglm çok düzenli çünkü
Canım çok çok sevindim… güzel haberlerini bekliyoruzBiliyor musun hiç acımadı biraz daha oldu ama çok değil doktora söyledim rahim ağzımda darlık var diye biri söyledi diye kolayca girdi çok şükür bugün aşılama mı oldum İnşallah güzel sonuç alırım duaya istiyorum sizden 3 yıllık hasretim sona erer inşallah
Merhaba canımMrb canım
Bende bu ay ilk kez gonal f kullanıyorum cts kontrolüm var ovitrella vurucaz. Ama benimki doğal yoldan Gebelik için. İnşallah işe yarar. Temmuz ayında sadece letu kullanmıştım ise yaramamisti doktor bu kez süreci hızlandırdı sanırım. Eğer bu ay olmazsa rahim filmi çekeriz dedi. Başta kimyasal yaşadığım için önemsememisti iki ay geçince üçüncü aya çekelim diyor. İnşallah gerek kalmadan hamile kalabilirimaklım öyle karışık ki ilk defa böyle bir sürece girdim hep umutla bekliyordum 15.ayim bebek isteyeli
Canım bende çekildim. Bu sene ocakta çekildim . Evet ihtimali arttırıyor dediler, bi arkadaşım 6 ay sonra kalmıştı ama çektirirken doktor o kadar ümitli konuştu kiii işte önümüzdeki ay hamile kalabilirsin falan diye tam 9 ay geçti.. 2 aşılama üzerine denedim olmadıHsg çekilen arkadaşlar varmı aranızda? Sonrasında hamilelik ihtimalini arttırıyor dedi doktorum. 3 ay etkisi devam eder demişti. Takviye önerdi Thancss Woman diye bişey kullanıyorum. Hsg sonrası gebelik yaşayan var mı aranızda yada tanıdığınız?
Canım nasılsın? Nasıl gidiyorAmin inşallah canımGonal f 75 sadece bu sefer hap vermedi ilkinde femara + gonal f 50 kullanmıştık
Hayırlısı olsun herkes için gerçekten. Adete 9 gün var. Yumurtlama takibi yaptım. Değerlendirdim öncesi ve sonrası için. Şu anda başım çok ağrıyor ve bütün umudum giderek azaldı. Yaşım 40 o sebeple herkes kadar şansım yok. 1,5 yıldan fazladır deniyorum ve sonuç alamadım. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar versin tez vakitte ve kolaylıkla. Gerçekten yorulduğumu hissediyorum. Vefat eden oğlumu çok özledim. Canımdaki yangını ifade etmem çok zor. Bir uzvum kopmuşta yerine ne koyulursa koyulsun orayı doldurmuyor gibi hissediyorum. Özlemek kelimeside çok eksik kalıyor. Vefat ettiğinde 6 yaşında idi. yaşasa 10 yaşına girecekti bu ay. Bazen yemek yemekten, gülmekten, hatta yeniden bir çocuk istemekten bile utanıyorum. Bunları niye yazdım onuda bilmiyorum. Çok yorgunum gerçekten.Canım bende çekildim. Bu sene ocakta çekildim . Evet ihtimali arttırıyor dediler, bi arkadaşım 6 ay sonra kalmıştı ama çektirirken doktor o kadar ümitli konuştu kiii işte önümüzdeki ay hamile kalabilirsin falan diye tam 9 ay geçti.. 2 aşılama üzerine denedim olmadı
Çok teşekkür ederim canım benim umarım seninde güzel haberlerini alırızMerhaba canımhayırlı olsun öncelikle bende ilk tedaviye yumurta çatlatma ile başladım. Sadece 1 ay denedim olmadı. Bende ilk letu ile başlamıştım. Daha sonra hızlandırmak için aşılamaya geçtik zaten. Ben bu sürece başlamadan önce çektirmiştim, Rahim filmi gerçekten önemli … umarım dilediğimiz gibi olur her şey… güzel haberlerini bekliyoruz
Ayy canım teşekkür ediyorum güzel bilgilerin için bende elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum işte kabak çekirdeği de faydalıymış ondan tüketmeye çalışıyorum. Doktordan geldim bende 3 yumurta büyüyormuş iki gün daha iğneye devam et cumartesi yine bakalım dedi. Valla stres olmamak elde değil gerçekten ister istemez takıyorum ne kadar rahat olcam desemdeAnladim psikolojikde olmayabiliyor iste benim esimde sorun vardi gecti sandik iste supriz oldu asilama gunu sorunjn devam etmesi gecen sene o kadar saldimki bi ay sadece dogal yolla hamile kaldim ama dusuk oldu yani kafa gercekten onemli ama becerebilene o aylikmis simdi takiyorum yine olmuyor salabilirsen sal zor ama insallah guzel sonuclarin olur bide tavsiyem kendim yaptim ve ciddi guzel sonuclar aldim gunde bir haslanmis yumurta bir avuc yas findik badem ve cevis havuc yee mutlaka yumurta arttiriyor ve kalitesi icin cok iyi benim 23 yumurta toplanmisti bunlari tuketirken bide hep en fazla 9 tas 9.5 cikan rahim kalinligim bu ay yeni bisey denedim dogal nar suyu ictim gunde bi bardak yarim bardak falan bu ay 10.5 cikti kesinlikle tavsiyemdir herkeze ama nari tranfer veya asilamadan sonra icme dusuk yapiyomus insallah guzel olur hersey ☺
Hadi insalllah sonu guzel olur tup bebeklerden sonra asilama bana basit geliyor stres hic yapmadim bekleme sureci biraz sknti bi umut acaba oluyo ister istemez yinede transferler kadar kasilmadim acikcasi insallah kucagimiz bos kalmaz saglikli evlatlarimiz olur cabamizi bosa cikartmasin rabbimAyy canım teşekkür ediyorum güzel bilgilerin için bende elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum işte kabak çekirdeği de faydalıymış ondan tüketmeye çalışıyorum. Doktordan geldim bende 3 yumurta büyüyormuş iki gün daha iğneye devam et cumartesi yine bakalım dedi. Valla stres olmamak elde değil gerçekten ister istemez takıyorum ne kadar rahat olcam desemdehepimiz için güzel sonuçlar olsun inşallah bu ay
Amin inşallah canımHadi insalllah sonu guzel olur tup bebeklerden sonra asilama bana basit geliyor stres hic yapmadim bekleme sureci biraz sknti bi umut acaba oluyo ister istemez yinede transferler kadar kasilmadim acikcasi insallah kucagimiz bos kalmaz saglikli evlatlarimiz olur cabamizi bosa cikartmasin rabbim
Ahhhh, kalbimle okudum hepsini… hepsi çok kıymetli.. ne söylesek ne hissetsek senin acının yanında hepsi çok boş. Kalbini ferah tut, onun bir parçası seninle. Sen yemek yerken, gülerken hatta ona kardeş isterken bile seninle ve hep senin yanında. Eminim senin gibi güçlü bir annesi olduğu için gülerek bakıyordur. Artık doğum olayların pek yaş ile alakalı olduğunu düşünmüyorum, 24, 30 yasındaki insanlarda bu problemleri yaşıyor, ve kolay olmuyor.. unutma Rabbim ol der ve olur. Ve çok eminim ki en doğru, en yakın zamanda bebeğin olacak ve acını, kalbini ısıtacak. Umudunu kaybetme, kaybetmeyelim ki yeşersin. Rabbim yanında olsun, yolunu aydınlatsın… yolun çok güzel olacak kalbini ferah tutHayırlısı olsun herkes için gerçekten. Adete 9 gün var. Yumurtlama takibi yaptım. Değerlendirdim öncesi ve sonrası için. Şu anda başım çok ağrıyor ve bütün umudum giderek azaldı. Yaşım 40 o sebeple herkes kadar şansım yok. 1,5 yıldan fazladır deniyorum ve sonuç alamadım. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar versin tez vakitte ve kolaylıkla. Gerçekten yorulduğumu hissediyorum. Vefat eden oğlumu çok özledim. Canımdaki yangını ifade etmem çok zor. Bir uzvum kopmuşta yerine ne koyulursa koyulsun orayı doldurmuyor gibi hissediyorum. Özlemek kelimeside çok eksik kalıyor. Vefat ettiğinde 6 yaşında idi. yaşasa 10 yaşına girecekti bu ay. Bazen yemek yemekten, gülmekten, hatta yeniden bir çocuk istemekten bile utanıyorum. Bunları niye yazdım onuda bilmiyorum. Çok yorgunum gerçekten.
Olacak olacak ben inanıyorum, bu ay çok yoruldum o yüzden biraz kendi haline bırakıyorum…Çok teşekkür ederim canım benim umarım seninde güzel haberlerini alırızhsg önemli tabiki ama kimyasal gebelik sonrası sağlıklı gebelik olur mutlaka denildi. Gerek görülmemişti. Üstünden 5 ay geçti tık yok. Umarım hepimiz için güzel bir ay olur bu ay
inşAllah inşAllah :'(Ahhhh, kalbimle okudum hepsini… hepsi çok kıymetli.. ne söylesek ne hissetsek senin acının yanında hepsi çok boş. Kalbini ferah tut, onun bir parçası seninle. Sen yemek yerken, gülerken hatta ona kardeş isterken bile seninle ve hep senin yanında. Eminim senin gibi güçlü bir annesi olduğu için gülerek bakıyordur. Artık doğum olayların pek yaş ile alakalı olduğunu düşünmüyorum, 24, 30 yasındaki insanlarda bu problemleri yaşıyor, ve kolay olmuyor.. unutma Rabbim ol der ve olur. Ve çok eminim ki en doğru, en yakın zamanda bebeğin olacak ve acını, kalbini ısıtacak. Umudunu kaybetme, kaybetmeyelim ki yeşersin. Rabbim yanında olsun, yolunu aydınlatsın… yolun çok güzel olacak kalbini ferah tut
Canım merhaba, ben 2 kez aşılama yaptırdım. Başarı oranı çok yüksek ihtimaller değil aslında. Normal birlikteliği labaratuar ortamında gerçekleştiriyorlar sadece. Bende tüp bebek sürecine hazır olmadığım için aşılama ile denemek istedim.. fakat olmadı. Ama aşılama süreci bence biraz yorucu bir süreç, tüp bebekle aynı ilaçları kullanıp, hemen hemen aynı işlemleri görüyorsun. Sadece yumurta toplama yok aşılamada. Bide ihtimali daha düşük. 2. Kez aşılama yaptım, 3. De yaptırırsam tüp bebek parası çıkmış oluyor. Tüp bebekte biraz daha ihtimal yüksek olduğu için daha umutlu olabiliyor insan… ki o da Allah ‘tan bilemiyoruz. Aşılama da da ilaç kullanıyorsun, tüp bebekte de ilaçların biraz daha fazla doz olanını kullanıyorsun bildiğim kadarıyla. Aşılama da az ve sağlam yumurta çıkartmak istiyorlar, tüp bebekte çok yumurta istedikleri için ilaç dozu yüksek oluyor. Hemen hemen aşılama ile aynı. Umarım güzel haberler veririzMerhabalar herkese, sebepsiz infertilite nedeniyle doktor bize de aşılama önerdi. Gerçi 38 yaşında olduğum için başka bir doktor direkt tüp bebek ile başlamamızı önermişti ama ben buna bir şans vermek istedim. Zaten şimdiki doktorum da benim açımdan maksimum 3 kere denenmesinin doğru olduğunu söyledi. Tüp bebek içinse kendimi hazır hissedemedim. Yurtdışında yaşıyorum, 1 sonraki menstürasyonda hormon takviyesi vs başlanacakmış. Genel olarak okuduğum ve bana doktorların da söyledikleri kadarıyla çok yüksek bir başarı şansı yokmuş aşılamanın. Bu yüzden biraz umutsuzum açıkçası, duygularımı paylaşmak istedim sizlerle. Her ne kadar düşük olasılık dense de, dilerim hepimiz hakkında hayırlısı olur ve sağlıkla, mutlulukla anne olmak nasip olur.
İnşallah canım eminim ki sende buradaki çoğu kişi de yoruldu ama inşallah umutlarımız tükenmeden hayırlısıyla olurOlacak olacak ben inanıyorum, bu ay çok yoruldum o yüzden biraz kendi haline bırakıyorum…
İçim öyle acıdı ki.... Allah'ım size sabırlar versin inşallah oğlunuz içinde mekanı cennet olsun.. rabbim tasiyacamadigimiz yükü vermezmis ne sebepten vefat etti bilmiyorum ama kolay bir durum değil benim annemde evladını kaybetti kaç yıl geçmiş üstünden, benim yaşım kadar diyebilirim ama gel gör ki acısı dün gibi.. onun yerini eminim ki gelen çocuklar da doldurmayacak ben dolduramadim mesela. Sizinde evlatlariniz dolduramayacak ama anneliği size hayırlısıyla güzel bir şekilde sağlıcakla yasatsin inşallah .. güçlü bir anne olmuşsunuz hala da olmaya devam ediyorsunuz. Güzel kalbinizi yormayın yasiniz kaç olursa olsun güzel şeyler düşünmeye güzel şeyler yaşamaya hakkınız var hemde çok...Hayırlısı olsun herkes için gerçekten. Adete 9 gün var. Yumurtlama takibi yaptım. Değerlendirdim öncesi ve sonrası için. Şu anda başım çok ağrıyor ve bütün umudum giderek azaldı. Yaşım 40 o sebeple herkes kadar şansım yok. 1,5 yıldan fazladır deniyorum ve sonuç alamadım. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar versin tez vakitte ve kolaylıkla. Gerçekten yorulduğumu hissediyorum. Vefat eden oğlumu çok özledim. Canımdaki yangını ifade etmem çok zor. Bir uzvum kopmuşta yerine ne koyulursa koyulsun orayı doldurmuyor gibi hissediyorum. Özlemek kelimeside çok eksik kalıyor. Vefat ettiğinde 6 yaşında idi. yaşasa 10 yaşına girecekti bu ay. Bazen yemek yemekten, gülmekten, hatta yeniden bir çocuk istemekten bile utanıyorum. Bunları niye yazdım onuda bilmiyorum. Çok yorgunum gerçekten.
Biz trafik kazası geçirdik. Aynı kazada bende çok ciddi yaralandım. Şahit olduğum şeyler çok ağırdı. Rabbim kolaylık versin hepimizede banada. Güzel dualarınız ve düşünceleriniz için teşekkür ederim.İçim öyle acıdı ki.... Allah'ım size sabırlar versin inşallah oğlunuz içinde mekanı cennet olsun.. rabbim tasiyacamadigimiz yükü vermezmis ne sebepten vefat etti bilmiyorum ama kolay bir durum değil benim annemde evladını kaybetti kaç yıl geçmiş üstünden, benim yaşım kadar diyebilirim ama gel gör ki acısı dün gibi.. onun yerini eminim ki gelen çocuklar da doldurmayacak ben dolduramadim mesela. Sizinde evlatlariniz dolduramayacak ama anneliği size hayırlısıyla güzel bir şekilde sağlıcakla yasatsin inşallah .. güçlü bir anne olmuşsunuz hala da olmaya devam ediyorsunuz. Güzel kalbinizi yormayın yasiniz kaç olursa olsun güzel şeyler düşünmeye güzel şeyler yaşamaya hakkınız var hemde çok...
Allah'ım mekanını cennet eylesin inşallahBiz trafik kazası geçirdik. Aynı kazada bende çok ciddi yaralandım. Şahit olduğum şeyler çok ağırdı. Rabbim kolaylık versin hepimizede banada. Güzel dualarınız ve düşünceleriniz için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?