Merhaba kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum ilk aşılamam oyüzden bilmiyorum kb ağustos 26sında gece saat 11 çatlatma iğnesi vurdum 28inde saat 11de aşılama işlemine alındım ilk günden beri kasık rahim bel ağrısının yanı sıra meme ucu hassasiyeti karın şişliği gaz sorunu sık idrar ve 1-2 gündür ishal durumu uyku var bende sürekli sizce test yapsam heyecan ve korku aynı anda yaşıyorum yardımcı olurmusunuz

Canım merhaba, yaşadıklarının hepsi çok normal bende yaşadım. Çünkü ovitrelle yalancı hamilelik iğnesi gibi düşün bütün belirtileri yaşayabilirsin. Test yapsan şu an zaten pozitif görünecek. 12 gün doğru sonuç için uygun.

Peki sizin sonuç ne oldu düşünmeden edemiyor insan

Peki sizin sonuç ne oldu düşünmeden edemiyor insan
Ben 2 kere aşılama denedim, tutmadı. Aynı belirtileri bende yaşadım + mide bulantımda vardı. Ama maalesef tutmadı.. çok ihtimali yüksek bir işlem değil aslında, normal birlikteliği laboratuvar ortamında yapıyorlar.. ama yine de verecek olan Allah.. inşallah tutar

Çok fazla ümitlenmek istemiyorum bende gelen de allahtandır hakkımızda hayırlısı olsun sürecini naptın şuanda canım

Çok fazla ümitlenmek istemiyorum bende gelen de allahtandır hakkımızda hayırlısı olsun sürecini naptın şuanda canım
Aynen öyle, canım ben durdurdum. Bütün değerlerimiz çok iyi olmasına rağmen aşılama tutmaması bizi biraz yıprattı. Süreçte yorucu zaten. Biraz kendimiz deneyeceğiz 1,5 sene hiç denememiş gibi

Aynen öyle, canım ben durdurdum. Bütün değerlerimiz çok iyi olmasına rağmen aşılama tutmaması bizi biraz yıprattı. Süreçte yorucu zaten. Biraz kendimiz deneyeceğiz 1,5 sene hiç denememiş gibi
rabbim gönlünüze göre versin dilerim ki hiç ummadıgın anda olur mutlu olursun 2-3 gün sonra test vericem inşallah bakalım benim ne çıkıcak

Kızlar merhaba bişi sormak istiyorum bugün çatlatma iğnesini vurulalı 14 aşılama yapalı 12 gün oldu regl tariihime 2 gün var şuan kasıklarımda ve bacaklarımda uyuşma ve kasık ağrısı var rahmimde de aynı şekil bu durumu yaşayan varmı

Canım merhaba, bence bu gün test yap için rahatlasın regl ile farklı ağrılarsa hayırlı olsun

Ben bugün başladım da gonal iğneye acaba vurulurken yakıyor mu ilaç yoksa ben mi hiç hissetmedim yada yanlış mı vurdum şüphe kaldı içimde

Canım merhaba, bence bu gün test yap için rahatlasın regl ile farklı ağrılarsa hayırlı olsun
Yarın adet günüm çok korkuyorum doktorumu aradım bekle yapma diyor ama içim içme sığmıyor ağrılarım çok fazla wcys gitmeye korkuıyorym ve sırtımda dolu sivilce bunu yaşayan varmı allahım yüzümüze güler inşallah

Ben bugün başladım da gonal iğneye acaba vurulurken yakıyor mu ilaç yoksa ben mi hiç hissetmedim yada yanlış mı vurdum şüphe kaldı içimde
İyi düşünün olumlu düşünün acı yok zaten hissetmessinde ben ağlayarak birgün vurdum acıdıgunu ya psikolojil yada cidden hissettim bilmiyorum ertesi gün morarmıştı pozitif düşün bol bıl dua et

Canım nasılsın? Her şey yolunda mı?
Yolunda canım şükür yumurtalar büyümüş 2 tane var gece çatlatma yapıp perşembe aşılamam olacak dualarınızı bekliyorum. Siz n’aptınız akışına bırakmıştınız sanki bu ay demi iniallah hepimiz pozitifleri görürürüz bu ay

Yaa çok iyi anlıyorum sizi insan negatif görücem korkusuyla da test yapamıyor yüzleşmemek için inşallah bebişiniz sizinledir şuan yarın mı test vereceksiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…