- 15 Nisan 2015
- 132
- 137
- 303
- 36
- Konu Sahibi fincandelisi
-
14 gün yapacağım, bu pazar 14. Gün tamamlanmış olacak. Sonra10 gun mu ypıcaksınız
Bn su sekılde başlamayı düşündüm bır domates bır bıber bır tatlı kasıgı yagda menemen gıbı ypıyom aralıklı oruç la bırlıkte 11de kahvaltı 5de aksam yemegı bu sekılde bır hafta yapmayı düşündüm yumurta dıyetı seklınde suzce nasıl14 gün yapacağım, bu pazar 14. Gün tamamlanmış olacak. Sonra
Kahvaltı öğününü aynı yapıp
Ara öğüne ceviz yanına 1 kahve fincanı leblebi ve kuru üzüm ekleyeceğim
Akşam içinde 6 kaşık sebze yemeği, 4 kaşık yoğurt, bol yeşillik, 1 dilim tam buğday ekmeği şeklinde bi 14 gün daha yapacağım. Hedefe ulaşana kadar
Ben diyetisyen ya da konunun uzmanı değilim yanlış yönlendirmeyeyim. Bi fikrim yok doğrusu normalde ne kadar yiyorsaniz onu azaltarak yapınca ve sağlıklı şeyler tuketince zaten kilo kaybı başlıyor.Bn su sekılde başlamayı düşündüm bır domates bır bıber bır tatlı kasıgı yagda menemen gıbı ypıyom aralıklı oruç la bırlıkte 11de kahvaltı 5de aksam yemegı bu sekılde bır hafta yapmayı düşündüm yumurta dıyetı seklınde suzce nasıl
Sizi takip ediyorum bende başlamak istiyorum 2 aydır buralarda geziyorum bir motivasyonumu yakalayamadım.. bence gayet iyi gidiyorsunuz...pazar günü nu buyuk bir merak.la bekliyorum10.gün 69.700yola devam son 4 gün kaldı bakalım 14 günün sonunda ne kadar gitmiş olacak
Teşekkür ederim. Kendinize iyi geleni bulup uygulayın bence ve bu gün yarın diye ertelemeyin en doğru zaman gerçekten istediğin zamandırSizi takip ediyorum bende başlamak istiyorum 2 aydır buralarda geziyorum bir motivasyonumu yakalayamadım.. bence gayet iyi gidiyorsunuz...pazar günü nu buyuk bir merak.la bekliyorum
Tebrik ediyorum bende bugün başladım bakalım nasil olucak10.gün 69.700yola devam son 4 gün kaldı bakalım 14 günün sonunda ne kadar gitmiş olacak
Diyeti bozmadiysaniz odem olmus olabilir12. Gün 69.600 🖒🖒
Yok bozmadım ama az gitti nedenini bilemiyorum. Sorun değil vücut olarak fark ediyorum, inceliyorum önemli olanda o benim içinDiyeti bozmadiysaniz odem olmus olabilir
Azda olsa gitmedi yazacaktım pardonYok bozmadım ama az gitti nedenini bilemiyorum. Sorun değil vücut olarak fark ediyorum, inceliyorum önemli olanda o benim içinbitince pazartesi günü foto koyacağım öncesi sonrası
Bence gayet iyi gidiyorsun13. Gün 69.300
Bu arada ben nedense bu gün 14. yani son gün diye hesapliyordum orada bi yanlışlık oldu yarında devam edip günü bitireceğim salı sabahı tartilacagim yani diyetin bu gün değil yarın son günü.
Ben pazar gününe şartladim herhalde kendimi o yüzden bu gün bitecek diye düşünüyordumbiraz diyetten sıkılmış olabilirim kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?