Yumurta donasyonu 2024

sevgili arkadaşım, belli ki sende anne olma savaşına yeni başlamışsın. Bu platformda bulunan bizler senin o geçmeye başladığın yolları çooook denemişler fakat eli kolu boş kalmış insanlar. Seni anlıyorum çok değil bundan 1 sene önce bende senin gibi düşünüyordum. Ta ki evlat edinme hakkım bile olmadığımı anlayana dek. Yani kurumun bize yaşınız olgun size çocuk verilmez diyene denk. Umuyorum ki sen bu yolda bizim gibi olmazsın ve çıktığın yolda başarılı olursun. Ama lütfen kişileri yargılamadan önce sende bir düşün. İnşaallah birkaç sene sonra buraya arkadaşlar hangi kliniğe gittiniz kafam çok karışık yardımcı olun demezsin. Şimdi güzel arkadaşım birbirimizi boş yere üzmeyelim ve birbirimize dua edelim.

Evet taşıyıcı annelik olduğunu zannediyordum bilgi için teşekkürler
Taşıyıcı anneligin genetiği etkisi yok zaten, genetik yumurtanin.DNAsi ve spermin DNA si ile belirlenmektedir, taşıyıcı anneye direk hazir, örneğin rahmi olmayıp mecbur taşıyıcı anne arayan kadının yumurtası ve eşinin spermi dollenip embriyo olarak verilmektedir ve tasiyicinin genetiği belirleyen DNA si kullanılmadıği icin genetik hiçbir etkisi bilimsel olarak yoktur, tasiyici annenin sadece RNA si etki eder o da epigenetik ozellikleri belirler sadece...özetle bu durum sadece yumurta ve spermin DNAsi ile belirlenir, bu konuda tereddüt olursa da zaten pgt yaptırılabilir embriyoya, yani konunun eşini aldatan kadını anlamayla falan bir ilgisi yok...

Evet taşıyıcı annelik olduğunu zannediyordum bilgi için teşekkürler
Bu durumda donasyonu düşünen bizler direk taşıyıcı konumdayiz ve bilsen her birimiz donasyon ile olusan embriyonun DNA sina etki edebilmek için neler vermezdik, fakat şu anki bilimsel çalışmalarda bu ancak sitoplazma veya mitokontri nakli ile mümkün, ne yazık ki bunun için de yeterli çalışma henüz mevcut değil, neden bu kadar uzun yazdım, bizleri anlamıyor olabilirsin fakat tuhaf benzetmeler yaparak da kırıcı olmaya gerek yok, inan biz burda çok zorluklardan geçen kadınlariz ve her birimizin hikayesi kendi içinde yeterince üzücü zaten, birde disardan ekstra alakasiz benzetmeler güzel gelmiyor insanın ruhuna, anlatabildim mi...

Peki söylediler mi kac cm Polik di diye? Benim burdaki doktor bana senin cok kücük alinmaz dediler

Peki söylediler mi kac cm Polik di diye? Benim burdaki doktor bana senin cok kücük alinmaz dediler
Yarım santimden daha küçük dediler gebeliğe engel değil dedi burdaki doktor ama kıbrıstaki doktorum aradaki bütün engel olabilecek şeyleri ufak dahi olsa kaldırmak en doğrusu dedi.. transferi yapmam yoksa dedi

Merhaba yorumunuzda bahçeciye gittim ve çok ilgilendirdiler. Adet gormuyorsaniz boşuna denemeyin çok para verirsiniz demiş dontornuz. Bahçeci klinik hakkında fikir alabilirmiyim hangi doktoru tavsiye edersiniz ve gerçekten ilgililermi. Cok yorumlar okudum bahceci hakkında iyi olanda var çoğu hiç ilgilenmiyor para için olmadık testler yalıyorlar diye duydum. Bahçeci kliniği seçerken fiyatini bilipte kabul ediyorsunuz ama birde o kadar gidipte ilgisiz olurlarmi diye korkundan vazgeçecek gibi oluyorum. O yüzden tecrübenizi paylaşırmısiniz bu klinik hakkında?

Burada dediğiniz yurtdışımı neresi?

Merhaba, İstanbul’daki doktorunuz yada klinikler kimdi ögrenebilirmiyim?

5. Günle 3. Gunun farki nedir?

Yarım santimden daha küçük dediler gebeliğe engel değil dedi burdaki doktor ama kıbrıstaki doktorum aradaki bütün engel olabilecek şeyleri ufak dahi olsa kaldırmak en doğrusu dedi.. transferi yapmam yoksa dedi
Acaba her Merkez mi böyle yapiyor. Bende henüz yapmadilar . Galiba önden kibrisa ugramam lazim ama iki sefer gitt gel yapmak istiyorum maddi durumdan

Siz ne aşamadasınız
Ben hala bi girşimde bulunmadım,burda doktora çıkmak istiyorum önce kontrol etsin bir de fikir versin diye,doktor müsait oluyo ben gidemiyorum ben müsait oluyorum randevu bulamıyorum,hafta içi çalışıyorum fırsat bulamadım böyle böyle zaman geçiyo,eşimin ne istediğini de tam anlamadım,hem araştır bul gidelim tamam diyo,sonra bi gün yine konu açılıyor eminmisin artık kızımız büyüdü 10 yaşında biz belli yaşam standardına alıştık herşey sil baştan bi daha başlıcak zor olmaz mı diyo,öyle söyleyince hevesim kaçıyor daha doğrusu benim kadar istemediğini düşündüğüm için moralim bozuluyo,durum bu işte

Erkekler böyledirler ama.. Sizin kararlı ve istekli olduğunuzu görürse oda bunu kabul eder ve zamanla sizden daha çok istekli olur. Bence siz daha içinize sindirememişsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…