Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar, siz tedavinize devam ediyor musunuz?
Benim de 5. Tedavim olumsuz sonuçlandı.ne yapmaliyim, neyi eksik yapıyorum diye dusunuyorum. Okuyunca yazmak istedim
Böyle bi durumda süreç gerçekten çok çok zor oluyo. 31 yaşındayım 6 kere tüp bebek denemiş sonuç alamamış çok acılar çekmiş biri olarak söylüyorum. Bu yolda olmak isterseniz o yavru sizden bi parça olacak bence sizin yumurtanızın olmasının önemi kalmayacak kucağınıza aldıktan sonra. Bununla ilgili yaptıranların gebe kalanların yorumlaştığı topikler var. Onları okuyun. Sürecin kolay olduğunu iyi bi merkez seçimiyle doktor seçimiyle çok da güzel sonuçlar almışlar. Olumlu şeyler var. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bende sizin o yolunuzdan gectim ve ikitane ölü doğum yaptim cok zorluk gecirdim.ve 5 defa tüp bebek tedavisi gördüm artik donaysona karar verdim. Siz 6 kere tüp bebek tedavisini nerde yaptiniz? Siz donaysonla mi 6kez oldu?
Ben de baku de ayni merkezde tedavi oldum malesef negatif sonuclandi.Ayni merkezde bidaha yapmayi düşünüyorum.lütfen bana dua edin.Bu tedavide Donörden 22 yumurta toplandi 18 döllendi 2 embryo beş günlüğüye gitti bitane transfer ettim ve malesef tutmadi cok ağladim maddi manevi cok yiprandık inanin şuan arabayi satmayi düşünüyoruz veya kredi cekeceğiz bidaha ayni merkezde yapmak icin.İlk transferimdi be kendime soruyorum neden olmadi bişeymi dikkat etmedim sürekli sebep aradim şimdi kismet nasip diyip kendimi avutuyorum yani anlayacağiniz iyi değilim hala
Gerçekten üzücü ama hangi merkezde yaptırırsanız bir daha orada denemeyin. 22 yumurta polikistik over de oluyor yani sağlıklı olmuyor. Sağlıklı olsun 10 tane toplansın. Bunun için doktorlar zorluyorlar. Bu yüzden yumurtalar sağlıksız oluyor. Ben o yüzden bana çok yumurta vaadedenleri seçmiyorum. Deneyimlerini paylaşır mısınız? Nerede yaptırdınız,doner seçimi nasıl oldu? Ücretler? Eğer zahmet olmazsa
Hangi doktor fark etti ki? Açıkçası 3 ay lucrin Depot kullandırdı doktor. Hormonları baskıladı. Sonrasinda transfer sürecim oldu. 28 Ekim'de oldum transfer.. bugün 10. Gün ve beta 133 geldi.. pazartesi tekrar vereceğim kan.. korkuyorum aslında kimyasal ya da dış gebelik ihtimalinden.. inşallah sağlıklı bir gebeliktir