Biz turkiyeden arayınca demek ki fiyat euro oluyor ama o bile kibrisa gore uygun, ben doktorla hiç görüşmedim henüz daha, koordinatör bayan bilgi verdi whatsapdan detayli olarak her sorumu ayri ayri cevapladı, çok soru sormuştum bendeBende orayla görüştüm serdar çelikle ve çok içim ısındı. Sosyal medyada hep gebeliklerde paylasiyorlar güncel olarak. Yani param olunca oraya daha yatkinim gibi. Birde manat olarak çok ucuz tutuyor, keşke bizede € yapmasalardi
Aynen katılıyorum. Bende sorduğum her soruya detaylıca cevap aldım, yaklaşımları çok iyiydi. O yüzden oraya daha çok yakınım.Biz turkiyeden arayınca demek ki fiyat euro oluyor ama o bile kibrisa gore uygun, ben doktorla hiç görüşmedim henüz daha, koordinatör bayan bilgi verdi whatsapdan detayli olarak her sorumu ayri ayri cevapladı, çok soru sormuştum bende, sabırla ve açık yüreklilikle cevaplar aldım, yani öyle ikna etmekten ziyade, gercekten ayrıntılı olarak, kibrisda görüştüğüm yerler sürekli bir ikna etme, hatta biran önce karar verin der gibilerdi, bu da beni daha tedaviye karar bile vermeden, başlamadan biraz gerdi, fiyatlar zaten uçmuş vaziyette...
MerhabaArkadaşlar merhaba herhangi bi klinikte başlayan var mı benim gibi
Hangi aşamadasiniz?Vita altera da daha başındayız tabi
Hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur. Bugün Emine hemşireyle görüştüm bende. Maşallah bu ay hiç negatifimiz olmadı dedi. Bende paylaşımlarına bakınca çok duygulandımMerhaba bizde ventusda basladik donor sectik yakinda esimle gidecez örnek vermeye
Siz ne zaman basliyorsunuz?Hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur. Bugün Emine hemşireyle görüştüm bende. Maşallah bu ay hiç negatifimiz olmadı dedi. Bende paylaşımlarına bakınca çok duygulandım
Merhaba bizde ventusda basladik donor sectik yakinda esimle gidecez örnek vehayirli
Hayırlı olsun inşMerhaba bizde ventusda basladik donor sectik yakinda esimle gidecez örnek vermeye
hayırlı olsun bizde ventusa bütün tahlilleri gönderdik donöre de karar verdik adet döngüsüne göre başlayacağız inşallahMerhaba bizde ventusda basladik donor sectik yakinda esimle gidecez örnek vermeye
Tahlilleri filmleri yaptirdik, donörü sectik haftaya gidecegiz ay sonu transfer gozukuyoe hersey yolunda gidersehayırlı olsun bizde ventusa bütün tahlilleri gönderdik donöre de karar verdik adet döngüsüne göre başlayacağız inşallah
Siz direkt mi başladınız yoksa bütün tahlilleri orada mı yaptıracakaınız
Sonucunuz belli oldu mu? Insallah güzel haberleriniz olsunTeşekkür ederim. Ben tedavi için 5000 euro, kalan embriyoları dondurmak için de 500 euro verdim. Onun dışında bir kez günübirlik sperm vermek için gittik, bir kez de transfere gidip bir gece konakladık. Kullandığım ilaçlar hariç bütün masrafım bu kadar
Allah gönlünüze göre nasip etsin, darısı bizim başımızaTahlilleri filmleri yaptirdik, donörü sectik haftaya gidecegiz ay sonu transfer gozukuyoe hersey yolunda giderse
Merhabalar, evet sonucum belli oldu, hamileyimSonucunuz belli oldu mu? Insallah güzel haberleriniz olsun
Hayirli uğurlu olsun canimMerhabalar, evet sonucum belli oldu, hamileyim. Cuma günü beta-hcg 174 çıktı, pazartesi tekrar kan verdiğimde 730 çıktı. Doktorum muhtemelsn ikiz olacağını söyledi, gelecek hafta ultrason için hastaneye gideceğim, çok heyecan verici bir süreç. Darısı sizin başınıza
Kac yaşındasınız amh yumurta durumunuz nasildiÇok teşekkür ederim. Kolan British tüp bebek metkezinde tedavi oldum. Umarım sizin de güzel haberlerinizi duyarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?