• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta donasyonu 2024

Böyle bi durumda süreç gerçekten çok çok zor oluyo. 31 yaşındayım 6 kere tüp bebek denemiş sonuç alamamış çok acılar çekmiş biri olarak söylüyorum. Bu yolda olmak isterseniz o yavru sizden bi parça olacak bence sizin yumurtanızın olmasının önemi kalmayacak kucağınıza aldıktan sonra. Bununla ilgili yaptıranların gebe kalanların yorumlaştığı topikler var. Onları okuyun. Sürecin kolay olduğunu iyi bi merkez seçimiyle doktor seçimiyle çok da güzel sonuçlar almışlar. Olumlu şeyler var. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Merhabalar, siz tedavinize devam ediyor musunuz?
Benim de 5. Tedavim olumsuz sonuçlandı.ne yapmaliyim, neyi eksik yapıyorum diye dusunuyorum. Okuyunca yazmak istedim 🍀

Arkadaşım herkez çok zorlu süreçlerden geçiyor bir umut bebeğimiz olsun diye çabalıyoruz bazen doğru yol bazen yanlış yolları seçebiliriyoruz ama kalbimiz sesini dinleyim Rabbimize sığınıyoruz Rabbım de bu çabalarımız boşa çıkarmıyor belki katında sınanıyoruz şükür ediyoruz isyan etmiyoruz.
Ne zaman istersen gel içini dök anlat paylaş ki bizde manevi olarak yanında destek olalım ufacık bir yorum bile bizlere umut ve mutluluk oluyor.

Hiç merak etme hiç birsey olmaz Celalettin hocamız dediği sen tepin zıpla ne yaparsan yap düşmez yüce rabbim istemediği sürece dedi örnek olarak verdi tabi 😀 Moralini çok yüksek tut strese girme ben inanıyorum çok güzel haberler alacagiz inşallah Rabbım bu çabalarımız boşa cikarmiyacak hep beraber seninle mutlu olacağız bebişlerimizi kucaklarımıza alacagiz. 😀
Ben de baku de ayni merkezde tedavi oldum malesef negatif sonuclandi.Ayni merkezde bidaha yapmayi düşünüyorum.lütfen bana dua edin.Bu tedavide Donörden 22 yumurta toplandi 18 döllendi 2 embryo beş günlüğüye gitti bitane transfer ettim ve malesef tutmadi cok ağladim maddi manevi cok yiprandık inanin şuan arabayi satmayi düşünüyoruz veya kredi cekeceğiz bidaha ayni merkezde yapmak icin.İlk transferimdi be kendime soruyorum neden olmadi bişeymi dikkat etmedim sürekli sebep aradim şimdi kismet nasip diyip kendimi avutuyorum yani anlayacağiniz iyi değilim hala😪

Embriyo kalitesi iyiymiş aslında.Sizdeki öykü ne peki? Rahimle alakalı sorun mu vardı? Bende son rahim filminde adenomyozis çıktı. O da embriyo tutunmasını etkiliyormus sanırım. Lucrin iğne verdiler 3 ay kullanmam için. Son ignem bu ayın 23 ünde. Önümüzdeki ay sanırım transfer planlaması yapılacak. Bende çok korkuyorum aslında, maddi manevî çok emek veriyoruz.
Adenomyozis endometriozis ve pcosum vardı ercan baştuda tedavi oldum lucrin 3 ay sonra bi daha 3 ay , sükür simdi bebegim kucagımda ❤️ merak etmeyin dogru tedaviyle hersey mumkun

Arkadaşlar bu donasyon işine nasıl içiniz siniyor benim eşimde 0 sperm var düşünüyorum ama ya bize donör olan kişi ya Türkiye de başka birine de donör olduysa çocuklarımız iler de aşık olurlarsa kardes olmayacaklar mi bu durum nasıl yasal olarak yapılabiliyor başka ülkelerde aklım mantığım almıyor

Adenomyozis endometriozis ve pcosum vardı ercan baştuda tedavi oldum lucrin 3 ay sonra bi daha 3 ay , sükür simdi bebegim kucagımda ❤️ merak etmeyin dogru tedaviyle hersey mumkun
Transfer öncesinde endometrium kalınlığıniz neydi acaba?

Bana 6.56 dediler yapamayız dediler ısrarla yaptırdım transeferi şuan T+7. Gün ve pozitif haberi aldım
Hayırlı olsun, sağlıkla ilerledim inşallah. Benim dun 9 mm dediler, 5 mm ve altı olması istemiyormuş sanırım. Yapamayız dediler.. nasıl bir yol izlemek gerekir? Bilgisi olan var mi

Tüylerim diken oldu ne olursunuz bana da dua edin 9 senedir ugrasiyoruz bizde ve ilk donasyona karar vermis olacagiz insallah emegimiz bosa cikmaz yaza düsünüyoruz bizde tedaviyi baku de bakalim hayirlisi insallah maddi manevi cok yorulduk :(
Merhaba bende Bakü düşünüyorum araştırma yaptıysanız özelden yazarmisiniz

Back
X