Yumurta donasyonu 2024

Merhabalar, öncelikle hayırlı olsun. Peki ücret olarak nekadara mal oldu? Kıbrıstaki tadaviler ve burada istedikleri tahiller. Hepsi ?

Arkadaşlar bende Kıbrıs'ta tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum fakat hastane ve doktor arastryorm bu konusda deneyimi olanlar yazabiliri mi

Merhaba hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza :) Kesinlikle size katılıyorum. Bende organ nakli olarak bakıyorum. Ben son evre endometriozis hastayım 6 tüp bebek negatifim var. Hiç gebe kalamadım. Ve yumurtalarım oldukça kalitesiz oluyor opuya bile gidemiyorum. Doktor tamamen endodan kaynaklandığını ve bu hastalığın bir tedavisinin olmadığını sadece gebe kalarak hastalığı baskılayabileceğimizi söyledi. E ne yapacağız, kendi yumurtalarım ile hamile kalamıyorum o halde donasyon tek çarem. Ama artık okadar yoruldım o kadar yoruldum ki, maddi manevi..Kabullenme aşamasındayım kaderimde yoksa annelik daha da zorlama diyorum. Ama bu hastalıktan kurtulmak içinde gebe kalmam lazım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sizin maddi olarak ne kadar tuttu tedaviniz acaba bu donasyonda ?

Ben bugün hastanede benden istedikleri ilk kan testini verdim.Yarinde kalp ve dahiliye uzmanına gideceğim

Arkadaşlar Bakü ile ilgili bilgisi olan var mı
Ben yorumlarda görmüştüm birisi Bakü nün hem daha uygun hem de daha ilgili olduğuyla ilgili yorum yapmıştı,hatta hamile olduğun yazmış ancak reklam mı gerçek mi bilemedim anlaştığınız yerle ilgili kafanız mı karıştı

hiç yorum yok hakkında burda, öyle olunca da güvenilmiyo az hastalı klinikler daha mi iyi yoksa hiç bilemedim
Ya aslında nasip kısmet tamamen de işte yine de referansı yüksek olan yer olsun istiyo insan,ben hala girişimde bulunamadım,İsmet gün diye bir doktor adını çok gördüm Halil ibrahim tekin adını çok gördüm ama o hitteymiş hit için iyi diyen de var kötü diyende var,bir iki klinik öneren deneyimliler de oldu bakalım nasıl olacak

Vita önerdi bir arkadaş orası da sıcak geldi ama görüşmedim

Merhaba,kendi yumurtanızla mı yoksa Donör mu düşünüyorsunuz
Kendi yumurtam ile düşünüyorum ama sperm kalitemiz kötü embryolar 5 .güne zor ilerliyor ve kalitesi kötü oluyor

Kendi yumurtam ile düşünüyorum ama sperm kalitemiz kötü embryolar 5 .güne zor ilerliyor ve kalitesi kötü oluyor
o zaman gerçekten kaliteli embriyo elde edilebilecek bir merkez arastirin. Hite kesinlikle gitmeyin ben ve tanidigim hicbir arkadasim gebelik elde edemedi sözde tüm embriyolar birinci kaliteydi. İyi arastirin

o zaman gerçekten kaliteli embriyo elde edilebilecek bir merkez arastirin. Hite kesinlikle gitmeyin ben ve tanidigim hicbir arkadasim gebelik elde edemedi sözde tüm embriyolar birinci kaliteydi. İyi arastirin
Başarı oranı Türkiye ile eşdeğer araştırmalarıma göre onerebileceginiz başka bir merkez doktor varmi benm 7.denemem olacak maddi manevi çok yiprandik

Başarı oranı Türkiye ile eşdeğer araştırmalarıma göre onerebileceginiz başka bir merkez doktor varmi benm 7.denemem olacak maddi manevi çok yiprandik
ben çok araştırmadan reklamlarina kanıp hite direkt gittim arastirma fırsatim malesef olmadı şimdi de zaten soğuyup vazgectim donasyondan ama siz gideceksiniz acele etmeyin her merkezle uzun uzun konusun ilk konustugunuz yere gitmeyin ha bir de dünya tüpbebek merkezinde bir tanidik yaptirmisti onlarin oldu. Bsn gitmedigime pisman oldum ama bilemiyorum Allah yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…