Yumurta donasyonu 2024

Hiç ümitsizliğe kapılma rahim kalınlığı bir ay bir diğer ayı tutmayabiliyor. Akupunktur da şifa olsun inşallah. Tez zamanda güzel sonuçlarla sen de sürece başlayacaksın inanıyorum

Hiç ümitsizliğe kapılma rahim kalınlığı bir ay bir diğer ayı tutmayabiliyor. Akupunktur da şifa olsun inşallah. Tez zamanda güzel sonuçlarla sen de sürece başlayacaksın inanıyorum
İyi dileklerin içime ferahlık verdi, kalbimdesin

Ümitsizliğe kapılma lütfen,mutlaka bir yolu vardır,her ay değişebilir sonuna kadar devam edersin hayırlı haberler alırsın inşallah

Ümitsizliğe kapılma lütfen,mutlaka bir yolu vardır,her ay değişebilir sonuna kadar devam edersin hayırlı haberler alırsın inşallah
Çok candansiniz arkadaslar sagolun, aynı dertten muzdarip olunca güzel dilekler duymak bile insana iyi geliyor, inşallah hepimiz bu yolda bizim için hayırlı olan güzel sonuçlara ulaşırız...

Birsey sormak istiyorum canım, seni de rahatsız ediyorum, donasyona hazırlanırken sanırım adetin ikinci günü başlanıyor tedaviye, senin rahim hazırlığında doktor hangi ilaçları vermişti ve kac gün kac tane kullanmistin? Birde transfer adetin kaçıncı günü gerçekleşmişti? Bende bakuyu ciddi ciddi düşünmeye başladım da acaba onların rahim hazırlamaya ilaç protokolü nedir diye merak ettim, gerçi bu kişiye göre de değişir ama yinede cavaplayabilirsen çok sevinirim

Merhaba canım ben adetin ikinci günü 9 kasımda rahim kalınlığını ölçtürdüm ve TSH PRL E2 ve progesteron a baktırdım. Tahlil sonuçlarıma bakarak ilk önce estrofem e başladım günde 2 adet ve günde 1adette elenatal aldım . 4 günün sonunda estrofem günde 3adet almaya devam ettim. Transfere 5gün kala progestan fitile başladım sabah akşam ikişer adet. Transferden sonra da gün aşırı tek doz 50lik progestan iğne vurdurdum. İlaçlara hala devam ediyorum. Transfer 28 kasımda yapıldı.

Diline sağlık canım aamin inşallah herkesin imtihanı farklı işte bizimde payımıza bu düştü Rabbim sabrımızı mukafatlandircak inanıyorum bende inşallah hepimize nasip etsin

O kadar ayrıntılı içten paylaşmışsinki çok teşekkür ederim, allahim hepimize hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah, hepimiz çok yorgun savaşcilariz bu yolda...ve bizi bizden baska kimse anlayamaz...o yuzden iyiki buraya gec de olsa uye olmusum, hep okur ama uyelige cesaret edemezdim, hayat paylastikca güzel....

Aminn neyse ki baküdende pozitif haberleri aldık, artık kararım net baküye gideceğim inş
Bende uzun bir zamandır Kıbrıs'da adı geçen geçmeyen birçok merkez ile görüşmüştüm, tam bu merkez kafama yattı dediğim anda illa bir hoşuma gitmeyen durum oldu (ya soylenen sonrasında unutuldu, ya cok ilgi gosterip ses seda cikmadi, ben birde cok detayli hep sordum herseyi, ki buna da hakkimiz oldugunu dusunuyorum, hem maddi hem manevi zor bir durumdayiz, tabi ki detayli soru soracagim) özelden (ki henüz ozel msj nasılsın yazılır daha bakmadım bilmiyorum yeni olduğumdan) isteyen arkadas ile kendi tecrubelerimi tek tek paylaşabilirim, burdan etik olmaz diye düşünüyorum çünkü benim kafama yatmayan diğer arkadaşın kafasına yatmış olur direk etkilemek istemem, neticede burda baku de gündeme gelince orayla da bir görüşeyim dedim, hatta önce hangi merkez bilmediğimden farklı bir yere msj atmışım, neyse ki burda bakude yaptıran arkadaş yardımcı oldu, buldum yeri ve görüştüm açıkçası bana daha net sorduğum her soruya detayli cevaplar verildi fiyat olarak da Kıbrısa göre daha uygun, ciddi ciddi düşünüyorum bakuyu, ama keşke tecrübelerini paylaşan baku ile ilgili daha fazla arkadaş olsa, İnternet'de pek birsey bulamadım, varsa tecrübe edinen arkadaşlar çok sevinirim

Ve kaç tane kardeşi var ilerde bu kardeşle tanışıp sevgili hatta eş olma ihtimali ve buna sebeb olmak ayrı bir mevzu

Ve kaç tane kardeşi var ilerde bu kardeşle tanışıp sevgili hatta eş olma ihtimali ve buna sebeb olmak ayrı bir mevzu
Arkadaşlar kusura bakmayın, fakat biz burda anne olma yolunda çok zorluk yaşayan kadınların, ve anne olmak illa çocuk ile kan ve gen bağı ile olmuyor, bu yüzden hiç kimsenin kimseyi bu tarz yorumlarla rencide etmeye hakkı yok, çünkü güzel düşünce evrenden güzel düşünce olarak kişiye geri döner... ülkemizde yaşanan rezil ensesi ilişkiler mevcut iken kimsenin de bu tarz, kusura bakmayın yorumları burda yapma hakkı yok, eğer bu konuları bu kadar kafaya takıyor iseniz, lütfen gerçekte yaşanan ensesi ilişkilerle ilgilenin, insanlara bir faydanız olur en azından...

Donasyon kararı almadan önce bende çocuk esirgeme kurumuna gittim. Sonuçta benim çocuğum diye bağrıma bastığım bir çocuk benimdir dedim. Fakat kurumdan şöyle bir yanıt aldım. Anne ve çocukla arasında en fazla 40 yaş olmalı. Ben 48 yaşındayım ve bana bu durumda 8 yaşında bir çocuk verebileceklerdi. Bunun içinde sıra bekleyecektim. Belki bu sıra seneler sonra gelecekti. Bu durumda verecekleri çocukta daha büyük olacaktı. 8 yaşında ki çocuk sizin eğitiminizi nasıl alır. Sizi nasıl sahiplenir. Dediler sizi koruyucu aile yapalım. Bu durumda da çocuğu kurum aracılığla hafta bir gün ailesi ile görüştürmek zorundasınız. (Aile ceza evinde olabilir. Anne hayat kadını olabilir. ) Ha onun içinde sıraya gireceksiniz.Eşim bu duruma sıcak bakmadı. Çocuk nereye ait olduğunu kestiremez dedi. Yardım kuruluşlarına gittim. Ben savaş mağduru bir çocuk alabilirim diye. Böyle bir durum söz konusu değil devlet buna izin vermiyor dediler. Şimdi buradan akıl verip ahkam kesen arkadaşlara söylüyorum. Biz bu karara keyfi ve kolay varmadık. Biz de isterdik herşeyiyle bizim bir çocuğumuz olsun.

Ahkam kesen arkadaşlara bir lafım daha var. Siz hiç gündüz kuşağı izlemiyorsunuz galiba kadının 5 çocuğu var hepsi de farklı adamlardan ve kocasının nüfusuna kayıtlı. Bu mu şimdi iyi ana, bu kadın mı topluma ve insanlığa faydalı birey yetiştirecek. Ve maalesef ki bu tür kadınlar toplumda azımsanmamak kadar fazla sayı da. Şimdi burada aile olmaya çocuk sahibi olmaya çalışan. Ve onları yetiştirmek topluma kazandırmak için uğraşmak isteyen bizleri mi eleştiriyorsunuz

Kesinlikle haklısınız. Kimse karşısındakinin ayakkabısını giymeden yorum yapmasın lütfen.

Canım arkadaşım sen benden çok yaşayacaksın, inan bende aynı şekilde tv deki gündüz kuşağı programlarını örnek verecektim, ama sonra değmez, anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az gelir dedim, kendini hiç yorma, güzel yüreğin ile tedaviye odaklaklan, biz güzel düşünelim, çünkü bizler evlat sahibi olmak için kendimizden vaz geçmiş kadınlarız, sırf bu yüzden bile kendimizle gurur duymamız gerekir, ben zaten o arkadaşın saçma sapan yorumu şikayet ettim...burda her farkli arkadasin satırı okurken, evet aynı ben, evet bu msj da aynı benim yaşadıklarım dedim ve gözlerim dolu dolu oldu zaman zaman....

Yatmadan biraz da gülelim arkadaşlar, bence bu yorumları yapan MssPare isimli arkadaş tam tersi kendini gündüz kuşağı programlarına fazla kaptırmış bir arkadaş onları izlemeye devam etsin, hayal gücüne büyük katkı yaptığı belli oluyor...

Hanımlar lütfen tartışmayın, kardeş mevzularına girmeyin zira topiğe yazan kadınlar 18 yaşında değil gayet yetişkin insanlar, enine boyuna düşünerek karar vermişlerdir.

Bunlar çete gibi sanki,donasyonla ilgili her konunun altında birleşiyolar,kırarmıyım üzermiyim diye düşünmüyolar ya,derdine çare arayan insana bişey söylerken 10 kere düşünürsün kurduğun cümleyi tartarsın,kendini koyarsın yerine,yargı dağıtmak için her konuya burunlarını sokuyolar sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…