Yumurta donasyonu 2024

Canim, ne kadar güzel kalpli bir kader arkadasisin❤️🥰, kusur degil bilakis bu kadar uzun ve detayli anlatman, inan bana kalbinin güzelliğini yansıtıyor, çünkü hepimiz gercekten donasyonu son çare olarak görüyoruz, ve kendi tecrübelerini paylasan arkadaşlar hepimize bir umut ışığı fikir oluyor ve bence çok değerli, benim surecim simdilik yaza ertelendi, zaten baku ağır basiyordu, simdi kibrisi komple eledim artik, bende aynı merkez ve Menekşe hanim ile görüşmüştüm çok içten çok samimi ve çok ilgili bulmuştum, allahim iyiki diyorum buraya üye olmuşum, bende bakuyu burdan bir arkadaştan duymuştum, çaba ve gayret bizlerden, takdir tabi ki yüce rabbimden...ben postif negatifden ziyade acaba kandırılıyor muyum kısmı, samimiyet önemli, çünkü sonuç ancak allahimin kısmeti, şükür ki bende de kararım net artik ve yaza insallah...canimsin her anının tadını çıkart, çok çok mutlu oldum senin icin...simdiden bin kere masallah bebislere🥰🧿🐣🐣❤️

Canım çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin senin kalbinin güzelliği yüce rabbim tez zamanda evlat nasip etsin kim isterse.
Maalesef donasyonu son çare olarak görüyoruz arkadaşım ama ne verirse yüce rabbim verir.
Hepimiz birbirimize yardımcı olalım istiyorum çok zor bir süreç gerçekten dediğiniz gibi canım umut olsun bizlere.
Kıbrıs ile görüşmediğim merkez kalmamıştır herhalde ama hep bir soğuk geldi bana canım nedeni bilemiyorum ama sizin gibi acaba kandırılıyormuyum dedim ısınamadım bir türlü.

Menekşe hanım mükemmel bir kişilik diyebilirim samimiyetimle bu kadarı ben bile beklemiyordum dedim ya canım aylarca eşimle rahatsız ettim kendinisi bir kere demedi hadi gelin hemen diye önce düşünün kararınızı iyi verin bizler sizin için her zaman buradayiz ve istediğiniz saatte arayın yazın dedi canım eşim de sağolsun sık boğaz etti kadını :)
Allahım nasip etsin herkese irtibatı hiç koparma Menekşe hanımla kesinleştiyse düşüncen hep yaz canım derim aklina ne gelirse sor kendisine bendende çok selam söyle Nergiz hanım de kuzum hemen bilir dün izin istedi whatsapp story sinde paylaşmak için bu güzel haberimizi onlarda bizimle mutlu oldu. Canım arkadaşım insallah tez zamanda sende yavrumuzu kucağına alırsın dualarımım seninle olucak. Pazertesi tekrardan güzel haberlerler burada paylaşacağım.

Herkese merhaba
Merak edenler için sürecimi paylaşmak istiyorum.Bugün transferim oldu.1 embriyo transfer edildi. kalitesi 5AA olanlardan biri verildi.Transferim çok kolay oldu.ekip çok ilgili ve güleryüzlü.Odamız tertemiz.sadece çok yoğun bir klinik.herkes işini öyle seri yapıyorki çok zaman harcamadık.Kliniğin hemen yanındaki otelde kalıyoruz.İğnelerimizi vurdurmak daha kolay oluyor.
Dualarınızı bekliyorum.

Herkese merhaba
Merak edenler için sürecimi paylaşmak istiyorum.Bugün transferim oldu.1 embriyo transfer edildi. kalitesi 5AA olanlardan biri verildi.Transferim çok kolay oldu.ekip çok ilgili ve güleryüzlü.Odamız tertemiz.sadece çok yoğun bir klinik.herkes işini öyle seri yapıyorki çok zaman harcamadık.Kliniğin hemen yanındaki otelde kalıyoruz.İğnelerimizi vurdurmak daha kolay oluyor.
Dualarınızı bekliyorum.
Canim çok sevindim senin adına ve ayrıca bizlerle de paylaştığın için çok teşekkür ederim, dualarimdasin🤲🏻🥰 mutlu haberini bekliyoruz..canim 5. gun embriyosu ilk 48 saatte tutunuyor, imkanın olursa bu sürede orda kalmanda yarar olabilir, tabi heryerden birseyler okuyoruz transfer sonrasi için, en önemlisi moralini yüksek tut, allahin izniyle insallah hersey gönlümüzce olsun,❤️ benim surecim bazı sebeplerden yaza ertelendi, bende heyecanla insallah başladığımda sizlerle paylaşacağım burdan...

Canim çok sevindim senin adına ve ayrıca bizlerle de paylaştığın için çok teşekkür ederim, dualarimdasin🤲🏻🥰 mutlu haberini bekliyoruz..canim 5. gun embriyosu ilk 48 saatte tutunuyor, imkanın olursa bu sürede orda kalmanda yarar olabilir, tabi heryerden birseyler okuyoruz transfer sonrasi için, en önemlisi moralini yüksek tut, allahin izniyle insallah hersey gönlümüzce olsun,❤️ benim surecim bazı sebeplerden yaza ertelendi, bende heyecanla insallah başladığımda sizlerle paylaşacağım burdan...
Yarın akşam dönüyoruz.Eşimin işlerinden dolayı fazla kalamıyoruz.

Benimle aynı anda transfer olan kadınlardan birine çok üzüldüm. Kıbrıs'ta 3 merkezde yaptırmış olmamış.kendimden çok onu merka ediyorum

Benimle aynı anda transfer olan kadınlardan birine çok üzüldüm. Kıbrıs'ta 3 merkezde yaptırmış olmamış.kendimden çok onu merka ediyorum
İnşallah bu sefer o arkadaşın da yüzü güler, hangi merkezlerde yaptirmis?

ben tanımıyorum kadını.kocası eşime anlatmış bekleme salonunda.sonra çıkınca tanıştık.İlk Doğuşta denemiş.Araştırmamışlar acemiliklerine gelmiş.2.Dünya ve en son Vita

Anladim canim, zaten bu 3 merkezle ilgili pek de güzel yorumlar yok, o yüzden gercekten her birimizin olumlu olumsuz deneyimleri, diğerimize yardımcı oluyor, kimsenin hem maddi hemde manevi bu saatten sonra bizleri sömürmeye üzmeye hakkı yok...olur olmaz tabi ki Allah'tandır ama ilk etapta merkezin de büyük rolü var bu süreçte...

Vita önerdi bir arkadaş orası da sıcak geldi ama görüşmedim
ben orayla görüşmüştüm.binaları görsel olarak iyi diye hoşuma gitmişti ama çok ticari geldi bana.bir de gebeliklerinin düşük olduğunu ve sonrasında hastayla ilgilenmediklerini duyunca hemen eledim.hakkını aramaya çalışınca telefonda engellemek nedir ? sonra avukatları muhatap oluyor falan.

Bugün muaynemi oldum.7.8 mm çıktı.Geçen aya göre daha iyiymiş.Selen hoca 8 mm geçecek ,transferi yapıyoruz dedi.pazartesi son kez kontrol istedi.Bir de E2 ve Progsteron diye hormon testleri istedi.Heyecan sardı beni.
Hormon testlerin nasıl çıktı peki

Kızlar merhaba yoğunluğum dan dolayı Pazertesi yazamadım sizlere şükürler olsun 2.ci beta hcg testim de baya yüksek çıktı 1.si 465,41
2.testim 2182 olarak çok iyi dedi Bakü de hocamız 15 gün sonra ultrason için bebeğin kalp atışını duyarız demişti fakat burda kontrole gittiğim doktorumuz Cuma günü gelin keseyi görürüz diyince çok mutlu oldum yerimde duramıyorum günler geçmiyor bir an önce Cuma olsun istiyorum :)
Yüce rabbim bizim gibi zorluklarla mücadele edenlere yardımcı olsun bebek nasip etsin inşallah kızlar.
Burdan gelişmeleri aktaracağım tekrardan sizlere.

Kızlar merhaba yoğunluğum dan dolayı Pazertesi yazamadım sizlere şükürler olsun 2.ci beta hcg testim de baya yüksek çıktı 1.si 465,41
2.testim 2182 olarak çok iyi dedi Bakü de hocamız 15 gün sonra ultrason için bebeğin kalp atışını duyarız demişti fakat burda kontrole gittiğim doktorumuz Cuma günü gelin keseyi görürüz diyince çok mutlu oldum yerimde duramıyorum günler geçmiyor bir an önce Cuma olsun istiyorum :)
Yüce rabbim bizim gibi zorluklarla mücadele edenlere yardımcı olsun bebek nasip etsin inşallah kızlar.
Canim inan az önce bir arkadasla özelden yazışırken aklıma düştün, acaba ikinci test ne çıktı diye dusunmustum ki msj gordum, çok şükür maşallah🧿 güzel bir sonuç almışsın🥰, allahim sağlık ve mutlulukla kucağına almayı nasip etsin, amin🤲🏻🐣🐣❤️

Canim inan az önce bir arkadasla özelden yazışırken aklıma düştün, acaba ikinci test ne çıktı diye dusunmustum ki msj gordum, çok şükür maşallah🧿 güzel bir sonuç almışsın🥰, allahim sağlık ve mutlulukla kucağına almayı nasip etsin, amin🤲🏻🐣🐣❤️
Canım benim çok teşekkür ederim iyi niyetlerin için işlerimden dolayı yoğunluğum vardı şimdi yazayım sonra yazayım derken bir türlü zaman bulamadım canım benim.
Amin canım yerimde duramıyorum zaman geçmiyor Bakü de hocamız bekle diyor 10 gün daha burda kontrole gittiğimiz hocamız Cuma gel diyor keseye bakmayab :)) sanırım bu heyecanla bekleyemem Cuma hastane yolunu tutarım . İnşallah yardımcı olabilirim herkese.

Canım sağlıkla kucağına da almak nasip olsun🙏💕 inşallah böyle güzel haberler bizlere de umut oluyor darısı bizlerin başına inşallah🤲

Canım sağlıkla kucağına da almak nasip olsun🙏💕 inşallah böyle güzel haberler bizlere de umut oluyor darısı bizlerin başına inşallah🤲
Canım çok teşekkür ederim çok zorluklar çektik şükürler olsun yüce rabbim nasip etti.
Dualarım sizlerle umut bizler için yaşam.
Yüce rabbim tez zamanda sizlere nasip etsin.

Back
X