- 25 Nisan 2025
- 60
- 106
- 8
- 43
Amin arkadaşım dualarımız her daim sizlerleAminnn Amınn arkadaşım. Hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah bizlere de nasip olur
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin arkadaşım dualarımız her daim sizlerleAminnn Amınn arkadaşım. Hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah bizlere de nasip olur
![]()
CanımsınAmin arkadaşım dualarımız her daim sizlerle![]()
Mutlu ol , ümidini yitirme, stresten kesinlike uzak dur gerisi yüce rabbim takdiri arkadaşım.Canımsın![]()
Benim doktorum da o:)Çok güzel bana göre yaklaşımları sizin adınıza da sevindim Doktorumuz Celalettin Örnek. Evet Menekşe hanım Türkiyeden gelen hastalarla ilgileniyor sonrası Arzu hanım ilgilenmeye başlıyor.
Mutlu ol , ümidini yitirme, stresten kesinlike uzak dur gerisi yüce rabbim takdiri arkadaşım.
Şaka maka heyecan yapmıyım diyorum ama duramıyorum yerimde şuan yarın bebişlerimin kalp atışlarını duyacağım ayy uyuyamıyorum.
Mükemmel bir doktor Celalettin hoca ,Serdar hoca da çok iyi bizde Türkiyeden gitmeden çok uzun bir süre araştırma yaptik hastane ve doktorlar ile ilgili çok yakın bir Azerbaycanlı aile dostumuz da onay verince Celalettin hocamızı istedik sonuç şükürler olsun çok iyi nazar değmesin maşallah.Benim doktorum da o:)
Evet ilgilerini ben de cok sevdim. O yuzden onlari sectim zaten. Bende ama yumurta donasyonu degil, kendi yumurtamla denedik. Aslinda sorunum yoktu ama cok ta kaliteli maalesef cikmadi embriolarim. Orta kalite ciktilar:/ hatta ortadan da dusuk
İnşallah benim güzel kalp li arkadaşım hersey güzel olucak bizler ve senin için. Ben inanıyorum çok yakında sende bizlere mutlu haberleri paylaşacaksın bizler seninle birlikte o zaman mutlu olacağız şuan mutluluğumuzu ortak olduğun gibi. Yüce rabbim tez zaman da her birimizi bebiş sahibi yapsın.Canim arkadaşlarım, güzel haberlerinizi okumak yüreğimi ferahlatti, maşallahbin kere, darısı umutla bekleyen, henüz mutlu haber alamayan her birimizin başına insallah
...
Ben kendim arastirarak Celalettin doktoru sectim. Acikcasi bir suru doktor vardi, ve annem de bir baska doktor bana bulmustu(kendi 54 yasinda hamile kaldigi kuzeninin doktorunu) . Fakat onlarin ekibi bana daha ilgili oldular, gece gunduz fark etmezsizin cevapsiz koymadiklari icin sorularimi onlarda tedavime basladim. Esimle benim sorunum yok, sadece bende pcos vardi ama o da cok belirgin degil, yani kilom hormonlarim yerinde.Bazen inanın
Mükemmel bir doktor Celalettin hoca ,Serdar hoca da çok iyi bizde Türkiyeden gitmeden çok uzun bir süre araştırma yaptik hastane ve doktorlar ile ilgili çok yakın bir Azerbaycanlı aile dostumuz da onay verince Celalettin hocamızı istedik sonuç şükürler olsun çok iyi nazar değmesin maşallah.
Peki sonuç nedir arkadaşım ne zamandan beri tedavi görüyorsun kendi yumurtalıklarınla ve yaş kaç Celalettin hoca ne diyor.
Ayy canım hiç sorma et et eşlik gözümden uyku akıyor ama uyku yok nasil bir ruh halidirYaaabak eşlik edebilirim sana benim de hiç uykum yok
bu arada gerçekten çok heycanlı yarın güm güm atacak minnoşların kalbi annesi hiç stres yapma sev onları konuş hatta
![]()
Hormonlar işte annesiAyy canım hiç sorma et et eşlik gözümden uyku akıyor ama uyku yok nasil bir ruh halidiranlamadım gün içinde de böyle sürekli uykulu geziyorum soğuk kanlıyımdır herkese sakın ol derken sabahlar olmuyor böyle hastane ye gideceğim gün. Konuşmazmıyım teyzes kendilerine aldığım elbiseleri anlatıyorum
![]()
Merhaba, siz hangi merkezde tedavi oldunuz?Çok teşekkür ederimHerşey yolunda çok şükür. Bugün Beta hcg 560 oldu. Artık kan testleri bitti. 2 hafta sonra kalp atışı dinleme olacak
![]()
![]()
Siz hangi merkezde tedavi oldunuz?Hormonlar işte annesio ruh halini çok iyi bilirim.
Yarın bize haber vermeyi unutma kuzum![]()
Arkadaşım ümitsizliğe kapılma lütfen sen ,eşin sağlık li bireylersiniz.Ben kendim arastirarak Celalettin doktoru sectim. Acikcasi bir suru doktor vardi, ve annem de bir baska doktor bana bulmustu(kendi 54 yasinda hamile kaldigi kuzeninin doktorunu) . Fakat onlarin ekibi bana daha ilgili oldular, gece gunduz fark etmezsizin cevapsiz koymadiklari icin sorularimi onlarda tedavime basladim. Esimle benim sorunum yok, sadece bende pcos vardi ama o da cok belirgin degil, yani kilom hormonlarim yerinde.
6 mayis opu oldum, 8 yumurtam cikti. (Cunki 1 hafta once folikulyar kist bosaltilmasi oldu)
8den de 6i dollendi ve toplam 5 embriom saglikli oldu dediklerine gore.
4 adet 3.gun 7/2, 6/2, 6/2, 6/2
1 adet de 5.gun 4CB
Bugun adet gordum, ve yasadigim ulkede yarin ultrasona gidecegim. Sorun olmazsa bu ay gidip transfer olmayi dusunuyorum. Ama acikcasi umudum cok yok. Aşırı mucuze gibi gelir olursa
Pozitif olmak lazim , haklisinizArkadaşım ümitsizliğe kapılma lütfen sen ,eşin sağlık li bireylersiniz.
Pcos belirgin olmasa oradaki doktor gene bir tedavi önermedi belki bu küçük kistler tedavi ile alınması gerekebilir yada tek doktoramı danıştın bunun için.
5 saglikli empriyo diyorsun arkadaşım daha önce transfer yapılıp tutmama yada düşük riski rahim le ilgili bir problem varmıydı.
Umudunu yüksek tut öyle düşünme iyi olucak de kendine ve o mucize kucağıma da olucak diye düşün karamsarlığa düşme lütfen.
Ayy sorma bu hormanlar varya ilk kizimda böyle birsey yoktu aradan uzun zaman geçti artik yaştanmı nedir bilemedim .Kesinlike canım sabah bir olsun güzel haberleri alayım hemencik yazacağım sizlereHormonlar işte annesio ruh halini çok iyi bilirim.
Yarın bize haber vermeyi unutma kuzum![]()
Kesinlikle canım önce senin güçlü olmam lazım pozitif ligini bırakmamam lazım çünkü hayat devam ediyor yüce rabbim takdire kalmış bizler sadece isyan etmeyip şükür diyelim hep bir sınama bizler için.Pozitif olmak lazim , haklisiniz
Ben direk tup bebek amacli basvurdum. Tedavi istemedim cunki ucakla her seferinde git gel asiri pahali benim icin. Doktor da zaten yormayin kendinizi tup bebek yapalim dedi. Kiste geldikte ise ole buyuk problem degildu. Sadece folikuller patlamadigi zaman bazi aylarda kist olusuyor. Igneyle de onu cekerek aldilar. Surece engel olmamasi icin.
Embriolarima geldikde ise yeniden opu da yapa bilirsiniz dedi merkez ya da transfer de ede biliriz dedi.
Umudumu kesmeyim
Bu arada sizi de tebrik ederimben hic postunuzu okuyamadim. Direkt aramaya Baku cikinca sizin mesajinizi gordum birine yazan
postunuza konmus gibi oldum kusura bakmayin. Helal edin hakkinizi
Hayırlısı olsun inşHenüz tedavi olmadım canım araştırıyorum bende. Nasip olursa bayramdan sonra düşünüyorum