Çok msjlı donasyon sayfası var yıllar önce açılmış bir sürü hayat tecrübe isterseniz oraya bakın umarım her şey gönlünüzce zahmetsiz tez zamanda olurCanım kızlarım bu konu benimde kafamı karıştırıyor o kadar kararsızım ki hastane ve doktor bulmak konusunda. Defalarca tüp bebek yaptırıp hüsrana uğramam sonucu donasyon yaptırmaya karar verdik gel gör ki ne nasıl demekten kendimi alamıyorum bana bir yardım ederseniz çok sevinirim
AminnnÇok msjlı donasyon sayfası var yıllar önce açılmış bir sürü hayat tecrübe isterseniz oraya bakın umarım her şey gönlünüzce zahmetsiz tez zamanda olur
Dünya ivf de yaptıracağım inşallah bir kaç aya gitmeyi düşünüyorum dondurulan embriyom vardı onu transfer edeceğimSen ücüncüyü ne zaman ve nerde yaptiracaksin?
Merhabalar,Arkadaslar selam, özelikle yumurta donasyonu yaptiranlara soruyorum. Kac kez yaptirdiniz ve hamile kaldiniz? Ben bugün yine bir negativ sonucu aldim ve cok üzgünüm. Galiba Rabbim bana nasip etmek istemiyor .
Hangi hastane acebaMerhabalar,
Biz geçen hafta Kıbrısta Doktor Ahmet Eser aracılığı ile Donasyon transferi olduk. Çok ilgili bir hoca, bugün çok şükür pozitif sonuç aldık. Donasyon ilk denememizdi. Süreci güzel yönetiyor Ahmet hoca.
Sizlere de nasip olur inşallah
Ay masallah cok sevindim . Saglikli kucaginiz almanizi Rabbim nasip etsin . Bende simdi yeni bir transfere hazirlaniyorum . Sanirim 3 hafta sonra transferim olacak. Benim doktorum ve ekibide gercekten cok ilgili . Yanliz fiyatlar cikmis . Baya zorlanacagiz . Siz ne kadar ödediniz ? Ve kac yumurta koyuldu size ? Ben üc koyduracagim galiba bu sefer .Merhabalar,
Biz geçen hafta Kıbrısta Doktor Ahmet Eser aracılığı ile Donasyon transferi olduk. Çok ilgili bir hoca, bugün çok şükür pozitif sonuç aldık. Donasyon ilk denememizdi. Süreci güzel yönetiyor Ahmet hoca.
Siz hangi doktora gidiyosunuz aceba bende gitmeyi düşünüyorum ama doktora karar veremedim cok kararsızımAy masallah cok sevindim . Saglikli kucaginiz almanizi Rabbim nasip etsin . Bende simdi yeni bir transfere hazirlaniyorum . Sanirim 3 hafta sonra transferim olacak. Benim doktorum ve ekibide gercekten cok ilgili . Yanliz fiyatlar cikmis . Baya zorlanacagiz . Siz ne kadar ödediniz ? Ve kac yumurta koyuldu size ? Ben üc koyduracagim galiba bu sefer .
Ilk defa duydum orayi yumurta donasyonu yaptiriyosunuz sizde demiSelam canim , ben ivox da tedavi görüyorum . Dr murüde hanimda
Hangi hastane bilgi verebilir misiniz lütfenMerhabalar,
Merhaba bende ayin 16 sindi yumurta donasyonu yaotirdim ve bugün test yaptım iki defa negatifMerhaba saglik olsun sizin sagliginizdan onemli degil hangi merkezde yapmistiniz
Bende ivoks da yaptırdım yaşım gereği muride cakartas yaptı çok umutlu değilim ilgisiz bir doktorHangi hastane bilgi verebilir misiniz lütfen
Bence denemeyin boşa paranız gider ben ayın 16 sinda geldim kibristan bugün 4gun hüsran yinede sormak istediğiniz birsey varsa sorun elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırımCanım kızlarım bu konu benimde kafamı karıştırıyor o kadar kararsızım ki hastane ve doktor bulmak konusunda. Defalarca tüp bebek yaptırıp hüsrana uğramam sonucu donasyon yaptırmaya karar verdik gel gör ki ne nasıl demekten kendimi alamıyorum bana bir yardım ederseniz çok sevinirim
Arkadaslar selam, özelikle yumurta donasyonu yaptiranlara soruyorum. Kac kez yaptirdiniz ve hamile kaldiniz? Ben bugün yine bir negativ sonucu aldim ve cok üzgünüm. Galiba Rabbim bana nasip etmek istemiyor .
Gecmis olsun herşeyde bir hayir vardir , hakkinizda en guzeli olmasi dilegiyle caninizi sikmayin olan kadar olmayanda da hayir vardir kismetinizde olan sizi bulacaktirMerhaba bende ayin 16 sindi yumurta donasyonu yaotirdim ve bugün test yaptım iki defa negatif
4 gün sonuc için çok erken değil mi 10 günden sonra belli olmuyor muBence denemeyin boşa paranız gider ben ayın 16 sinda geldim kibristan bugün 4gun hüsran yinede sormak istediğiniz birsey varsa sorun elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Selam canim , ben seni cok anlamadim bu ayin 16 sinda yaptirdin ve döndün . Bugün ayin 21 .6 yani bes gün gecmis . Positif olman bes günde erken degilmi ? Bence bekle biraz. Ben ivox ekibinden gercekten memnunum , ellerinden geleni yapiyorlar bence . Sen kactane embriyo busefer koydurdun ? Ben suan kibrisdayim ve haftaya transferim var . Rahim cok kalin degil 7,4 mm yeniden ilac verdiler transfere kadar . Bu konuda fikri olan varsa cok sevinirimBende ivoks da yaptırdım yaşım gereği muride cakartas yaptı çok umutlu değilim ilgisiz bir doktor
Yorum yapmayayım diyorum dayanamıyorum kadınlar klubune dün katılmış hadi önemli değil o üye olmadan da takip edilebilir bende yıllarca öyle takip ettim takildigim konu daha transfer olali 4gun negatif sonuç diyor dur bakalım 12,gün geçsin kan değerlerine bakılsın tutmazsa o zaman negatif dersin benim o hasteneyle hiç bir iliskim olmamasına rağmen orada transfer olacak arkadaşların kafasını karıştırıyor insanlar bu psikolojiyle nasıl trasfere gitsin ha kan testinde çıkmaz dersin arkadaşım ben yaptırdım tutmadı ama sen ister şansını dene ister başka hastane ara der insan 4 günde sen istesende tutmaz zaten böyle olumsuz yaklasirsan tavsiyem okadar para neden verdiniz içinize sinmiyorsaSelam canim , ben seni cok anlamadim bu ayin 16 sinda yaptirdin ve döndün . Bugün ayin 21 .6 yani bes gün gecmis . Positif olman bes günde erken degilmi ? Bence bekle biraz. Ben ivox ekibinden gercekten memnunum , ellerinden geleni yapiyorlar bence . Sen kactane embriyo busefer koydurdun ? Ben suan kibrisdayim ve haftaya transferim var . Rahim cok kalin degil 7,4 mm yeniden ilac verdiler transfere kadar . Bu konuda fikri olan varsa cok sevinirim
Yorum yapmayayım diyorum dayanamıyorum kadınlar klubune dün katılmış hadi önemli değil o üye olmadan da takip edilebilir bende yıllarca öyle takip ettim takildigim konu daha transfer olali 4gun negatif sonuç diyor dur bakalım 12,gün geçsin kan değerlerine bakılsın tutmazsa o zaman negatif dersin benim o hasteneyle hiç bir iliskim olmamasına rağmen orada transfer olacak arkadaşların kafasını karıştırıyor insanlar bu psikolojiyle nasıl trasfere gitsin ha kan testinde çıkmaz dersin arkadaşım ben yaptırdım tutmadı ama sen ister şansını dene ister başka hastane ara der insan 4 günde sen istesende tutmaz zaten böyle olumsuz yaklasirsan tavsiyem okadar para neden
Nasıl memSelam canim , ben seni cok anlamadim bu ayin 16 sinda yaptirdin ve döndün . Bugün ayin 21 .6 yani bes gün gecmis . Positif olman bes günde erken degilmi ? Bence bekle biraz. Ben ivox ekibinden gercekten memnunum , ellerinden geleni yapiyorlar bence . Sen kactane embriyo busefer koydurdun ? Ben suan kibrisdayim ve haftaya transferim var . Rahim cok kalin degil 7,4 mm yeniden ilac verdiler transfere kadar . Bu konuda fikri olan varsa cok sevinirim
Nasıl peki memnun musunuz ordan ilaçları felan nezaman kullanmaya başladınızSelam canim , ben seni cok anlamadim bu ayin 16 sinda yaptirdin ve döndün . Bugün ayin 21 .6 yani bes gün gecmis . Positif olman bes günde erken degilmi ? Bence bekle biraz. Ben ivox ekibinden gercekten memnunum , ellerinden geleni yapiyorlar bence . Sen kactane embriyo busefer koydurdun ? Ben suan kibrisdayim ve haftaya transferim var . Rahim cok kalin degil 7,4 mm yeniden ilac verdiler transfere kadar . Bu konuda fikri olan varsa cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?