- 10 Ocak 2023
- 119
- 57
- 33
- 42
- Konu Sahibi Selimeankara06
-
Bende 30 yaşındayım benimde yumurtam yok gibi bir şey , Kıbrıs’ta araştır ablacım internete yaz biraz maliyetli ama denemeye değerbiz 13 yıllık evliyiz bende kist var 43 yaşındayım eşimde sorun yok çok nadir adet görüyorum 3 defa tüp bebek yaptırdık olmadı yumurtalarım kalitesiz yok gibi bişiy kıbrısta yumurta dönasyonu yaptırmak istiyoruz ücreti gidişi gelişi olanı olmayanı bilgi verebilir misiniz hiç uçağa da binmedik ankarada yaşıyoruz. yapıpta mutlu olan oldu mu uçak bileti ne kadar, kaç gün sürüyor aklımızda bir sürü soru var yardımcı olur musunuz lütfen
Dualarımıza düzgün etmek gerekiyor. Ben de uzun süre tedavi gördüm düşük yapana bile imreniyordum. Hamile kalabiliyor en azından ben de hamile kaldığımı görsem yeter diyordum. ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım 10, haftada kalbi durdu kendime gelemedim. Sonra çocuğumuz oldu ama o günleri çok zor atlattım i. Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin.eskiden bizim köyde bir kadın varmıştı 10 sene filan çocuğu olmamış tek olduğunu bir görsem de dermişti olsa da ölüverse dermişti yazık artık ne kadar bunaldı ise kocası çocuğu olmuyor diye boşamış kadını gitmiş başkası ile evlenmiş ordan 3 çocuğu olmuş kocasının da 7 çocuğu olmuş sonra
eski toplum baskısı ile de kadın ne kadar zor duruma geldiyse artık böyle bir dua etmiş büyüklerimiz anlatırdıDualarımıza düzgün etmek gerekiyor. Ben de uzun süre tedavi gördüm düşük yapana bile imreniyordum. Hamile kalabiliyor en azından ben de hamile kaldığımı görsem yeter diyordum. ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım 10, haftada kalbi durdu kendime gelemedim. Sonra çocuğumuz oldu ama o günleri çok zor atlattım i. Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin.
Sizin sorununuz neydiDualarımıza düzgün etmek gerekiyor. Ben de uzun süre tedavi gördüm düşük yapana bile imreniyordum. Hamile kalabiliyor en azından ben de hamile kaldığımı görsem yeter diyordum. ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım 10, haftada kalbi durdu kendime gelemedim. Sonra çocuğumuz oldu ama o günleri çok zor atlattım i. Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin.
Hiç bir sorun yoktu ama olmuyordu. Eşimin de benim de bütün tetkikleri normal çıkmıştı. Sebepsiz kısırlık dediler. Şimdi yeniden Evlat sahibi olmak istedik bu sefer yumurtam çok az çıktı . Üç tane çıkmıştı iki tanesini döllediler .Sizin sorununuz neydi
Hayırlısı olsun inşallah Allah gönlünüze göre versinHiç bir sorun yoktu ama olmuyordu. Eşimin de benim de bütün tetkikleri normal çıkmıştı. Sebepsiz kısırlık dediler. Şimdi yeniden Evlat sahibi olmak istedik bu sefer yumurtam çok az çıktı . Üç tane çıkmıştı iki tanesini döllediler .
Sağ olun hepimizin gönlünden geçenleri nasip etsin rabbimHayırlısı olsun inşallah Allah gönlünüze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?