Mrb benimde buna benzer bı durumum oldu genetik hastaliktan dolayı benimde donasyon olacak bir kez yaptırdım sonuç pozitifti düşükle sonuçlandı tekrar yaptırmak için maddi imkanımız olmadı malseff acaba diyorum pıhtılaşma problemi yada farklı bı sebepmi var düşük oluyor diye geçirdim gittiğim nerkez çok kalitesiz bir yerdi ki embriyo dondurma misti gittiğimiz merkez çok önemli ve eğer tekrar hazilrlik yapıyorsan kan değerlerin ve diğer değerler çok önemli ins bu seferki olumlu sonuçlanır anneliği tadarizMerhaba
Once kensi durumumdan bahsedeyim kisaca Amh düsük olan yumurtalarimda kalitesiz bi çok vitamin takviyesi kullandim 2 kere aşilama yapildi 2 gün arayla ama ikisinde sonuc negatif oldu 2 kere de tüp bebek denemem oldu ilkinde transfer oldu ama tutunamadi 2. Tüp bebek denemde malesef transfere bile gidemedik dolleniyor ama ilerleme yavas oluyor 5.gunu asla görmüyorlar Yumurta donasyonu da 1 kere denedim sonuç pozitif oldu keseyide gördük ama malesef sevincimiz sadece 1 hafta sürdü ve düşük yaptım.Şimdi tekrar hazirlaniyorum.
Pihtilasma vs genetik testlerinin hepsi yapilmisti bnm ilk tup bebek denemesinden sonra transfer sonrasi kan sulandirici igne ve coraspin de kullanmistim bi sebep bulunamadi dusukle alakali ofis histereskopi yapilmasi istendi onu yaptiricam onceMrb benimde buna benzer bı durumum oldu genetik hastaliktan dolayı benimde donasyon olacak bir kez yaptırdım sonuç pozitifti düşükle sonuçlandı tekrar yaptırmak için maddi imkanımız olmadı malseff acaba diyorum pıhtılaşma problemi yada farklı bı sebepmi var düşük oluyor diye geçirdim gittiğim nerkez çok kalitesiz bir yerdi ki embriyo dondurma misti gittiğimiz merkez çok önemli ve eğer tekrar hazilrlik yapıyorsan kan değerlerin ve diğer değerler çok önemli ins bu seferki olumlu sonuçlanır anneliği tadariz
Ofis histereskobi nedir bilemedim acaba hangi klinikte yaptırmaya karar verdiniz ben Halil İbrahim tekinde yaptıracam ama şuan yaptiramam maddi imkandan dolayıPihtilasma vs genetik testlerinin hepsi yapilmisti bnm ilk tup bebek denemesinden sonra transfer sonrasi kan sulandirici igne ve coraspin de kullanmistim bi sebep bulunamadi dusukle alakali ofis histereskopi yapilmasi istendi onu yaptiricam once
Ofis histereskopi de tanisal amacli yapiliyor rahimde yapisiklik polip myom vs var mi diye bakiliyorOfis histereskobi nedir bilemedim acaba hangi klinikte yaptırmaya karar verdiniz ben Halil İbrahim tekinde yaptıracam ama şuan yaptiramam maddi imkandan dolayı
Ümarim güzel olur hakkınızda en hayırlısı olsun kucaklarimiz sağlıklı bebeklerle dolsun insOfis histereskopi de tanisal amacli yapiliyor rahimde yapisiklik polip myom vs var mi diye bakiliyor
Merhaba..Ofis histereskopi de tanisal amacli yapiliyor rahimde yapisiklik polip myom vs var mi diye bakiliyor
Bende donasyon ıcın hazırlanıcam ilk denemem negatıf oldu dondurulmuş embrıyolarım var işerı yaş ıcın guzel bır yöntem pozıtıf olun ıns olanlar da yazsın arkadaslarMerhaba
Once kensi durumumdan bahsedeyim kisaca Amh düsük olan yumurtalarimda kalitesiz bi çok vitamin takviyesi kullandim 2 kere aşilama yapildi 2 gün arayla ama ikisinde sonuc negatif oldu 2 kere de tüp bebek denemem oldu ilkinde transfer oldu ama tutunamadi 2. Tüp bebek denemde malesef transfere bile gidemedik dolleniyor ama ilerleme yavas oluyor 5.gunu asla görmüyorlar Yumurta donasyonu da 1 kere denedim sonuç pozitif oldu keseyide gördük ama malesef sevincimiz sadece 1 hafta sürdü ve düşük yaptım.Şimdi tekrar hazirlaniyorum.
Hangi merkeze gidiyorsunuz?inşallah olumlu olur.. yumurta donasyonu demiBende donasyon ıcın hazırlanıcam ilk denemem negatıf oldu dondurulmuş embrıyolarım var işerı yaş ıcın guzel bır yöntem pozıtıf olun ıns olanlar da yazsın arkadaslar
merhaba british merkezden memnun musunuz?Britishte yaptirdim bn dondurulmus embriyolarim var onun icin tekrar transfere hazirlanicam
Bende 7 gün önce transfer oldum idrar testi yaptım negatifMerhaba
Canım biraz erken sanki ama kaçıncı gün embriyosu?Transferin 7. Günündeyim test yaptım idrar negatif çıktı.. 80 bin TL harcadık..çok mu erken acaba
7 gün çok erken lütfen strest yapmayın kan tahlilinde bile 7 gün erkenBende 7 gün önce transfer oldum idrar testi yaptım negatifsiz nerde yaptırdınız??
Merhabalar, biz de önümüzdeki ay donasyon yöntemi ile tüp bebek deneyeceğiz. İnşallah iyi haberleri de buradan paylaşırım; Kıbrıs’ta kendinizi evinizde gibi hissedeceğiz hastane arıyorsanız; Lefkoşe Tıp Merkezi, süpeeer ilgili, anında ulaşılan bir doktorum olsun istiyorsanız Uzm. Dr. Ahmet Eser adını not edin lütfen….Bende donasyon ıcın hazırlanıcam ilk denemem negatıf oldu dondurulmuş embrıyolarım var işerı yaş ıcın guzel bır yöntem pozıtıf olun ıns olanlar da yazsın arkadaslar
Merhabalar, ben de yumurta donasyonu ile tüp bebek hazırlığına başladım geçen ay. Önümüzdeki ay transfer yapılacak. Harika bir doktorum var, her saniye en saçma sorulara bile bıkmadan usanmadan cevap veriyor; Doçent Dr. Ahmet Eser ve Lefkoşe Tüp Bebek Merkezi isimlerini not edin derimHangi merkeze gidiyorsunuz?inşallah olumlu olur.. yumurta donasyonu demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?