• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta donasyonu yaptiracaklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Umut1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
141
291
33
Merhaba
Once kensi durumumdan bahsedeyim kisaca Amh düsük olan yumurtalarimda kalitesiz bi çok vitamin takviyesi kullandim 2 kere aşilama yapildi 2 gün arayla ama ikisinde sonuc negatif oldu 2 kere de tüp bebek denemem oldu ilkinde transfer oldu ama tutunamadi 2. Tüp bebek denemde malesef transfere bile gidemedik dolleniyor ama ilerleme yavas oluyor 5.gunu asla görmüyorlar Yumurta donasyonu da 1 kere denedim sonuç pozitif oldu keseyide gördük ama malesef sevincimiz sadece 1 hafta sürdü ve düşük yaptım.Şimdi tekrar hazirlaniyorum.

Merhaba
Once kensi durumumdan bahsedeyim kisaca Amh düsük olan yumurtalarimda kalitesiz bi çok vitamin takviyesi kullandim 2 kere aşilama yapildi 2 gün arayla ama ikisinde sonuc negatif oldu 2 kere de tüp bebek denemem oldu ilkinde transfer oldu ama tutunamadi 2. Tüp bebek denemde malesef transfere bile gidemedik dolleniyor ama ilerleme yavas oluyor 5.gunu asla görmüyorlar Yumurta donasyonu da 1 kere denedim sonuç pozitif oldu keseyide gördük ama malesef sevincimiz sadece 1 hafta sürdü ve düşük yaptım.Şimdi tekrar hazirlaniyorum.
Mrb benimde buna benzer bı durumum oldu genetik hastaliktan dolayı benimde donasyon olacak bir kez yaptırdım sonuç pozitifti düşükle sonuçlandı tekrar yaptırmak için maddi imkanımız olmadı malseff acaba diyorum pıhtılaşma problemi yada farklı bı sebepmi var düşük oluyor diye geçirdim gittiğim nerkez çok kalitesiz bir yerdi ki embriyo dondurma misti gittiğimiz merkez çok önemli ve eğer tekrar hazilrlik yapıyorsan kan değerlerin ve diğer değerler çok önemli ins bu seferki olumlu sonuçlanır anneliği tadariz

Mrb benimde buna benzer bı durumum oldu genetik hastaliktan dolayı benimde donasyon olacak bir kez yaptırdım sonuç pozitifti düşükle sonuçlandı tekrar yaptırmak için maddi imkanımız olmadı malseff acaba diyorum pıhtılaşma problemi yada farklı bı sebepmi var düşük oluyor diye geçirdim gittiğim nerkez çok kalitesiz bir yerdi ki embriyo dondurma misti gittiğimiz merkez çok önemli ve eğer tekrar hazilrlik yapıyorsan kan değerlerin ve diğer değerler çok önemli ins bu seferki olumlu sonuçlanır anneliği tadariz
Pihtilasma vs genetik testlerinin hepsi yapilmisti bnm ilk tup bebek denemesinden sonra transfer sonrasi kan sulandirici igne ve coraspin de kullanmistim bi sebep bulunamadi dusukle alakali ofis histereskopi yapilmasi istendi onu yaptiricam once

Pihtilasma vs genetik testlerinin hepsi yapilmisti bnm ilk tup bebek denemesinden sonra transfer sonrasi kan sulandirici igne ve coraspin de kullanmistim bi sebep bulunamadi dusukle alakali ofis histereskopi yapilmasi istendi onu yaptiricam once
Ofis histereskobi nedir bilemedim acaba hangi klinikte yaptırmaya karar verdiniz ben Halil İbrahim tekinde yaptıracam ama şuan yaptiramam maddi imkandan dolayı

Britishte yaptirdim bn dondurulmus embriyolarim var onun icin tekrar transfere hazirlanicam

Ofis histereskobi nedir bilemedim acaba hangi klinikte yaptırmaya karar verdiniz ben Halil İbrahim tekinde yaptıracam ama şuan yaptiramam maddi imkandan dolayı
Ofis histereskopi de tanisal amacli yapiliyor rahimde yapisiklik polip myom vs var mi diye bakiliyor

Ofis histereskopi de tanisal amacli yapiliyor rahimde yapisiklik polip myom vs var mi diye bakiliyor
Merhaba..
Nasılsınız
Durumunuz nedir nasıl gidiyor tedaviniz
Bende donmus embriyoların için kibrisa gidecegim bir kaç ay sonra

Merhaba
Bende donasyon ıcın hazırlanıcam ilk denemem negatıf oldu dondurulmuş embrıyolarım var işerı yaş ıcın guzel bır yöntem pozıtıf olun ıns olanlar da yazsın arkadaslar

Bende donasyon ıcın hazırlanıcam ilk denemem negatıf oldu dondurulmuş embrıyolarım var işerı yaş ıcın guzel bır yöntem pozıtıf olun ıns olanlar da yazsın arkadaslar
Hangi merkeze gidiyorsunuz?inşallah olumlu olur.. yumurta donasyonu demi

Merhabalar
Bende bu yaz yada sonbaharda yumurta donasyonu için Kıbrıs a gitmeyi düşünüyoruz..2020 de gidecektik pandemi engel oldu..Yaşım 36 yumurta rezervim az..2 gebelik kaybım var genetik sorunlardan dolayı..Bir çok merkezle görüştüm..Vita Altera,HIT,GYNOLIFE,ELITE HOSPİTAL..Karar vermek çok zor..Fiyatlar 4500-5000 euro..Kredi çekip gidicez maalesef..Çocuk özlemi ağır basıyor..Buradan birbirimize merkezler doktorlar hakkında yardımcı olup fikir alışverişinde bulunalım..Buraya girmeyi bazen unutuyorum..Özelden de telefon numaralarmızı birbirimize verip konuşalım,destek olalım..Zorlu bir macera..Allah herkesin kalbine göre versin

Transferin 7. Günündeyim test yaptım idrar negatif çıktı.. 80 bin TL harcadık..çok mu erken acaba

Merhaba
Bende 7 gün önce transfer oldum idrar testi yaptım negatif😣 siz nerde yaptırdınız??

Merhabalar, biz de önümüzdeki ay donasyon yöntemi ile tüp bebek deneyeceğiz. İnşallah iyi haberleri de buradan paylaşırım; Kıbrıs’ta kendinizi evinizde gibi hissedeceğiz hastane arıyorsanız; Lefkoşe Tıp Merkezi, süpeeer ilgili, anında ulaşılan bir doktorum olsun istiyorsanız Uzm. Dr. Ahmet Eser adını not edin lütfen….

Hangi merkeze gidiyorsunuz?inşallah olumlu olur.. yumurta donasyonu demi
Merhabalar, ben de yumurta donasyonu ile tüp bebek hazırlığına başladım geçen ay. Önümüzdeki ay transfer yapılacak. Harika bir doktorum var, her saniye en saçma sorulara bile bıkmadan usanmadan cevap veriyor; Doçent Dr. Ahmet Eser ve Lefkoşe Tüp Bebek Merkezi isimlerini not edin derim🤗 inşallah iyi haberleri de paylaşırım 🙏🏼

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X