RABBİM YARDIMCIN OLSUN İNŞ. KORKULACAK HİÇBRŞEY YOK BOL DUA ETT SADECEMerhaba hayırlı olsun sonucunuz ne oldu acaba benimde cumartesi günü transferim var bir aksilik çıkmaz ise Kıbrıs ta..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
RABBİM YARDIMCIN OLSUN İNŞ. KORKULACAK HİÇBRŞEY YOK BOL DUA ETT SADECEMerhaba hayırlı olsun sonucunuz ne oldu acaba benimde cumartesi günü transferim var bir aksilik çıkmaz ise Kıbrıs ta..![]()
Merhaba siz açmıştınız değilmi bu konuyu sonucunuz olumlu olmuş sanırım kaçıncı gün test yaptınız birde neler yediniz transfer sonrası hayırlı olsun![]()
Canım ben 5ci gün yaptım negatif çıktı sora 6cıı günü yaptım çok ama çok silik çıktı 7ci günü yine yaptım biraz daha koyu çıktı.9cu günü kan testinde 274 çıktı hamile olduğumu öğrendim. İki gün sora keseyi görmeye gidicem inşallahMerhaba siz açmıştınız değilmi bu konuyu sonucunuz olumlu olmuş sanırım kaçıncı gün test yaptınız birde neler yediniz transfer sonrası hayırlı olsun![]()
Bugun iğnelere başladım sabah neupogen ve progestan allahım çok dokundu yan etki yaptı her yerim ağrıyo halsizlik baş ağrısı vucudum da yanma sanki ateşim var gibi sizde de oldumu ben öncekiler de 3 güne bir proluton olurdum dokundu galiba iğneler bana bide çarpıntı yaptı Kıbrıs euro çare de yaptırıyoruz bakalım sağlıcakla kucağınıza alın inşallah..MERHABA EVER DÜN AKŞAM YAPTIM TESTİ :) OLUMLUYUZ İNŞALLAH DİLERİM RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN :) . 10 GÜN FULL DİNLENDİM İLAÇLARA ÇOK DİKKAT ETTİM. YUMURTA MEKMEZ CEVİZ SAĞLIKLI BESLENMEYE DİKKAT ETTM CNM. KİMDE YAPTIRACAKSN
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim sizin adınıza bende hafta sonu cumartesi dendi bakalım bugun neupogen ve progestan iğneleri yaptım progestan kalçadan hergün siz neler kullandınız ilaç olarak ama bana çok yan etki yaptı bugun çok fenayım vucudum resmen yanıyor ve vucut ağrısı halsizlik baş ağrısı tansiyonum yükseliyor burdaki drum boş su iç yat dedi.. Sizde bişey oldumu bu iğnelerden acabaCanım ben 5ci gün yaptım negatif çıktı sora 6cıı günü yaptım çok ama çok silik çıktı 7ci günü yine yaptım biraz daha koyu çıktı.9cu günü kan testinde 274 çıktı hamile olduğumu öğrendim. İki gün sora keseyi görmeye gidicem inşallahdarısı başınıza. Yemeklerimde transfere kadar hiç önlem almadı hatta hamileyken yiyemicem diye çok yedim fast food. Ama hamilelik zamanı hamile bi arkadaşşm önerdi yumurta beyaz peynir süt yulaf muz kabak çekirdeği (1 avuçdan az) ve bol bol meyve yaz meyveleri tüketiyorum
Yok canım bende bi etkisi olmadı .ilk öncesinde divigel diye bi gel var onu karnımın aşağısına sürtüuodum. Ve sadece akşamlar aspirin ve folik asit kullanıyordum. Transferden sora progestrron iğnesi kalçadan vuruluyor her sabah . Divigel kullanıyorum. Gece aspirin öğlen folik asit akşam yatmadan önce progestron fitili böyle bende canım ilaçlar.Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim sizin adınıza bende hafta sonu cumartesi dendi bakalım bugun neupogen ve progestan iğneleri yaptım progestan kalçadan hergün siz neler kullandınız ilaç olarak ama bana çok yan etki yaptı bugun çok fenayım vucudum resmen yanıyor ve vucut ağrısı halsizlik baş ağrısı tansiyonum yükseliyor burdaki drum boş su iç yat dedi.. Sizde bişey oldumu bu iğnelerden acaba
Transfere var benim daha 5 gün önceden başladı kalçadan progestan iğne progestan 50 mg seninki nasıl sanırım 2 iğne peş peşe yaptım ben ondan mı dokundu bilmiyorum benim estrofem sabah 2 akşam 2 aç folik asit 1 sabah ecoprin öğlen 1 prednol sabah akşam 1 bide insilün drenci için endokrin 500 lük ilaç vermişti onada devam dedi kadın doğumcum oda sabah akşam 1 transfer sonrası göbekten oksopar günde 1 benim ilaç listem bu canım..Yok canım bende bi etkisi olmadı .ilk öncesinde divigel diye bi gel var onu karnımın aşağısına sürtüuodum. Ve sadece akşamlar aspirin ve folik asit kullanıyordum. Transferden sora progestrron iğnesi kalçadan vuruluyor her sabah . Divigel kullanıyorum. Gece aspirin öğlen folik asit akşam yatmadan önce progestron fitili böyle bende canım ilaçlar.
He birde günde 3 kez progestan vajinal fitil..Transfere var benim daha 5 gün önceden başladı kalçadan progestan iğne progestan 50 mg seninki nasıl sanırım 2 iğne peş peşe yaptım ben ondan mı dokundu bilmiyorum benim estrofem sabah 2 akşam 2 aç folik asit 1 sabah ecoprin öğlen 1 prednol sabah akşam 1 bide insilün drenci için endokrin 500 lük ilaç vermişti onada devam dedi kadın doğumcum oda sabah akşam 1 transfer sonrası göbekten oksopar günde 1 benim ilaç listem bu canım..
doktora göre değişiyo qaıiba ilaç listesiHe birde günde 3 kez progestan vajinal fitil..
Sendoktora göre değişiyo qaıiba ilaç listesi
Sen nerde denedin canım ilk denemen mi bu donosyon bizim ilk olucak kendi denemelerim çok malesef hepsi negatif oldu böle bişeyi deneyelim içimiz de kalmasın dedik aynı zamanda evlat edinmeye de başvurduk nasipse inş..doktora göre değişiyo qaıiba ilaç listesi
RABBİM SON DENEME YAPSIN İNŞALLAHSen
Sen nerde denedin canım ilk denemen mi bu donosyon bizim ilk olucak kendi denemelerim çok malesef hepsi negatif oldu böle bişeyi deneyelim içimiz de kalmasın dedik aynı zamanda evlat edinmeye de başvurduk nasipse inş..
Merhaba Kıbrıs'ta nerede yaptınız acabaMerhaba ne yaptınız sonucunuz nedir bende inşallah bugün kıbrısta transfer olacağım bol duaya ihtiyacım var
Merhaba yorumunuzu gördüm de 12dollenen yumurta 5. Güne ulaştı mıDonordan 15 yumurta toplandı 12si döllendi
Bende 3cü gün transfer edildi 4 embrioMerhaba yorumunuzu gördüm de 12dollenen yumurta 5. Güne ulaştı mı
PozitifSonucunuz ne oldu acaba
Çok sevindim sizin adınızaPozitif![]()
Tebrikler. Allah kucağına almayı nasip etsin. Yumurta donasyon fiyatı 4000 euro dediler bize. Siz 61 tl. vermişsiniz. 4000 euro 90.000 tl. yapıyor. Bize neden çok fiyat verdiler.Pozitif![]()
sevinç hastanesi doktor m.ali kaplan cnmMerhaba Kıbrıs'ta nerede yaptınız acaba
Bizde yumurta donasyonu yaptırıyoruz ilk gün 8 3. Gün 2 embriyo kaldı dediler açıkçası kalitesiz olacağını düşünüyorum belki sizin de bilginiz vardır sizcede öyle değil misevinç hastanesi doktor m.ali kaplan cnm