Yumurta Geliştirme Dönemine Olanlar Bilgi Alışverişi Yapalım ❤️‍🩹

Ebruha

Guru
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
399
115
303
Bu ay tedaviye başlayan arkadaşlarim, ne durumdasınız ilaç dozunuz nedir, takiplerde neler söylüyor doktorunuz
Ben bugün 5. İğneyi yaptım gonal f 900 - günlük 300 doz

Canım bende bugün normalde 5. Yi vurmam lazım ama biz ilacı eczanede unuttuk dolayısıyla bugün vurulamayacağjm inşallah bir şey olmaz. Toplam 15 yumurta büyümüş 10 11 mm civarında doktor bir de cetroide yazdı yumurtalar çatlamasın diye. Önümüzdeki hafta başında büyük ihtimalle çatlatma iğnesini verir. Doğum 300 bu arada. Cumartesi ye kadar vurulacağım sonra tekrar kontrol.

Maşallah, hepsi toplanır inşallah
Benim çok az yumurtam ilaca tepki vermiş. Daha çok sayilmisti oysa. İnşallah Perşembe günü gittiğimde diğer yumurtalar da büyümüş olur
Sen bugün kullanamayacagini bildir bence ne olur ne olmaz

Bir şekilde buldum ilacı kuzum doktor asistanı vurulman lazım dedi. Vurulcam yani 300 mg da az bir doz değil. Doktorun belki havuz yapar hem önemli olan yumurtanın sayısı değil kalitesi böyle şeylere sakın takılma

Amh çok iyiydi tedaviden önce sayılan yumurta sayısı da çok güzeldi ama hepsi ilaca yanıt vermemiş 4. Gün kontrolünde. Üzüldüm
Perşembe günü bida bakacak bakalım ilacı bulmana sevindim

Üzülme canım belki perşembeye kadar daha güzel gelişme gösterirler. Ne zaman transfer planlanıyor senin? Rahim dinlendirme olacak mı?

Üzülme canım belki perşembeye kadar daha güzel gelişme gösterirler. Ne zaman transfer planlanıyor senin? Rahim dinlendirme olacak mı?
Hayırlısı olur insallahh. Allah'a sığındık
Transfer belli değil Eylül mu olur Ekim mi bilmiyorum genetikten sonuç bekliyoruz

Hayırlısı olur insallahh. Allah'a sığındık
Transfer belli değil Eylül mu olur Ekim mi bilmiyorum genetikten sonuç bekliyoruz
Anladım canım hayırlısı olsun. Benimde öyle. Gonal f kullanınca şişkinlik oluyor mu sende de?

Evet şişkinlik ve yanlarimda ağrı var
Bir de yumurtlama akıntısı başladı şeffaf
Senin belirtilerin neler
Ayy birebir aynı yavrum. Yumurtlama akıntısı başladı, şişkinliğim oluyor ya bir de benim ağlayasım geliyor sürekli. Akşam ilaç meselesine panik yaptım hüngür hüngür ağladım inanki. Göğüslerim bazen şişip iniyor ben bir de yumurtalarımı hissediyorum baya batıyor ara ara çünkü.

Birebir aynısını tarif ettin benle vallahi normal demekki, aynı şeyleri yaşadığımıza göre
Ben normalde de aglak biriydim o yüzden ayırt edemiyorum ilaçtan mi

Birebir aynısını tarif ettin benle vallahi normal demekki, aynı şeyleri yaşadığımıza göre
Ben normalde de aglak biriydim o yüzden ayırt edemiyorum ilaçtan mi
Kızlar benimde ikinci günüm gonalf 150 doz vuruluyorum henüz batma dışında belirgin bir şey yok normal mi

Kızlar benim 5. Günüm henüz 4 kez gonalf 150 vuruldum şimdi muayene oldum 10 yumurta dediler dozumu artttıracaklarmış pazar günü tekrar bakacaklar sizce normal mi

Kızlar benim 5. Günüm henüz 4 kez gonalf 150 vuruldum şimdi muayene oldum 10 yumurta dediler dozumu artttıracaklarmış pazar günü tekrar bakacaklar sizce normal mi
Kaç mm olduğunu sordun mu canım o da önemli aslında. Doktorum 10-15 in ideal olduğunu söyledi. Daha fazla olması iyi bir şey sanılıyor ama sağlıklı olan bu civarlarda kaliteli yumurta toplamak dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…