Yumurta Geliştirme Dönemine Olanlar Bilgi Alışverişi Yapalım ❤️‍🩹

yok canım olmadı bende. Ben sabah son cetroidi vurdum pazartesi günü . akşamına da çatlamaların üçünğ arka arkaya yaptım bir dak içinde. saat çok önemli sadece bir dakikada sapladım ben hepsini. bunu ilk kez duydum yani ama cetrotide içinde de çatlatma iğnelerinin için de de büyümeyi destekleyen hormonlar da var diye biliyorum doz vermek yerine yapmış olabilirler belki.

Anladım canım teşekkürler. Vücut doğal lh pikini yapmasın diyeymiş her yerde standart değilmiş yani bu uygulama. Yumurta kaybı olmaması içinmiş. Bu gece 9 da son gonal f 12 de vurucam genopeptyl ama 2 tane. Yarın 11 de cetrotide sonra iğneler bitiyor sonunda. Pazartesi 12 de toplanacak işte

evet mutlaka bi bildikleri vardır ya. Kolaylıkla sağlıkla geçsin inşallah Ben yumurta güzel sayı olunca oh tamam demiştim de sonra patladık klişe ama cidden sayı önemli değil kalite önemliymiş..

evet mutlaka bi bildikleri vardır ya. Kolaylıkla sağlıkla geçsin inşallah Ben yumurta güzel sayı olunca oh tamam demiştim de sonra patladık klişe ama cidden sayı önemli değil kalite önemliymiş..
Valla aslında ben çok yanlış yaptım en az 2 3 ay hazırlanacaktım kilo verecek sigarayı daha önce bırakacak düzgün beslenmeliydim ama hayat, öyle olmuyor işte. Yumurtayı da spermi de öncesinden hazırlasaydık iyiydi. Neler neler yaşadık ve bir anda karar aldık eşimle muayeneye gitmiştik konuşalım diye tüp bebek için, akşam iğne vuruluyordum. Neyse zaman kaybetmemiş olduk diyelim geçelim

benim de sigara kanayan yaram boşver eşim de ben de kullandık hep ama acıkcası bırakmak çok öncesinde cok önemli ama iş stresi bu stres derken insan o da sarılıyo istemsizce . ben de 67 ile basladım suan 71 oldum. İnşallah kalanlara güzel zemin hazırlamak için sigarayı alkolü kesiyorum artık tamamen hiç sigara alkol kullanmayan ama olumsuz sonuçlar alanlar da var. Bazı seyler bi noktadan sonra cidden nasip.

Aynen öyle kuzum sigara düzenli içmiyordum ama son 3 4 aydır içiyordum işte başlamadan 10 15 gün önce azaltıp kestim. Valla canım çok çekiyor bazen ama bir daha bulaşmayım diyorum. Alkol hep normaldi benim arada bir yani. Eşim sigara içmez ama haftalık Alkol alırdı o da içmiyor şu an. Onunda sağlıklı olmasına rağmen sperm değerleri düşük mesela. Paketli gıdayı kestim avokado çok faydası oluyor rahme aslında transfer zamanı onu çok tüketirim şimdilik böylen

bulaşma valla bırakmışken en güzeli . Ben bi klinikle görüşcem bırakmak için bakalım. akapunktur zart zurt , güzel haberlerini bekliyorum opudan sonra gönlüne göre olsun. ben transfere kadar bir diyetisyenden destek alıcam inşallah fatda göreceğime inanıyorum. benim iki ay var transfere en az. reset atalım biraz

Hadi bakalım canım benim de 2 ay var transfere kilo verelim o süreçte 7 8 kilo bile versem iyi gelecek bana yoksa hamilelikte hiç yememem lazım

Merhaba ben de pazartesi OPU olacağım. İğne tedavilerimi dün akşam tamamladım. Bu gece sadece 2 tane çatlatma iğnem var, pazar hiç bi ilaç yok.
Bu süreçte sigarayı bıraktım. Siz de bıraktınız nasıl gidiyor bu süreciniz.
Bırakmak isteyen herkes, hemen bırakabilir inşallah

Merhaba canım ben düzenli içici değildim son 3 ay hariç o yüzden kolay oldu yani bağımlı değildim aramıyorum kriz yaşamıyorum o yüzden. Dediğin gibi benim de bu gece 12 de 2 tane iğne var bir de yarın vurulcam bi tane cetrotide süreç tamamlanmış olacak. İnşallah ikimizinde süreci güzel gider transfer ne zaman canım?

Bu cetrotideyi kendimiz mi vuruyoruz

Çok sevindim kriz yaşamadığınıza, ben de yaşamıyorum şükür, isteyen herkes bıraksın inşallah kolayca..
benim yarın için cetrotide iğnem yok, bilmiyorum onu malesef
Transfer tarihimi daha konuşmadık, tüpümün birinin etrafında hidrosalpinks değimiz bi bozukluk var, bi tüpümü bağlatacağım transfer öncesi.
Yılın sonunu bulabilir belki, sizin ne zaman transferiniz ?

2 adet döngüsü sonra olacak canım Ekim sonunu bulur diye düşünüyorum. 1 regl görüp sonra histeroskopi yapılacak sonra onun da üstüne bir regl gördüğüm zaman transfer hazırlığına başlanacak. Geçmiş olsun senin işlemin çok daha zor bir işlem ama bunları da atlatacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…