Bana da bu şekilde söylendiKaç mm olduğunu sordun mu canım o da önemli aslında. Doktorum 10-15 in ideal olduğunu söyledi. Daha fazla olması iyi bir şey sanılıyor ama sağlıklı olan bu civarlarda kaliteli yumurta toplamak dedi.
9-11 arasındaydıKaç mm olduğunu sordun mu canım o da önemli aslında. Doktorum 10-15 in ideal olduğunu söyledi. Daha fazla olması iyi bir şey sanılıyor ama sağlıklı olan bu civarlarda kaliteli yumurta toplamak dedi.
Tamam canım gayet iyi o zaman.9-11 arasındaydı
9 da gayet iyi yumurtanın kalitesini arttıracak besinler tüketmek lazım canım. Yumurtalar çatlamasın diye iğne vuruluyorum ben 2 gündür ama korkuyorum yine de çatladıysalar diye. Bir de kızlar yürürken hem sağdan hem soldan batıyor bir şeyler sizde de olduğu oluyor mu?Bana da bu şekilde söylendi
Şuan 9 yumurta gözüküyor benim de
Bende de oluyor gün içinde batma çok normal bence yumurta kalitesini nasıl arttırabilirizTamam canım gayet iyi o zaman.
9 da gayet iyi yumurtanın kalitesini arttıracak besinler tüketmek lazım canım. Yumurtalar çatlamasın diye iğne vuruluyorum ben 2 gündür ama korkuyorum yine de çatladıysalar diye. Bir de kızlar yürürken hem sağdan hem soldan batıyor bir şeyler sizde de olduğu oluyor mu?
Sifa olsun inşallahBu ay tedaviye başlayan arkadaşlarim, ne durumdasınız ilaç dozunuz nedir, takiplerde neler söylüyor doktorunuz
Ben bugün 5. İğneyi yaptım gonal f 900 - günlük 300 doz
Canım göbek deliğinin 2-3 parmak sağ sol veya alt kısmından vurabilirsin youtube da videoları da var izleyebilirsin. Her gün aynı saatlerde vurmak önemli, zaten kalem şeklinde bir iğne, dozu ne olacaksa arkasındaki çevirmeli kısımdan ayarlayıp 90 derece olacak şekilde göbek çevrene batırıp ilacı enjekte etmelisin yavaşçaSifa olsun inşallahbenim bugün adetimin 2.gunu doktor kontrolünden çıktım gonalf verdi pazartesiden itibaren kullanmaya başla dedi.Ama ilk defa kullanıcam kullanımıyla ilgili bilgi verir misiniz aynı saatte mi olmali nerden nasıl vuruluyor
2.tedavim benim ilkinde klomen duphaston ve ovitrelle kullanmıştım 3 gün gecikme ile adet oldum maalesef bu seferde bu iğneyi verdi doktor bana yardımcı olursanız sevinirim
Kuzum çok basit istersen YouTube dan video izle. İnsülin iğnesi gibi ilacı dolapta muhafaza ediyorsun dozunu ayarlıyorsun ve göbek çevresinden vuruyorsun 5 10 saniye bekliyorsun sonra çekiyorsunSifa olsun inşallahbenim bugün adetimin 2.gunu doktor kontrolünden çıktım gonalf verdi pazartesiden itibaren kullanmaya başla dedi.Ama ilk defa kullanıcam kullanımıyla ilgili bilgi verir misiniz aynı saatte mi olmali nerden nasıl vuruluyor
2.tedavim benim ilkinde klomen duphaston ve ovitrelle kullanmıştım 3 gün gecikme ile adet oldum maalesef bu seferde bu iğneyi verdi doktor bana yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkür ederim 9 gün kullanıcamKuzum çok basit istersen YouTube dan video izle. İnsülin iğnesi gibi ilacı dolapta muhafaza ediyorsun dozunu ayarlıyorsun ve göbek çevresinden vuruyorsun 5 10 saniye bekliyorsun sonra çekiyorsun
Çok teşekkür ederim ya ben kontrol amaçlı gitmiştim 2 yıl önce bebeğimi kaybettim ondan sonra düşünmedim şimdide istiyorum olmuyor doğal yolla olmuştu.Planli olsun istedik klomen duphaston kullanmıştım sadece eşimde sürekli yanımda değil ara verdik şimdi tekrar kontrol amaçlı gittim bu sefer bu iğneye başlattı tüp Bebek tedavisine mi girdim anlamadımCanım göbek deliğinin 2-3 parmak sağ sol veya alt kısmından vurabilirsin youtube da videoları da var izleyebilirsin. Her gün aynı saatlerde vurmak önemli, zaten kalem şeklinde bir iğne, dozu ne olacaksa arkasındaki çevirmeli kısımdan ayarlayıp 90 derece olacak şekilde göbek çevrene batırıp ilacı enjekte etmelisin yavaşçazaten çok ince bir iğne, öyle bir acısı olmuyor benim 2. Tüp bebek tedavim
Evet hem ağrı hem de şeffaf uzayan yumurtlama akıntısı var. Umarım catlamiyordur yumurtalarTamam canım gayet iyi o zaman.
9 da gayet iyi yumurtanın kalitesini arttıracak besinler tüketmek lazım canım. Yumurtalar çatlamasın diye iğne vuruluyorum ben 2 gündür ama korkuyorum yine de çatladıysalar diye. Bir de kızlar yürürken hem sağdan hem soldan batıyor bir şeyler sizde de olduğu oluyor mu?
Ya bir de akıntının miktarı da çok fazla inşallah çatlamazlar. Normalde olsa çatladım diye düşünürdümEvet hem ağrı hem de şeffaf uzayan yumurtlama akıntısı var. Umarım catlamiyordur yumurtalar
Benim de aynı durumYa bir de akıntının miktarı da çok fazla inşallah çatlamazlar. Normalde olsa çatladım diye düşünürdüm
Tamamen doğal bir şey o zaman kuzum dün lh testi yaptım evde pozitif çıkmadı 18 mm i daha geçmediği içinBenim de aynı durum
Kaç gündür ilaç kullanıyorsunKızlar bugun ki estradiol e2 degerim 404 çıkmış normal mi bu gonalf kullanırken
Pazartesi başlamadan önce 14 dü cuma sabah tekrar baktı gönül hoca 400 küsür çıktı 4 gün kullanmıştım 150 artırabiliriz dedi ama mesaj geldi sonradan 150 den devam diye anlamadım açıkcası toplantıda karar veriyorlar ortak sanırım o yüzden yoksa gönül hoca arttıralım demişti amaKaç gündür ilaç kullanıyorsun
Ben sadece ilk gün baktım
Benim de aynı durum
Canım bir şey sorcam bana bugğn genopeptyl vur dediler ama yarın da tekrar cetrotide vurulscağım pazartesi 12 de opu yapılacak yarın neden cetrotide vuruluyorum sende de öyle olmuş muydu?kızlar çatlayanlar çatlasın çünkü uyarıldıkça daha çok büyücekler ve zaten boyut 23 ün üzerine çıkınca kalitesiz olacak çatlaması daha iyi. En azından ilacın etki alanından cıkmuş oluyor. Kaliteli boyutlardakiler de çatlamıyo zaten sıkmayın canınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?