Merhaba arkadaşlar. Benim yumurtalarım kaliteli değilmiş. Görünümleri de fırçamsıymış. Bu nedenle doktorum pek şansım olmadığını söyledi. Moralim çok bozuldu tabi ki. Benim gibi olanlar varsa buradan birbirimize destek olabiliriz.
Benim ilk tüp bebek denemem de tuttu ancak değerlerim yükselmedi. Keseler gözükmüştü fakat bebekler gelişmediği için düşük oldu. Başına böyle şeyler gelen var mı acaba. Doktorumuz oldukça umutsuz konuştu.
canim benim doktorumda çok umutsuz konustu. benim yumurtaların görünüşte gayet saglikli gözüküyor keza sperm de öyle ama döllenme veya bolunme olmuyormus olanlarda kaliteli olmuyormuş 2.denemem olacak ignelerin 5.günü bugün eğer bidaha böyle çıkarsa denemeyin dedi. tabi benim ilk tup transfer olmadan iptal oldu.inşallah bu sefer sağlıklı kaliteli bölünme olur çok üzgünüm
canim benim doktorumda çok umutsuz konustu. benim yumurtaların görünüşte gayet saglikli gözüküyor keza sperm de öyle ama döllenme veya bolunme olmuyormus olanlarda kaliteli olmuyormuş 2.denemem olacak ignelerin 5.günü bugün eğer bidaha böyle çıkarsa denemeyin dedi. tabi benim ilk tup transfer olmadan iptal oldu.inşallah bu sefer sağlıklı kaliteli bölünme olur çok üzgünüm
Yumurta Kalitesini arttırıcı karışım Adlı bi topic var forumda okudun mu canım linki ekleyemedim
Benim negatif sonuclandı birde bunu deniycem
İnş bu sefer hersey yolunda gider canım
Yumurta Kalitesini arttırıcı karışım Adlı bi topic var forumda okudun mu canım linki ekleyemedim
Benim negatif sonuclandı birde bunu deniycem
İnş bu sefer hersey yolunda gider canım
gecmıs olsun kızlar benımde ılk denemem tutmadı ..3 gune kadar guzel geldıler bolunme sonradan dyrmustu....sımdı ıkıncı denemem deyım...bugun 9 yumurtam toplandı kalıtesı hakkında bısı demedıler daha
gecmıs olsun kızlar benımde ılk denemem tutmadı ..3 gune kadar guzel geldıler bolunme sonradan dyrmustu....sımdı ıkıncı denemem .deyım...bugun 9 yumurtam toplandı kalıtesı hakkında bısı demedıler daha
canim senide tedavin hayirli olsun inşallah bu sefer kaliteli bolunurler )canım senin ilk tedavin iptal mi oldu kac tane embiriyon oldu kaliteleri nasildi?yarin İNŞALLAH müjdeli haberler alirsin.bizi haberdar etmeyi unutma
Merhaba arkadaşlar. Benim yumurtalarım kaliteli değilmiş. Görünümleri de fırçamsıymış. Bu nedenle doktorum pek şansım olmadığını söyledi. Moralim çok bozuldu tabi ki. Benim gibi olanlar varsa buradan birbirimize destek olabiliriz.