Senin şehir neresi canım teşekkür ederim söylediğin için arastircamİSVEÇ ŞURUBU KULLANMIŞTIM BİR KAÇ KARIŞIM DAHA VARDI AMA İSİMLERİNİ HATIRLAMIYORUM ONLARA SORUNUNU SÖYLEYİNCE SANA NE KULLANMAN GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYORLAR. KAPALI ÇARŞIDA ARİFOĞLUNU BUL ORDA Kİ ÇALIŞANLAR EPEY TECRÜBELİ :)
İSTANBUL SEN NERDESİN TELEFONDAN DA YARDIMCI OLURLAR ÜCRETİNİ HVL YAPARSINIZ KARGOYLA YOLLARLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.Senin şehir neresi canım teşekkür ederim söylediğin için arastircam
Antalya bende canım teşekkür ederim ben onu bulmaya çalıştım şuan ben hayıt otu kullanıyorumİSTANBUL SEN NERDESİN TELEFONDAN DA YARDIMCI OLURLAR ÜCRETİNİ HVL YAPARSINIZ KARGOYLA YOLLARLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
Ben bugün gitdim doktora genetik test çoksa önemli değil dedi tıpa git ben oraya gidecem herşeyi araştırıyorlar tüplerin açıldıysa olur inşallahBenimde rezerv azligi sorunum var bu 3. denemem 3 yumrta var bakalim.. 1. denemede 5. gune varmadi 2. denemede 2 tane 5. gun embryosu transfer edildi ama tutmadi cok yoruldum artik tuplerde tikaliymis bunu da son basarisizliktan sonra benim israrimla yapilan rahim filmimde ogrendim tüpün biri geriye akış yapip tutunmayi engelleyebilirmis ayrica genetik taramada yaptiricagiz bu sefer bilmiyorum umudumu yitirmek üzereyim
Üzülme demek çok kolay gelse bunu kendine anlt demi isyan etmiyelim hepimizin imtihanı farklı hayırlısı olsun inşallah kardeşim dualarım seninle olsun ne zaman deniyeceksinz başka bir sorunun var mı peki benimde yumurtam çok az korkuyorum seni çok iyi anliyomBenimde rezerv azligi sorunum var bu 3. denemem 3 yumrta var bakalim.. 1. denemede 5. gune varmadi 2. denemede 2 tane 5. gun embryosu transfer edildi ama tutmadi cok yoruldum artik tuplerde tikaliymis bunu da son basarisizliktan sonra benim israrimla yapilan rahim filmimde ogrendim tüpün biri geriye akış yapip tutunmayi engelleyebilirmis ayrica genetik taramada yaptiricagiz bu sefer bilmiyorum umudumu yitirmek üzereyim
Merhaba ben antalya tup bebek e gidiyorum tedavim başladı iptal olmazsa ki iptaller cok oluyor yumurta azliginda 5 gun bekletip donduruyorlar o arada da isterseniz genetik tarama yapilsin dendi yaş ve tekrarlayan tup bebek basarisizliklarinda oneriyorlar ne bileyim girdik bi yola iste ugrasip duruyoruzBen bugün gitdim doktora genetik test çoksa önemli değil dedi tıpa git ben oraya gidecem herşeyi araştırıyorlar tüplerin açıldıysa olur inşallah
Sagol arkadasim ben de korkuyorum yumurta azligi olmasi cok korkutucu ve yipratici.. Baska bir sorun yok yumurta azligi ve tuplerin geri akışı.. Bu arada yaşın kaç ben 38 yasinndayim ayrica tipta hangi doktora gidiyorsun canim..Üzülme demek çok kolay gelse bunu kendine anlt demi isyan etmiyelim hepimizin imtihanı farklı hayırlısı olsun inşallah kardeşim dualarım seninle olsun ne zaman deniyeceksinz başka bir sorunun var mı peki benimde yumurtam çok az korkuyorum seni çok iyi anliyom
Bende Antalya'da yaşıyorum şuan başladınız demiMerhaba ben antalya tup bebek e gidiyorum tedavim başladı iptal olmazsa ki iptaller cok oluyor yumurta azliginda 5 gun bekletip donduruyorlar o arada da isterseniz genetik tarama yapilsin dendi yaş ve tekrarlayan tup bebek basarisizliklarinda oneriyorlar ne bileyim girdik bi yola iste ugrasip duruyoruz
Ben 25 yaşındayım bir sürü doktora gittim şuan Anadolu Hastanesi'ne gitdiyorum Akdeniz ünv gitdim belki oraya başlarım yaşın genç olduğu için biraz umutluyuz dedi fakat ben çok korkuyorm elden brsey gelmiyon sen neler yapiyorsnSagol arkadasim ben de korkuyorum yumurta azligi olmasi cok korkutucu ve yipratici.. Baska bir sorun yok yumurta azligi ve tuplerin geri akışı.. Bu arada yaşın kaç ben 38 yasinndayim ayrica tipta hangi doktora gidiyorsun canim..
Evet bu ay basladik tedaviye.. Ama iptal olabilir transfer noktasina varmak bile bi mesele.. 3 yumurta var bu ay bir oncekinde 5 yumurta vardi iyiydi ama bu seferki az bilmiyorum geriye kac yumurta kalir transfere..Ben 25 yaşındayım bir sürü doktora gittim şuan Anadolu Hastanesi'ne gitdiyorum Akdeniz ünv gitdim belki oraya başlarım yaşın genç olduğu için biraz umutluyuz dedi fakat ben çok korkuyorm elden brsey gelmiyon sen neler yapiyorsn
Erken koydur sende birşey olmasın diye egerki kalitesi durumu iyiyse yumurtan birşey olmaz insalh FSH düşükse hemen transfer oluyorsun onun içinde ben hayıt otu içiyorum FSH mı düşürüyor adetin sokuyor bir zararı görmedim ben hemde peygamberimizin sandgi dualarım seninle olsun umudunu yitrme insalh olur benim akrabam var 30 geçkin yaşı ve 15; senelik evliler bir çocuk aldılar kadın hasta olmuş grip hastaneye bı gidiyoki hamile böyle güzel mucizeler bizler içinde olur insEvet bu ay basladik tedaviye.. Ama iptal olabilir transfer noktasina varmak bile bi mesele.. 3 yumurta var bu ay bir oncekinde 5 yumurta vardi iyiydi ama bu seferki az bilmiyorum geriye kac yumurta kalir transfere..
BU YOLCULUKTA UMUDUNU HİÇ KAYBETMİCEKSİN HEP UMUTLU OLCAKSIN HEP DUA EDECEKSİN BENDE SİZİN GEÇTİĞİNİZ YOLLARDAN GEÇTİM ÇOK AĞLADIM EŞİME BOŞANALIM DEDİM İNTİHARI BİLE DÜŞÜNDÜM AMA BUNLAR ÇÖZÜM DEĞİL. KENDİMİ TOPARLADIM PSİKOLOJİK DESTEK ALDIM Kİ BU GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ ARTIK DEVLET HASTANELERİNDE BİLE VAR MUTLAKA YARDIM ALIN ÇÜNKÜ ÇOK YORUCU BİR SÜREÇ. HERKES TAKMA KAFANA - AMAN OLUR - SEN TAKTIĞIN İÇİN OLMUYOR GİBİ SAÇMA SAPAN AVUNTULAR VERMEYE ÇALIŞIR. KİMİ MERAKINDAN HERŞEYİ SORUP BUNALTIR KİMSEYİ KIRMAK İSTEMEZSİN OLAN SANA OLUR. BU PROBLEMLERİ BİR DESTEKLE DAHA KOLAY ATLATIRSINIZ. BEN DE BİR SÜRÜ OLUMSUZLUKLAR YAŞADIM.DÜŞTÜM DÜŞTÜM KALKTIM ALLAHA SIĞINDIM ŞUAN 2,5 YAŞINDA BİR OĞLUM VAR HER BAKTIĞIMIZDA EŞİMİNDE BENİMDE GÖZLERİMİZ DOLAR. SABRET, ŞÜKRET VE DUA ET. ALLAHIM EN KISA ZAMANDA KUCAKLARINIZI BEBİŞLERLE DOLDURSUN. GELİŞMELERİ LÜTFEN YAZIN BURDAN. HEPİNİZE KUCAK DOLUSU UMUT VE SEVGİ YOLLUYORUM.Benimde rezerv azligi sorunum var bu 3. denemem 3 yumrta var bakalim.. 1. denemede 5. gune varmadi 2. denemede 2 tane 5. gun embryosu transfer edildi ama tutmadi cok yoruldum artik tuplerde tikaliymis bunu da son basarisizliktan sonra benim israrimla yapilan rahim filmimde ogrendim tüpün biri geriye akış yapip tutunmayi engelleyebilirmis ayrica genetik taramada yaptiricagiz bu sefer bilmiyorum umudumu yitirmek üzereyim
Amin Allah razı olsun ins bizimde güzel olur dualarınızı eksik etme Sanda hayrlisindan bir tane daha bebek versin Allah esinlede mutlu mesut sağlıklı hayırlı yaşayın Allah'tan ümit kesilmez rahmi yumurtalığın veren Allah doldurur insalhBU YOLCULUKTA UMUDUNU HİÇ KAYBETMİCEKSİN HEP UMUTLU OLCAKSIN HEP DUA EDECEKSİN BENDE SİZİN GEÇTİĞİNİZ YOLLARDAN GEÇTİM ÇOK AĞLADIM EŞİME BOŞANALIM DEDİM İNTİHARI BİLE DÜŞÜNDÜM AMA BUNLAR ÇÖZÜM DEĞİL. KENDİMİ TOPARLADIM PSİKOLOJİK DESTEK ALDIM Kİ BU GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ ARTIK DEVLET HASTANELERİNDE BİLE VAR MUTLAKA YARDIM ALIN ÇÜNKÜ ÇOK YORUCU BİR SÜREÇ. HERKES TAKMA KAFANA - AMAN OLUR - SEN TAKTIĞIN İÇİN OLMUYOR GİBİ SAÇMA SAPAN AVUNTULAR VERMEYE ÇALIŞIR. KİMİ MERAKINDAN HERŞEYİ SORUP BUNALTIR KİMSEYİ KIRMAK İSTEMEZSİN OLAN SANA OLUR. BU PROBLEMLERİ BİR DESTEKLE DAHA KOLAY ATLATIRSINIZ. BEN DE BİR SÜRÜ OLUMSUZLUKLAR YAŞADIM.DÜŞTÜM DÜŞTÜM KALKTIM ALLAHA SIĞINDIM ŞUAN 2,5 YAŞINDA BİR OĞLUM VAR HER BAKTIĞIMIZDA EŞİMİNDE BENİMDE GÖZLERİMİZ DOLAR. SABRET, ŞÜKRET VE DUA ET. ALLAHIM EN KISA ZAMANDA KUCAKLARINIZI BEBİŞLERLE DOLDURSUN. GELİŞMELERİ LÜTFEN YAZIN BURDAN. HEPİNİZE KUCAK DOLUSU UMUT VE SEVGİ YOLLUYORUM.
amin arkadaşım güzel duaların için teşekkür ederim. ben her dua edişimde çocuk isteyen tüm kardeşlerime bu duyguları yaşat rabbim diye dua ediyorum. doğuma girerken bile böyle dua ettim. hepinizin kucakları dolsun inşallah.Amin Allah razı olsun ins bizimde güzel olur dualarınızı eksik etme Sanda hayrlisindan bir tane daha bebek versin Allah esinlede mutlu mesut sağlıklı hayırlı yaşayın Allah'tan ümit kesilmez rahmi yumurtalığın veren Allah doldurur insalh
Sagol tum guzel dileklerin icin.. Psikologa gittim dün.. Iyi geldi gercekten.. Ben elimden geleni yapiyorum.. Artik gerisi kader kismet.. Kafami baska seylere vermeye calisiyorum.. Cocuk meselesini ölüm kalım meselesi gibi gördüğümü farkettim. Bu düşünceyi kafamdan atmaya calisiyorum. Hem kendi sagligim icin hem de eger ilerde cocugum olursa onunla ilgilenebilecek bir psikolojim olabilsin diye..BU YOLCULUKTA UMUDUNU HİÇ KAYBETMİCEKSİN HEP UMUTLU OLCAKSIN HEP DUA EDECEKSİN BENDE SİZİN GEÇTİĞİNİZ YOLLARDAN GEÇTİM ÇOK AĞLADIM EŞİME BOŞANALIM DEDİM İNTİHARI BİLE DÜŞÜNDÜM AMA BUNLAR ÇÖZÜM DEĞİL. KENDİMİ TOPARLADIM PSİKOLOJİK DESTEK ALDIM Kİ BU GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ ARTIK DEVLET HASTANELERİNDE BİLE VAR MUTLAKA YARDIM ALIN ÇÜNKÜ ÇOK YORUCU BİR SÜREÇ. HERKES TAKMA KAFANA - AMAN OLUR - SEN TAKTIĞIN İÇİN OLMUYOR GİBİ SAÇMA SAPAN AVUNTULAR VERMEYE ÇALIŞIR. KİMİ MERAKINDAN HERŞEYİ SORUP BUNALTIR KİMSEYİ KIRMAK İSTEMEZSİN OLAN SANA OLUR. BU PROBLEMLERİ BİR DESTEKLE DAHA KOLAY ATLATIRSINIZ. BEN DE BİR SÜRÜ OLUMSUZLUKLAR YAŞADIM.DÜŞTÜM DÜŞTÜM KALKTIM ALLAHA SIĞINDIM ŞUAN 2,5 YAŞINDA BİR OĞLUM VAR HER BAKTIĞIMIZDA EŞİMİNDE BENİMDE GÖZLERİMİZ DOLAR. SABRET, ŞÜKRET VE DUA ET. ALLAHIM EN KISA ZAMANDA KUCAKLARINIZI BEBİŞLERLE DOLDURSUN. GELİŞMELERİ LÜTFEN YAZIN BURDAN. HEPİNİZE KUCAK DOLUSU UMUT VE SEVGİ YOLLUYORUM.
amin arkadaşım güzel duaların için teşekkür ederim. ben her dua edişimde çocuk isteyen tüm kardeşlerime bu duyguları yaşat rabbim diye dua ediyorum. doğuma girerken bile böyle dua ettim. hepinizin kucakları dolsun inşallah.[/QUOT
Sen neden pes etsin kiben pes ettim siz etmeyin arkadaşlar ,
allahın mucizesi çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?