yumurta rezervi azlığı olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi oldu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim sıkıntım da rezerv azlığı geçen ay tedavim yarım kaldı ilaca cevap vermedi yumurtalar yaşım 34 Antalya tüp bebeğe gidiyorum

bencede zor bi karar
Nasıl karar verdin eşin nasıl bakıyor yanlış anlama saygım sonsuz annelik tarif edilemez bir duygu ama ne bileyim zor bir karar bence
neyi ne kadar istediğine bağlı bu.38 yaşındayım.bi cok kisiyle konustum 11 hatta 46 defa tup bebek deniyen kisilerle konustum.ne evleri kalmis satmadik ne arabalari ve sonunda yumurta nakline karar vermisler. böbregiz iflas etse zor karar deyip nakil mi yaptirmayacaksiniz.buda yumurta nakli.

Ben de düşünüyorum ama eşim istemiyor Kıbrıs'ı unut diyor tedavim yarım alıyor yumurta çok az işin dini yönü de kafama takılıyor

ben üçüncü denememde kavuştum oğluma şimdi kardeş istiyorlar baba oğul ama yok işte çok üzülüyorum eşime diyorum bir yolu var diye unut o konuyu diyor konuşmuyor bile aslında şükrediyorum anneliği bir kere tattım ama doyulmuyor bir de milletin çenesi durmuyor haliyle

Merhaba benimde yumurta rezervim 0.35 ti. Tüp bebek tedavisinde iğnelerle 3 yumurta oluştu. 2 tanesi erken çatladı 1 yumurta alındı. O da döllendi çok şükür onunla hamile kaldım. Allahtan ümit kesilmez Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin. Bu arada benim eşim azospermdi tedaviyle 300 bin sperm elde edildi. Allah ol der o da oluverir. Dualarım sizinle.

Rabbim evladiniza uzun ömür versin.Benimde bi tane kendi yumurtamla olsa baska bisey istemezdim.size gerekli degil siz caninizi sıkmayin bencr

benim 8 yumirtam vardi tedavi suecinde 3 e düstü.1 i kaliteli cikti. döllendi ama malesef tutunamadi.siz 1 yumurtayla neguzel sansliymissiniz

benim 8 yumirtam vardi tedavi suecinde 3 e düstü.1 i kaliteli cikti. döllendi ama malesef tutunamadi.siz 1 yumurtayla neguzel sansliymissiniz
Takviye bir sürü vitamin kullandım incir kürü yaptım yumurtalar kaliteli olsun diye çok şükür olumlu sonuçlandı. Sizn de kendi yumurtanızla olma ihtimali var bence.

Benim de ikisi döllenmişti sadece biri tuttu yani nasipse bir tane yetiyor ayrıca ben de hep allahım bir tane yavrum oldun başka bir şey istemem o bana yeter diyordum ama öyle olmuyormuş annelik öyle bir şey ki yine yaşamak istiyor insan bazen sonuna kadar uğraşacağım diyorum bazen yavrum bana yeter diyorum kafam karmakarışık

saracoglunun kürünu uygulayip süt hormonlarini bozanda var kist olusanda var.bazisina yaramis bazisina yaramamis.o riskleri göze alma konusunda endisem var.düşük de olsa ihtimal var. o negatif sonucu tekrar alip maddi manevi yıkılmak istemiyorum.yumurta nakli daha garantili bi işlem.

Gerçekten son çaren donasyonsa yaptır derim hem kimse bilmek zorunda değil senin hayatın senin tercihin anne olmak herkesin hakkı yedi yıl ne acılar çektim ne laflar duydum psikolojimi bozdular sayısız operasyon geçirdim iki yılımı sözde prof bir doktor çaldı dolandırdı en son senin olmaz dedi gönderdi ama tam umudumu kesmişken yavruma kavuştum tüm acılarımı unuttum yeniden doğdum

Merhabalar . Benimde yumurta rezervim düşük temmuzda ilk tup bebek denememiz negatif oldu . Benim 3 tane yumurta toplandı ama 3 tane daha küçük yumurtam olduğunu yeterince büyük olmadıkları için alamadığını söylemişti doktor yani 6 yumurtam vardı ve biz ilk gittiğimizde hiç yumurta yoktu. Ben bal çörek otu kürü yaptım incir kuru biraz sıkıntılı özellikle prolaktini olanlar için benim var mesela ama günde bir veya yarim kuru incir yemiştim arı sütü poleni yemiştim birde. 2.tedavi için eylülde başlıycaz şimdiden başladım bal tarcın çörek otuna nasip artık Allah anne olmayı yazdıysa olacağız. Elimizden geleni yapıp tevekkül etmek gerek herkes emeklerinin karşılığını alır inşallah

Aynı durumdayız benim de 3yumurtam vardı ama ilaca cevap vermedi iptal oldu ben bitkisel kürlere inanmıyorum daha önce hayıt tohumu içtim sürekli o ay yumurtalar bozuk çıktı bence yaşın gençse şansın var olacaksa bir yumurta bile yetiyor yeterki vazgeçme

Ayrıca ilaçlarla büyütülen yumurta pek işe yaramıyor zaten her ay bir yumurta olur normalde o da sana yeter sayıya takılma kalite önemli bu da yaşa bağlı biraz

Esasında bende hiç inanmadım 29 yaşındayım 2 yıldan fazladır doğal yoldan denedik okadar olmadı normalde amh baska.bir doktor bakmıştı ve feci kötüydü daha sonra başka yerde baktirdik nispeten ilk teste gore ıyiydi doktor yumurtam olduğunu ve çatladığını söyledi. Ilk görüsmede 3 yumurta var dedi doktor o ay testler yapıldı tedavi başlamadı. Tedaviye başladığımız ay hiç yumurtam yoktu doktor bi yorum yapmadı ama gördüm bende yoktu moral bozmak istememiş neyseki o ay kür yaptım ilaçlarla 6 yumurtam vardı 3 toplantı 2 transfer oldu ama sonuç negatif oldu. Vazgeçmeyeceğim ama çok yorucu bir süreç bu süreç inşallah sonucda olumlu olur

Haklısın sayı önemli değil önemli olan kaliteli olması benim transfer olan embriyolarım 1.kalite olduğu söylendi ama nasip değilmiş. Sadece geriye donduracak kadar kalsa iyi olur çünkü tedavim yeniden başlayacak onca ilacı belki fazlasını yine alacağım bu işte iyi değil yoksa sayıya cok takılmıyorum

Zaten o yumurtalar ilaçla çıkıyor o yüzden olmamıştır bence ilaca başlamadan yumurta görmesi gerek doktorun benim senin yaşındayken oldu oğlum yedi yıl uğraştım çok araştırdım üçüncüde oldu İnan bana her şeyin zamanı var yeter ki inancını kaybetme

Inancimi kaybetmedim içim hep rahat bilemiyorum belki olacak belki olmayacak ama içim rahat. Üzülmüyormuyum cokk ama Allah bizler için sınav olarak bunu vermiş elimizden geleni yapıp sabredeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…