yumurta rezervi azlığı olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi oldu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam bayanlar amh yumurtalık testin 4,2cikdi sizce nasıl sizlerin ki kaç çıktı

Merhaba kizlar.30yawindayim.2tup bebek denemem oldu.1.defasinda 375 doz menopur ve puroqonu ayni anda kullandim 6 yum.toplandi.5emb oluwdu.4transfer ama sonuc neqativ.2.denememde yalniz 300doz merional kullandim.3yum oluwdu.2 yum cox kucuk oldugu icin iwlem yapilmadi sadecr 1i follendi oda 3cu kalite.transfer yapilmadi.sizce iyne dozundan ola bilirmi yum kalitesizliyi?ilkinde iyiydi

OLABİLİR TABİ. NEREDE TEDAVİ GÖRÜYORSUN? İKİ DENEMEYİ DE AYNI YERDE Mİ YAPTIRDIN?

ben Baku de yawiyorum.azeriyim.hayir bawka yerlerde yaptirdim .ayni diyil

twk ederim.Allah razi olsun.bilmiyorum kafam cok kariwik.bilmyorum.1daha mi deneyeyim yoksa donor yumurta ile mi ?

DONOR YUMURTA İLE İLGİLİ BİR BİLGİM YOK YANLIŞ YÖNLENDİRMEK İSTEMEM. TEKRAR DENEYİN SONUÇTA YUMURTANIZ OLUYOR BENİM İLAÇLA BİR TANE ZORLA OLUYORDU BAKIN ŞİMDİ EVLADIM VAR ÇOK ŞÜKÜR. PES ETMEYİN.

arkadaşım dozların çok yüksekmiş
ayrıca 4 transfer de hiç mantıklı değil
sadece tutsunda kaç tane tutarsa mantığındalar..
birdaha bence müsade etme o kadar transfer edilmesine
4 ü de tutsa ne yapacaksın
yada mesela 2 tuttu 1 tanesi düşecek diyelim tutanlarn onun kanaması diğer embriyonunda kaybına neden olabilir
en fazla 2 transfere müsade et bence

merhaba ,evet bakuda 1cok dr 4 tane transfer ediyor.yani hepsi tutunursa 2sinin kalbi donduruluyormuş.

kizlar mini tüp bebek haqqinda 1 şey duydunuzmu?yani bawarili olan varmi?

Hayir denemedim hala.1kerede kendimden yapacagim.olmazsa o zaman donor kullanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…