yumurta rezervi düşük olan arkadaşlar

bayannil

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
36
0
286
Aydın
yumurtlamam az.bir hafat önce aşılamayı tamamlamadan tedaviyi bıraktık yumurtam büyümediği için. çok üzüldüm.benim durumumda olan ve sonunda hamile kalan var mı.

ben de yumurta rezervim az olduğu için tüp bebek tedavisini yarıda bırakmak zorunda kaldım yumurtalarım büyümedi rezervi az olup da hamıle kalan var mı gercekten

arkadaşlar yumurta rezerviniz az derken kaç benim 11 lerde yumurta elde ediliyor ama düşünün 15 tane toplanıp sadece 3 ü dçllendi en son yani yumurta olsada döllenme döllenme olsada tutunma önemli.aslında çokta düşünüp kafa yormadan inşalah rabbim tez vakitte nasip eder hepimize anneliğiiii

kızlar arısütübalpolen karışımı yeyin, sabahları aç karnına bide akşam yemeklerinden önce, yumurtalara iyi geliyor. kalitesini artırıyor.

kızlar arısütübalpolen karışımı yeyin, sabahları aç karnına bide akşam yemeklerinden önce, yumurtalara iyi geliyor. kalitesini artırıyor.

Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldm.6 yıllık evliyim 3 yıldır evlat sahibi olmak için mücadele ediyorum.endometriozis hastasıy ım eşimde sperm prpblemi var anlıyacığanız durum kötü.ocak ayında 2.ameliyatımı oldum tabi kistlerim büyük ve çoktu inanılmaz ağrılar çektim sonunda mecburen ameliyat oldum açık ameliyat birde miyom çıkarıldı 5cm.operasyon sonrası korkulan oldu yeni bir test çıkmış yumurta rezervini ölçen dr.aradı ve rezerv zarar görmüş zaten azdı fsh çok kötüydü.ne yapıcam şimdi çok kötüyüm lütfen banada yazın.

Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldm.6 yıllık evliyim 3 yıldır evlat sahibi olmak için mücadele ediyorum.endometriozis hastasıy ım eşimde sperm prpblemi var anlıyacığanız durum kötü.ocak ayında 2.ameliyatımı oldum tabi kistlerim büyük ve çoktu inanılmaz ağrılar çektim sonunda mecburen ameliyat oldum açık ameliyat birde miyom çıkarıldı 5cm.operasyon sonrası korkulan oldu yeni bir test çıkmış yumurta rezervini ölçen dr.aradı ve rezerv zarar görmüş zaten azdı fsh çok kötüydü.ne yapıcam şimdi çok kötüyüm lütfen banada yazın.
canım allah şifa versin.ama şunu düşün sebepsiz infertilite diyede bişi var yani sebep omlasada çocuk olmuyabiliyo.yada benim gibi çikolata kisti olan bi kişininde bi bakıyon normal yolla hamile kalmış bi bakmışın tüp bebek vs.bazende küçücük bi kistim varken hamile kalamıyorum.rabbim nasip ettikten sonra olacaktır inan sen içini ferah tutmaya çalış hormon değerleri pisikojiidende etkileniyo böle tuhaf bi durum işterabbim inşalah sanada bebeğini nasip edecektir inşalahhh burada fsh çok kötü olanlarında hamile kaldığını okudum.ama tedavini bırakma bende öle yapmaya çalışıyom gerisi kader inşalah tez vakitte yüzümüz gülsün sevgilerrr

ben de yumurta rezervim az olduğu için tüp bebek tedavisini yarıda bırakmak zorunda kaldım yumurtalarım büyümedi rezervi az olup da hamıle kalan var mı gercekten

İlk aşılamada kimyasal gebelik yaşadım 2. aşılamada 1.ve 2. tüp bebekte tedavilerim okadar kötü gittiki ilkinde 3 yumurta tooplandı biri 3 günde anca döllenip 3 e bölünebildi ikincisinde 6 tane toplandı sadece 3 tane döllendi 2 tane 5 bir tane 3 hücreli transfer edildi tedavilerimde 12 gün 450 doz puregon 150 doz menagon kullandım banamısın demedi yumurtalarım histeroskopi yapıldı neyse ben ara verdim bu arada haziran ayında preseed ısmarladım eşimdede varikosel vardı ilk denememizde hamile kaldım ancak yine yumurta kalitesizliğinden diye tahmin ediyorum 7. haftada kaybettim ondan beridirde hamile kalamadım 8 yıllık evliyim 6 yıldır korunmuyorum

canım deniz iyi dileklerin için sağol yarabbim umudumuzu almasın bizlerede kendi kanımız ve canımızdan hayırlı evlatlar nasi etsin inşallah dr.belki tüp bebek bile yapamıcaz dedi bütün sonuçlar çıkınca bidaha konuşcaz bakalım hayırlısı ağrılar,ameliyat vs.den çok yoruldum ve güçsüzüm ama umudum bitmedi hepimiz bu süreçten su gibi geçeriz inşallah canım....

canım deniz iyi dileklerin için sağol yarabbim umudumuzu almasın bizlerede kendi kanımız ve canımızdan hayırlı evlatlar nasi etsin inşallah dr.belki tüp bebek bile yapamıcaz dedi bütün sonuçlar çıkınca bidaha konuşcaz bakalım hayırlısı ağrılar,ameliyat vs.den çok yoruldum ve güçsüzüm ama umudum bitmedi hepimiz bu süreçten su gibi geçeriz inşallah canım....

Canım ıyı dıleklerıne kaltılıyorum ben de senın yaşadığın kabusun aynısını yaşıyorum.İleri derce endometrıos (evre 4) hastasıyım amelıyat oldum doktor kıstının tekrar etmemesı ıcın bir an once hamıle kalman lazım dedı.Tüp bebek merkezıne gıttıgmde ıse ordakı doktor rezervın cok az yumurtaların cok tembel bu durumda transfere gıtmemız bıle cok zor dedı ve dedıgı gıbı de oldutedavım yarım kaldı uc ay sonraya erteledık..Şimdi yapacak hıcbıseyım yok.Sadece dua edıyorum rabbıme ve soğan suyu ıcıyorum.Doktorlara kalsa ımkansız gıbı bıse ama Allahtan umut kesılmez..İnsallah rabbım burdakı herkeze en yakın zamanda evlat nasıp eder.Sonra da bana...Dua edelım.Bu arada son durumunu yazmamısnn merak ettım...

İlk aşılamada kimyasal gebelik yaşadım 2. aşılamada 1.ve 2. tüp bebekte tedavilerim okadar kötü gittiki ilkinde 3 yumurta tooplandı biri 3 günde anca döllenip 3 e bölünebildi ikincisinde 6 tane toplandı sadece 3 tane döllendi 2 tane 5 bir tane 3 hücreli transfer edildi tedavilerimde 12 gün 450 doz puregon 150 doz menagon kullandım banamısın demedi yumurtalarım histeroskopi yapıldı neyse ben ara verdim bu arada haziran ayında preseed ısmarladım eşimdede varikosel vardı ilk denememizde hamile kaldım ancak yine yumurta kalitesizliğinden diye tahmin ediyorum 7. haftada kaybettim ondan beridirde hamile kalamadım 8 yıllık evliyim 6 yıldır korunmuyorum
kimyasal gebelikte dediğin gibi yumurta kalitesi yüzünden sanırım ben 3 kez kimyasal gebelik yaşadım en son banada yumurta kalitendir dendi.peki bu durumda kaliteli yumurta için ne yapmalı tüp bebekte kalite artırıcı ilaç kullanılıyosa ben niye normal yolla hamile kalırken tüp bebekte kalamadım oda ayrı bi durum sanırsamm.rabbim nasip ettimi oluyo işte inşaşah bizede tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ya rabbim inşalahhhhhh

Canım ıyı dıleklerıne kaltılıyorum ben de senın yaşadığın kabusun aynısını yaşıyorum.İleri derce endometrıos (evre 4) hastasıyım amelıyat oldum doktor kıstının tekrar etmemesı ıcın bir an once hamıle kalman lazım dedı.Tüp bebek merkezıne gıttıgmde ıse ordakı doktor rezervın cok az yumurtaların cok tembel bu durumda transfere gıtmemız bıle cok zor dedı ve dedıgı gıbı de oldutedavım yarım kaldı uc ay sonraya erteledık..Şimdi yapacak hıcbıseyım yok.Sadece dua edıyorum rabbıme ve soğan suyu ıcıyorum.Doktorlara kalsa ımkansız gıbı bıse ama Allahtan umut kesılmez..İnsallah rabbım burdakı herkeze en yakın zamanda evlat nasıp eder.Sonra da bana...Dua edelım.Bu arada son durumunu yazmamısnn merak ettım...
bendede evre 4 endometriozis var senin fsh kaçki niçin tüp bebek yapmıyolar rezervi az olanlarda bile deniyolar allah hayırlı doktorlarda çıkarsın karşına şifanı bulabileceğin inşallah benimde yaş 30 fsh 11lerde 2 tüp bebekte tutmadı ama rabbim ne zaman nasip edeceği belli omlaz burada imkansız diye doktorların gönderdiği sonrada hamile kalan arkadaşları okudum inşallah alalh bizede tez vakitte nasip eder sen moralini bozma ben bal polen çörekotu karışımı falan yapıyorum arada soğan suyu deniyorum bellimi olur bir mucizede bizi bulur arkadaşımmm:49:

bendede evre 4 endometriozis var senin fsh kaçki niçin tüp bebek yapmıyolar rezervi az olanlarda bile deniyolar allah hayırlı doktorlarda çıkarsın karşına şifanı bulabileceğin inşallah benimde yaş 30 fsh 11lerde 2 tüp bebekte tutmadı ama rabbim ne zaman nasip edeceği belli omlaz burada imkansız diye doktorların gönderdiği sonrada hamile kalan arkadaşları okudum inşallah alalh bizede tez vakitte nasip eder sen moralini bozma ben bal polen çörekotu karışımı falan yapıyorum arada soğan suyu deniyorum bellimi olur bir mucizede bizi bulur arkadaşımmm:49:

canım fsh ne kı bılmıyorum tüp bebek tedavisinde onunla ilgili bana hiçbise demedıler. Rezerim düşükmüs endometrıos evre 4...Yaşım da 28Benım tedavım yaz tatılıne ertelendı ınsallah hepımıze Allah en yakın zamanda hayırlı evlatlar nasip eder...

arkadaşlar bende de yumurta rezervi düşük daha doğrusu yumurtlama olmuyor. fsh hormonum yüksek en son 40 larda idi. yumurta olmayınca tüp bebek te yapılamıyor. çaresizlik çok kötü. Ama Allah nasip edecek ise kim engel olabilir. Hepimize dua ediyorum. İnşallah tez zamanda bebeklerimize kavuşuruz. yoksa ne bileyim işte....

ne demkkk tabii allahım ıstedıkten snra yumurtaymıs spermmısssssss....bısıde bulur mucızee arkadsım inşaallahh.....bıde fshsıı 8 olan arkdsss senın fshhnn iiiiiii bı sorun yok yaneee..ben 20lerdenn 6lara dstummmm sonraa cıktı ındıı ama allaha sukur 20 olmadı bıdaha olmazda ınsallah.en son 13 cıktı ama:5:ılk tup bebekten sonra 13 cıktı.ilki tutmadıı.şimdi drum bana biosteronn verdı kullan dediii...

benim en son fsh 40 tı arkadaşlar.bitkisel tedaviye başladım
bakalım iyi gelirse fsh düşerse sizede açıklarım.şimdiden açıklamayayım sonra işe yaramadımı hayal kırıklığına uğruyor insan

Merhaba,

Kendim yasamadim ama 35-40li yaslarda bu problem yuzunden hamile kalamayn bir kac kisiyi duydum. Yumurta kalitesini artirmak icin arisutu+polen karisimi kullanip 2-3 ay icinde hemiale kaldiklarini ogrendim. Tamamen dogal oldugu icin deneye deger. Ingilizce ama yine de size asagida linki vericem. Burasi gibi bir forum. Simdi cocuklari varmis, bebeklerin resimleri de var...

Has anyone taken Royal Jelly? - FertilityCommunity.com

slm ben genelde 40 45 fsh bazende 70 e varan degerlere ulasıodum
hatta artık vazgecip kıbrısı denemis biriyim 27 yasındayım
ve 15 haftalık hamileyim allahım hepimize yardım etsin

Back
X