yumurta rezervi düşük olan arkadaşlar

Merhaba yazdıklarınızı okudum.Umarım şifa buluruz hep beraber.Fsh için size önereceğim bir çay var.ibrahim saraçoğlunun testere dişli aslanpençesi çayı.sabah akşam kür şeklinde içiliyor.benim fsh 10du önce Allahın sonra bu çayın sayesinde 6ya düştü.sadace 1 ay düzenli kullandım.ara ara da hala bitki çayı niyetine atlıma düştükçe içiyorum.c- life a gelince onu da 3 şişe kadar kullandım bana faydası olmadı.hatta prolaktim hormonum her zaman normalken onu kullandıktan sonra 102lere kadar çıktı.şifa olduğu kişi çok ama bünyeden bünyeye değişiyor.
Aminn Allahın izniyle kurtulalım inşallah bu dertlerden. Ben aslanpençesi de civanperçemi de aldım ama ilaçlarla etki eder diye korkuyodum. Tam içicem diyorum birileri bişy olur içme diyo. Yoksa rahatsızlığımın en başında saraçoğlundan çok şey okudum eve de aldın yani. Peki Siz ilaçla beraber mi içtinizmi hiç bu çayları?

Benim fsh sınırdaydı o da bir ayda düştü.hiç ilaç kullanmadım düşürmek için.sadece folik asit b vitamini kullandım.şimdi de yumurta kalitesi için doktorum impryl ve artmed verdi.

Bende sürekli okuyorum öyle bir mucize beni de bulur mu .:KK43:Çok umutsuzum yıllarım geçti gitti.Allah kucağınıza almayı nasip etsin.
Merhabalar, 2 buçuk senedir evliyim.Son 1 buçuk senedir çocuk sahibi olmak istiyorduk ancak olamadı.Prolaktinim 3 katı yüksekti sebebi bulunamadı.Yumurta rezervim düşüktü, AMH 0.48 di.Aralık ayında 1 başarısız tüp bebek denemem oldu. Mart ayının başında 2.denemeya başlayacakken gebe olduğumu öğrendim.Ben de her gün bu forumları okuyordum.Bir nebze de olsa sizlere umut vermek istedim.Bol bol dua edin,sabredin,Allah'a sığının.Her şey Rabbimin "OL"demesiyle oluyor.Kun fe yekun...
Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.🤲🏻

Benim fsh sınırdaydı o da bir ayda düştü.hiç ilaç kullanmadım düşürmek için.sadece folik asit b vitamini kullandım.şimdi de yumurta kalitesi için doktorum impryl ve artmed verdi.
Doğru gerçi sizinki düşükmüş baya darısı bizlerin de başına. Dua edin bizlere de lütfen. Sizin de bi daha böyle bi durum olmaz inşallah 💕

İnşallah Rabbim kimseyi darda bırakmasın.Hepimizin gönlündekini versin.Biz elimizden geleni yapalım.O kadar ilaç kullanıyorum arı sütü propolis tüketiyorum doğru beslenmek için diyetisyene gidiyorum o kadar emeğin karşılığını alırım inş.

Bende sürekli okuyorum öyle bir mucize beni de bulur mu .:KK43:Çok umutsuzum yıllarım geçti gitti.Allah kucağınıza almayı nasip etsin.
Hayırlısıyla olur inşallah olmaması için hic bir sebeo yok, hayat mucizelerle dolu...Her daim duacınızım :)

Back
X