Yumurta rezervi üşük olan bayanlar beraber dertleşelim...............

Merhaba canım 31 yaşındayım 14 yıllık evliyim 2 denemem oldu ama malesef bebek yok şimdi 3 denememi yaptırcam ama yumurta rezervin az dedi doktor şimdi tekrar fsh yaptırıcam adet bekliyorum zaten iki denememde sadece 6 yumurta çıktı bunun üçü kaliteliydi şimdi ne olur bilmiyorum

pardon yaaa buldumm...
6 yumurta aslında kötü degil...bikaç kür macun .... allahın izni ile başarırsın inşallahh

İncir kürünü nasıl yapıyosunuz.Okuduğum bir yerde 10-15 incir 2.5 su bardağına diyor
Öbür tarafda 9-10 hangisi doğru

ASLINDA BENDE HERKES BİR YERDE TOPLANSINA KATILIYORUM AMA BEN ENCANI YALNIZ BIRAKMAK İSTEMEM

merhaba bende varım..yımırtam az..
encan dün yazmıştım sana ama görmedin sanırım..antalyadayım bende..antlyya tüp bebekte transfer olcam..üçüncüyü..
neyse fsh bakılacaktı sana bugün değilmiydi?kaç çıktı merak ettim..
rozella hamile kalmış durumlarımız benziyo diye yaptıkalrını yapayım dedim ohooo bi sürü şey yapmış kız...
Allahımm tez zamanda,hemde bu yaz başında nasip etsin hepimizeeeeee;:)))))))))))

encan dün yazmıştım sana ama görmedin sanırım..antalyadayım bende..antlyya tüp bebekte transfer olcam..üçüncüyü..
rozella hamile kalmış durumlarımız benziyo diye yaptıkalrını yapayım dedim ohooo bi sürü şey yapmış kız...
Allahımm tez zamanda,hemde bu yaz başında nasip etsin hepimizeeeeee;:)))))))))))

Encan dün yazmıştım sana ama görmedin sanırım..antalyadayım bende..antlyya tüp bebekte transfer olcam..üçüncüyü..
Neyse fsh bakılacaktı sana bugün değilmiydi?kaç çıktı merak ettim..
Rozella hamile kalmış durumlarımız benziyo diye yaptıkalrını yapayım dedim ohooo bi sürü şey yapmış kız...

canım ben antayada deyilim pazartesi ordayım sonuçlar yarı çıkacak yazarı sana

incir kürünü nasıl yapıyosunuz.okuduğum bir yerde 10-15 incir 2.5 su bardağına diyor
öbür tarafda 9-10 hangisi doğru

aslında bende herkes bir yerde toplansına katılıyorum ama ben encanı yalnız bırakmak istemem

canım olur tabi neden olmasın bana uyar beni bırakmayın da

canım 18 yaşından beri valla 2 aşilama 2 yüp yani 14 yıldır gitmediğim doktor kalmadı inşallah bu son olur

canımsınn bu arda kürler macunlar kullanmadın mı?
mesela olmazsa olmazımız
arsütü
sonra malum çaylar hayıt çivanperçemi aslanpençesi...
sonra dhea
CO Q 10
omega 3
L arginine
elevit tarzı bir multivitamin
sonaaaaaaaaaaa soğan kürü incir kürüüü neyim

aminn aminnn inşallahhh ...
benimde yımırtam az nolmuş:33:

tedavidesin anlaşılannn hayırlı sonuçlar nasip olsunn

aynen bebeğim sen takıl bana unut dertleri

:32::32::32::32::32::32::32:
anlaştık bebek :13::7:

kızlar mrb benımde fsh 9 kusurlerdeydı 1 ay deha kullandım 7 kusurlere ındı..
amh 1.10 3 aylık klomen artı 1 ay rahım fılmı cekıldım acık tupler sukurkı ve suan asılama yolundayım doktorun dedıgı zaman kaybetmeden asılama yapalım dedı ben daha asılama gırmek sıtemıyordum ama malesef benım yumurta rezervım dusukkkmuss..

yumurtalar sıfıra ınmeden elımızden gelenı yapcaz ama cok zor bı surec benım gıbı olan varmı aranızdaa

Encan dün yazmıştım sana ama görmedin sanırım..antalyadayım bende..antlyya tüp bebekte transfer olcam..üçüncüyü..
Neyse fsh bakılacaktı sana bugün değilmiydi?kaç çıktı merak ettim..
Rozella hamile kalmış durumlarımız benziyo diye yaptıkalrını yapayım dedim ohooo bi sürü şey yapmış kız...

canım sen hangi aşamadasın bende atbm merkezinde yaptırıcam ama önce laparoskopi yapılacak belkide karşılaşırız ayyyy ne gizel olur dimi

canımsınn bu arda kürler macunlar kullanmadın mı?
mesela olmazsa olmazımız
arsütü
sonra malum çaylar hayıt çivanperçemi aslanpençesi...
sonra dhea
CO Q 10
omega 3
L arginine
elevit tarzı bir multivitamin
sonaaaaaaaaaaa soğan kürü incir kürüüü neyim

aminn aminnn inşallahhh ...
benimde yımırtam az nolmuş:33:

tedavidesin anlaşılannn hayırlı sonuçlar nasip olsunn

:32::32::32::32::32::32::32:
anlaştık bebek :13::7:

sağol canım..hepimmize hayırlı güzel sonuçlar olsun inşallahhhhh...
bizde sorun biraz fazla..umut işte...2 tane embriyom var dondurulmuş.ikince tedavimden kaldılar..biri kalitesi iyi değil..ama yinede deniicez..

canım sen hangi aşamadasın bende atbm merkezinde yaptırıcam ama önce laparoskopi yapılacak belkide karşılaşırız ayyyy ne gizel olur dimi

güzel olur tabii..benim dışarda 2 aşılamam oldu..antalya tüp bebekte 2 tüp bebek denedik olmadı.şimdi 2 tane dondurulmuş denicez..lspsroskopimi akdeniz tıpta olmuştum ben..endo çıktı 4.evredeymiş..çok ağrım oluyodu adetimde..neyse şimdi iyiyim ama bebek yok daha..denk gelelimde uzun uzun sohbet ederiz:) korkma laparoskopiden falan..vitale de olcaksın sanırım..sağlam bi yer..hayırlısı güzelim..fsh noldu ya bakılmamışmıydı? benim transferim mayısın sonunda olcak..

amh 1.10 3 aylık klomen artı 1 ay rahım fılmı cekıldım acık tupler sukurkı ve suan asılama yolundayım doktorun dedıgı zaman kaybetmeden asılama yapalım dedı ben daha asılama gırmek sıtemıyordum ama malesef benım yumurta rezervım dusukkkmuss..

yumurtalar sıfıra ınmeden elımızden gelenı yapcaz ama cok zor bı surec benım gıbı olan varmı aranızdaa

Amh 1.10 3 aylık klomen artı 1 ay rahım fılmı cekıldım acık tupler sukurkı ve suan asılama yolundayım doktorun dedıgı zaman kaybetmeden asılama yapalım dedı ben daha asılama gırmek sıtemıyordum ama malesef benım yumurta rezervım dusukkkmuss..

Yumurtalar sıfıra ınmeden elımızden gelenı yapcaz ama cok zor bı surec benım gıbı olan varmı aranızdaa

canım bendede aynı sorun var ama benim bi arkadaşım aşılamayla üçüz doğurdu iki kız biri oğlan sen allaha dua et rabbim hayırlısını versin ne güzel tüpler açıkmış inşallah allah gönlüne göre versin

güzel olur tabii..benim dışarda 2 aşılamam oldu..antalya tüp bebekte 2 tüp bebek denedik olmadı.şimdi 2 tane dondurulmuş denicez..lspsroskopimi akdeniz tıpta olmuştum ben..endo çıktı 4.evredeymiş..çok ağrım oluyodu adetimde..neyse şimdi iyiyim ama bebek yok daha..denk gelelimde uzun uzun sohbet ederiz:) korkma laparoskopiden falan..vitale de olcaksın sanırım..sağlam bi yer..hayırlısı güzelim..fsh noldu ya bakılmamışmıydı? Benim transferim mayısın sonunda olcak..

canım fsh yarın belli olacak ben burda yaptırdım temilen gel dedi ali fuat bey lap da o yapacak doktoruma güveniyorum hayırlısı artık

Kızlr den keçi boynuzu içiyorum burda bi kadın eşi ile aynı anda içmiş bide bıldırcın yumurtası çiğ çiğ 17 yıl sonra kendiliğinde gebe kalmış deneyelim bakalım

canım fsh yarın belli olacak ben burda yaptırdım temilen gel dedi ali fuat bey lap da o yapacak doktoruma güveniyorum hayırlısı artık

inşallah herşey yolunda gider..tüp bebeği kemal beydemi yaptıracaksın? takvim belli mi? belki karşılaşırız:)

Back
X