Yumurta rezervi üşük olan bayanlar beraber dertleşelim...............

Kızlr den keçi boynuzu içiyorum burda bi kadın eşi ile aynı anda içmiş bide bıldırcın yumurtası çiğ çiğ 17 yıl sonra kendiliğinde gebe kalmış deneyelim bakalım

ayy yok çiğ yumurtayı içemem heralde:) ama soğan kürüne başlycam..adet oldum olcam..geçmi kaldım bilmiyorum.ilk günden başlanırmı? bu kürlerden incir kürü benim aklıma yatmıyo,hadi soğanı yiyemiyoruz suyu mantıklıda incirin kendisini yemek daha mantıklı geliyo bana..bu ay için adetle birlikte ikisinide yapıcam:) ben hep karmakarışık yaparım herşeyi...yarasııınnnnn:)

ayy yok çiğ yumurtayı içemem heralde:) ama soğan kürüne başlycam..adet oldum olcam..geçmi kaldım bilmiyorum.ilk günden başlanırmı? Bu kürlerden incir kürü benim aklıma yatmıyo,hadi soğanı yiyemiyoruz suyu mantıklıda incirin kendisini yemek daha mantıklı geliyo bana..bu ay için adetle birlikte ikisinide yapıcam:) ben hep karmakarışık yaparım herşeyi...yarasııınnnnn:)

bende içemedim zaten ama keçi boynuzu fena deyil tavsiye ederim ben çok az adet olurdum bide çok koyu kahverengi olurdu endometriyozis var bende ama bu ay çok güzel adet oldum hiç sancım olmadı oysa bir hafta kıvranırdım bence dene ne kaybederiz ki valla ne duysak yapıyoruz rabbim boşa çıkarmaz inşallah emeklerimizi kilo da aldım zaten obazite anne adayı

Ayyyyy bugünde gece oldu uyku vakti iyi geceler kızlar rüyanızda bebişlerinizi görün inşallah anne gel beni al desin size ne güzel demi anne anne anne allahım bizede bu güzel kelimeyi söylicek hayırlı sağlıklı evlat nasip et aminnnnn

Kızlar ben burdayım siz ne derseniz ben ordayım
Tamam canımmmm bitanesinn sennn:16::16:

İncir kürünü nasıl yapıyosunuz.Okuduğum bir yerde 10-15 incir 2.5 su bardağına diyor
Öbür tarafda 9-10 hangisi doğru

ASLINDA BENDE HERKES BİR YERDE TOPLANSINA KATILIYORUM AMA BEN ENCANI YALNIZ BIRAKMAK İSTEMEM

Canım ben sana İbrahim saraçoğlunun bana yolladığı kağıtta yazan şeklini bire bir aktarıyorumm..Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suyun içerisine 8-9 adet kuru inciri ilave ediniz ve 15 dk ağzı kapalı olarak kısık ateşte kaynatınız..Ilıdıktan sonra süzünüz, yemeklerden 15 dk önce içiniz..

Umarım faydam olur güzelimm..

kızlar mrb benımde fsh 9 kusurlerdeydı 1 ay deha kullandım 7 kusurlere ındı..
amh 1.10 3 aylık klomen artı 1 ay rahım fılmı cekıldım acık tupler sukurkı ve suan asılama yolundayım doktorun dedıgı zaman kaybetmeden asılama yapalım dedı ben daha asılama gırmek sıtemıyordum ama malesef benım yumurta rezervım dusukkkmuss..

yumurtalar sıfıra ınmeden elımızden gelenı yapcaz ama cok zor bı surec benım gıbı olan varmı aranızdaa

Evet canımm vakit kaybetmeden hatta aşılama ile hiç uğraşmadan tüp dene derimm..Fsh git gide yükseliyor çünküüü..Hayırlısı olsun hakkındaa..

ayy yok çiğ yumurtayı içemem heralde:) ama soğan kürüne başlycam..adet oldum olcam..geçmi kaldım bilmiyorum.ilk günden başlanırmı? bu kürlerden incir kürü benim aklıma yatmıyo,hadi soğanı yiyemiyoruz suyu mantıklıda incirin kendisini yemek daha mantıklı geliyo bana..bu ay için adetle birlikte ikisinide yapıcam:) ben hep karmakarışık yaparım herşeyi...yarasııınnnnn:)
Canım bazı şeylerin dakikaları bile önemlii.Yemeninde faydası elbet var tabii ama bunu ilaç gibi rutini ile yapmak daha farklı bir durumm..Boşuna adı kür olmuyor zatii bencee..Kaynatınca içinde olan vitamin mineral daha farklı şekilde ortaya çıktığından böyle uygulanıyor..Bol boll yiyin ama dikkat edin bu arada..ARANIZDA PROLAKTİN SÜT HORMONU İLE ALAKALI DAHA ÖNCE PROBLEM YAŞAYAN OLDUYSA ASLAN İNCİR TÜKETMESİN VE KÜRÜNÜ UYGULAMASINNN..ÇÜNKÜ DAHADA YÜKSELTMEKTEE..

inşallah tatlım hepimiz kalırızda beraber büyütürüz bebişlerimizi

Aminn.Ben inanıyorum.

Wannabemummy_ Millstone_ Gulem- Cansu-26 VE Aklıma gelmeyen tüm uğraşan ve bebek hasreti çeken kadınlar.En kısa zamanda anne oluruz

Herkes Antalyada mı İstanbul var mı aranızda?

canımsın nasıl güzel dua ettin allah dualarını kabul etsin...
benim buara herşeye gözlerim doluyoo şimdi yazını okuyunca gene 1 damla akıttımm..:43:
tutamıyorum kendimiiii...elimde degill depreştim bi hoş oldumm
birde allah affetsin bir isyan modundayım...TÖVBE RABBİM AFFEEETTT
kıyaslamalar içine giriyorummm...elimde değilll

ben istanbuldayım....sen?

Benim buara herşeye gözlerim doluyoo şimdi yazını okuyunca gene 1 damla akıttımm..:43:
Tutamıyorum kendimiiii...elimde degill depreştim bi hoş oldumm
birde allah affetsin bir isyan modundayım...tövbe rabbim affeeettt

canım başıma geleni sorma bugün tahlillerimi aldım bi baktım fsh diye birşeu yok tsh var internetten araştırdım tsh guvatır testi yani fsh yapılmamış tsh yapılmış neyseki bugün adetimin 3. Günü eşim özele götürdü tekrar yapıldı yarın alıcam sonuçları işte böyleama lh ve e2 yapılmış lh 7.32 e2 57.18 nasıl hiç bişi anlamadım bu arada guvatır testide oldum guvatır yakmuş bende canım bende konyadayım

Benim buara herşeye gözlerim doluyoo şimdi yazını okuyunca gene 1 damla akıttımm..:43:
Tutamıyorum kendimiiii...elimde degill depreştim bi hoş oldumm
birde allah affetsin bir isyan modundayım...tövbe rabbim affeeettt

canım isyan deyince sana anlatmak istedigim bişi var biz il denememizde pozitif görmüştük hamileydim ama 7. Haftaya doğru doktorum ters giden bişiler var dedi çok ağladım düşük yapabilirsin deyince daha kötü oldum biz hastaneden dönerken hava karamıştı eşime arabayı durdur dedim ve inip bi tarlanın içine girdim ve gücüm yetene kadar bağırdım ben sadece anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmm kendimi kaybettim gece karanlık hiç kimse yok sadece eşim ve ben suçum ne neden ben anne olamıyorum diye şimdi düşünüyorum acaba çokmu isyan ettim sonrası zaten ertesi gün sabah kaybettim bebeğimi sonra tövbe ettim rabbim beni affet diye ama insan bazen isyan modunda oluyor rabbim affetsin sabredeceğiz tatlım allahım bizede nasi edecek inşallah ben inanıyorum....

canım başıma geleni sorma bugün tahlillerimi aldım bi baktım fsh diye birşeu yok tsh var internetten araştırdım tsh guvatır testi yani fsh yapılmamış tsh yapılmış neyseki bugün adetimin 3. Günü eşim özele götürdü tekrar yapıldı yarın alıcam sonuçları işte böyleama lh ve e2 yapılmış lh 7.32 e2 57.18 nasıl hiç bişi anlamadım bu arada guvatır testide oldum guvatır yakmuş bende canım bende konyadayım

Tahlileri doktorun yazmamışmıydı...fsh mutlaka yazmış olması lazımdı...neyseki 3.gün yaptırıyosun
tsh testi bende yaptırmıştım vakti zamanında...en azından guatır açısından pürüz yok oh demiştimm:)
fsh sonucuna göre degerlendirme yapılıyor ..

canım isyan deyince sana anlatmak istedigim bişi var biz il denememizde pozitif görmüştük hamileydim ama 7. Haftaya doğru doktorum ters giden bişiler var dedi çok ağladım düşük yapabilirsin deyince daha kötü oldum biz hastaneden dönerken hava karamıştı eşime arabayı durdur dedim ve inip bi tarlanın içine girdim ve gücüm yetene kadar bağırdım ben sadece anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmm kendimi kaybettim gece karanlık hiç kimse yok sadece eşim ve ben suçum ne neden ben anne olamıyorum diye şimdi düşünüyorum acaba çokmu isyan ettim sonrası zaten ertesi gün sabah kaybettim bebeğimi sonra tövbe ettim rabbim beni affet diye ama insan bazen isyan modunda oluyor rabbim affetsin sabredeceğiz tatlım allahım bizede nasi edecek inşallah ben inanıyorum....

valla cnm ara ara bende isyan ediyorum:(
allahım affet diyorum ama olan oluyo...sabır edebilmek çok mühim ama insanız aciziz:44:

tahlileri doktorun yazmamışmıydı...fsh mutlaka yazmış olması lazımdı...neyseki 3.gün yaptırıyosun
tsh testi bende yaptırmıştım vakti zamanında...en azından guatır açısından pürüz yok oh demiştimm:)
fsh sonucuna göre degerlendirme yapılıyor ..

Valla cnm ara ara bende isyan ediyorum:(
allahım affet diyorum ama olan oluyo...sabır edebilmek çok mühim ama insanız aciziz:44:

canım doktor yazdı ama yanlışlık olmuş guvatır testim 0,851 referans aralığı 0,27-4.2 normalmi acaba kafama bide bu takıldı bilgin vasa yardımmmmmmm

canım doktor yazdı ama yanlışlık olmuş guvatır testim 0,851 referans aralığı 0,27-4.2 normalmi acaba kafama bide bu takıldı bilgin vasa yardımmmmmmm

tsh konusunda bilgim yok ne desem yalan olurrr
ilgi alanım F ile başlayanı:40:
diğer arkiler bilir belkimm

Wannabemummy

İsyan etmemeye çalış,çok zor ama moralini yuksek tutmamız lazım.Gunaha giriyorum biliyorum ama sizinle birşey paylaşıyım. spor yaptığım yerde caminin her defasında yanıdan geçiyordum.Bir gun içimden bir ses istiyorsunda hiç Allah için namaz kıldın mı dedi ve ben yapabildiğim kadar namaz kıldım.Meryem suresini okudum.Okadar inandım ki Allahın bana yardım ediceğine Aşılamam tutmadı bir üzüldüm sonra kesin Tüp tutucak diye hevesliyim,testten 2 gün önce adt olduğumu gördüm.İnsan yaradana kırılırmı :) ben kırıldım,Neden dedim Neden.Benden sonra evlenenler çocuk sahibi oldu,ben hergün dua ettim NEDEN.Ben inanıyorum ki herşeyde bir hayır vardır o kırıldığım Yaradan gene benim karşıma çok tatlı bir kadın çıkardı ve o Kadın önce moralini düzeltelim sonra dua edelim dedi.Ben tıpı kullanıcam ama gene yaradana kalmış dedi,Yazılar verdi okudum.Seni aşırı olmadan kahve sigaramı keyif verdi iç,Mutlu olduğun insanlarla ol,Yerlere git.Bunları verdi bana.Mayısı bekliyorum ve işşallah olucak :) Sen nezaman başlıyacaksın tedaviye? Bende İstanbul Asyadayım bu arada :)

ENCAN

doktoruna guveniyorsan ki guven herşey normal ben malesef değerlerden anlamıyorum.FSH bana tekrar yapar sanırım.Valla bindik bir alamete hakkımızda hayırlısı.Eski bir turizmci olarak diyorum ki Konya guzel şehir.

wannabemummy

isyan etmemeye çalış,çok zor ama moralini yuksek tutmamız lazım.gunaha giriyorum biliyorum ama sizinle birşey paylaşıyım. Spor yaptığım yerde caminin her defasında yanıdan geçiyordum.bir gun içimden bir ses istiyorsunda hiç allah için namaz kıldın mı dedi ve ben yapabildiğim kadar namaz kıldım.meryem suresini okudum.okadar inandım ki allahın bana yardım ediceğine aşılamam tutmadı bir üzüldüm sonra kesin tüp tutucak diye hevesliyim,testten 2 gün önce adt olduğumu gördüm.insan yaradana kırılırmı :) ben kırıldım,neden dedim neden.benden sonra evlenenler çocuk sahibi oldu,ben hergün dua ettim neden.ben inanıyorum ki herşeyde bir hayır vardır o kırıldığım yaradan gene benim karşıma çok tatlı bir kadın çıkardı ve o kadın önce moralini düzeltelim sonra dua edelim dedi.ben tıpı kullanıcam ama gene yaradana kalmış dedi,yazılar verdi okudum.seni aşırı olmadan kahve sigaramı keyif verdi iç,mutlu olduğun insanlarla ol,yerlere git.bunları verdi bana.mayısı bekliyorum ve işşallah olucak :) sen nezaman başlıyacaksın tedaviye? Bende istanbul asyadayım bu arada :)

encan

doktoruna guveniyorsan ki guven herşey normal ben malesef değerlerden anlamıyorum.fsh bana tekrar yapar sanırım.valla bindik bir alamete hakkımızda hayırlısı.eski bir turizmci olarak diyorum ki konya guzel şehir.

canım ben test sonuçlarımı alınca adetten temizlenip gidicem ama önce laparaskopi olmam lazımmış sonra dinlenme verir heralde mayıs sonu haziranı bulur büyük ihtimal

belki sana komik gelicek ama ben benikilere baktım

serbesT4 1,26 Tsh 0,779 ve T3 2,87 bana normal hepsi demisti demekki senekide normal :)

Diğer testleri bulamadım E2 baska adı var mı

belki sana komik gelicek ama ben benikilere baktım

serbest4 1,26 tsh 0,779 ve t3 2,87 bana normal hepsi demisti demekki senekide normal :)

diğer testleri bulamadım e2 baska adı var mı

esradiol canım umarı doğru yazmışımdır öyle bişi işte

encanım e2 yani estradiöl 50 civarı veya altında olması iyi bi deger sayılıyo fsh sonucuna göre lh yı yorumlarız..

MNKPRMK

tamda tarif ettiğin şeyi TÖÖÖÖÖÖÖBE TÖÖBEEEEEEEE rabbim affet...
Allaha kırgınlık yaşıyorumm zaman zamanda acayip laflar ediyorum sonrasında TÖVBEE
yakın ÇeVrEMDE allaha bile inancı olmayan yasakk olan ne varsa yapan bi tanıdıgım çok fazlada uğraşmadan gebelik haberini verince içim buruldu...demekki dedim,inanmamak ve yasak olan şeyleri yapmak lazımmış..
bu tıpkı sınıfta adalet bekleyen ögrencinin tavrıdır aslında...
ögrencilerin arasında ayrım yaparsan (EGER seni seviyorsa) sana küser,haksızlıga uğradığını yaptıgı tüm iyi şeylerin bi işe yaramadığını .....düşünürde düşünür......(EgER zaten sevmiyorsa) iyice nefret eder...
yaa ben acilen bi abdest alıp TÖVBE edeyimmm
eşimle konuştum bu konuyu dün gece o da diyor kine''' herkesin imtihanı farklı şekilde olacak''' hesabını ahirette verecek''' ....

ama BİR ama var ki insanın canını yakıyo..galiba kıyasa girmemek en doğru yol..
malesef ki ben aşmış,ermiş bi hatun değilim..evladını kaybettiğinde namaza durup ALLAHIM sana şükürler olsun diyebilen cemalnur sargut un ''aşktan dinle'' kitabına başlayacagım...Belki iyi gelir..

Son düzenleme:
Canım zaten allah çekemeyeceği yükü yüklemezmiş insana demekki bize bunu uygun görmüş hem bi düşün büyük peygamberlerin bile olmamış çocuğu zekerriya peygamberin olmamış ve eşini çok üzerlermiş çevredeki insanlar ve bigün melek ona sana bi oğul müjdeliyorum demiş zekeriyya peygamber bu nasıl olur ben yaşlandım eşimse kısır demiş melek ona sen rabbinden ümit mi kesiyarsun demiş haşa demiş peygamber ve ona yahya isminde bi oğul vermiş oda babası gibi peygamber olmuş hz ibrahim de allaha dua etmiş rabbi hebli minessalihin rabbim bana salih evlat ver .. Işte tatlım biz kimiz ki rabbimize isyan edelim dimi hazreti meryeme babasız oğul veren rabbim bizi unuturmu hiç ama sabredeceğiz ve allahtan isyanımız için af dilicez sen allaha bırak işini ben öyle yaptım rabbim işimi sana havale ediyorum dedim hakkımızda hayırlısı olsun eşim herzaman allah büyük der zaten onun sabrına hayranım ah işte böyle tatlım...

encan haklısın bunu sık sık hatırlamak lazım...yaşım ilerliyor 36 oldum onun stresi var
sonra diyorum ki Hz Hatice Hz Muhammet ile evlendiğinde 40 yaşındaymış yanlış olmasın 6 çocukları olmuş
rabbim istedikten sonraaa nasip olur..
haklısın biz işimizi allaha bırakalım bol bol dua edelim
4 cuma üstüste 1000 kere "el evvel" diceksiniz ve duanızı edeceksiziniz Allah'a kabul eder inşallah
ve bunun gün sınırı yok istediğiniz zaman 707 kere "ya varis"
bu dualara başlayacagımmm

Back
X