Bence normal ama esinin hareketli spermi dusuk degeri vitaminlerle falan yukseltilebilir o da bence .Merhaba hanımlar ben daha 21 yaşındayım. Kan tahlillerim rahim filmim ultrasonum gayet normal cıktı ama Sağda 8 solda 5 adet yumurtam varmış. Doktorum sayının yasima gore cok az olduğunu, cocugumun zor olacağını eşimin bu değerlerinin de düşük olduğunu söyledi ve acil tüp bebek istedi. Bugün başka bi doktora gittim herşeyi normal buldu ben anlayamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi sperm testimizide atıyorum
Ikinizde de sorun var eşinin düzelmesini beklersen seninde yumurtan sifirlanacak tüp bebek bile tutmaz o zaman dedi doktor. Yumurta rezervim toplamda 13 yaşıma gore çok dusukmus öyle dedi? Bugün gittiğim doktorda herşeyiniz normal diyorBence normal ama esinin hareketli spermi dusuk degeri vitaminlerle falan yukseltilebilir o da bence .
Tsh 1.23Eşin için birşey diyemiyeceğim.senin de fsh ve amh değerlerine bakılmadan yumrta sayın az veya normal denemez.
Amh testi yaptirdin mi hic . Benim de yumurta rezervim dusuk 0.91 .bu degerlerle normal yolla hamile kalan cokmus ama bana senk gelmedi o şansIkinizde de sorun var eşinin düzelmesini beklersen seninde yumurtan sifirlanacak tüp bebek bile tutmaz o zaman dedi doktor. Yumurta rezervim toplamda 13 yaşıma gore çok dusukmus öyle dedi? Bugün gittiğim doktorda herşeyiniz normal diyor
Rezerviniz sizin kaç benim değerlerim böyleAmh testi yaptirdin mi hic . Benim de yumurta rezervim dusuk 0.91 .bu degerlerle normal yolla hamile kalan cokmus ama bana senk gelmedi o şans
Tahlillerin normal gözüküyo hiçbirimiz doktor değiliz ama gidip gelmekten doktor kadar bilgili oldukTsh 1.23
Lh 3.68
Fsh 4.95
Prolaktin 28
Estradiol e2 52
Bugün gittiğim en iyisi diye biliniyor. Gayet normal dedi. Aynen herşeyi anlar olduk artıkTahlillerin normal gözüküyo hiçbirimiz doktor değiliz ama gidip gelmekten doktor kadar bilgili olduksana tavsiyem bulunduğun yerde araştır ve en iyisine git
Çünkü ben doktor kurbanıyım
Gecen ay kullandim ben de tek faydasi adet olurken sancimi kesti benimSende C-life kullanabilirsin çok faydalı macunmuş bu ay bende aldım
Alttan muayene etti orda gördü. Ama bugün başka doktora gittim bugünkü de herşeyiniz normal esinin de seninde dedi. Sağda 8 solda 5 yumurtaya iyi dedi yani. Bilmiyorum bende iyi mi değilmiBaşka doktora gitsen? Fsh - lh değerlerin gayet normal, neye göre dedi onu doktor?
Deneyeyim saolun çok teşekkürlerSende C-life kullanabilirsin çok faydalı macunmuş bu ay bende aldım
Peki sağda 8 solda 5 yumurta nasıl düşük mu?Sizin tahlilleriniz normal ilginç yani rezerv azlığında fsh öyle olmaz.
sadece eşinizin ileri hareketinde ve morfolojisinde düşüklükgörünüyor.
Hayır 13 tane yumurta demek bu tüp bebek yapsanız en aşağı 15 yumurta olur demekPeki sağda 8 solda 5 yumurta nasıl düşük mu?
Tüp bebek yapmadan olamaz mi yani?Hayır 13 tane yumurta demek bu tüp bebek yapsanız en aşağı 15 yumurta olur demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?