Albatros2 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Nisan 2018 1.337 3.435 133 3 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi efuulimm #21 efuulimm .!.: Tüp bebek yapmadan olamaz mi yani? Genişletmek için tıkla... Ben sadece misal verdim neden olmasın Olur inşallah daha iyimser doktorlarla yolunuza devam edin
efuulimm .!.: Tüp bebek yapmadan olamaz mi yani? Genişletmek için tıkla... Ben sadece misal verdim neden olmasın Olur inşallah daha iyimser doktorlarla yolunuza devam edin
efuulimm Dualarla gel bebeğim Kayıtlı Üye 18 Ocak 2019 1.925 3.383 133 27 6 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi efuulimm #22 balbocegi35 .!.: amh testi yapmadan nasıl bu kanıya vardı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ultrasonla saydi. 2.doktor da istemedi amh oda normal oldugunu soyledi ultrasonla bakıp ve fsh lh tsh a bakarak bende anlamadım
balbocegi35 .!.: amh testi yapmadan nasıl bu kanıya vardı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ultrasonla saydi. 2.doktor da istemedi amh oda normal oldugunu soyledi ultrasonla bakıp ve fsh lh tsh a bakarak bende anlamadım