yumurta sayısı az ve kalitesi düşük olunca hangi protokol uygulanıyor

Bana ilk tedavimde sulandırılmış lucrin protokolü uygulanmıştı 5 yumurta elde edilmişti sonuç negatif. Son iki tedavimde femara protokolü uygulandı 7 yumurta elde edildi. Femara protokolünde hem daha fazla yumurta hemde yumurta kaliteleri yüksek oluyo. Ben Femara protokolüle başarıya ulaştım. Yumurta sayısını dert etmemen gerekiyor. Sevgiyle kal.

Son düzenleme:
Selamlar Esingül,
yunurta sayısı az olduğunda oktorumuz DHEA adlı bir yardımcı ilaç önermişti.benim 2.denememde az yumurta oluşmuştu riske atamamıştık..o yüzden 3 ay boyunca DHEA kullandırdı ve yumurta sayısı çoğaldı..ayrıca kalitesinide arttırıyormuşş.daha detay için DHEA ile ilgili yazılmış linklere bakabilrsin..
Sana kolay gelsin..gerçi kalitesi iyiyse sayıda çok önemli değildir herhalde..inş.tedavin olumlu seyreder.
sevgiler

......................

Son düzenleme:
hamilesin galiba ALLAH tamamına erdirsin benimde dördüncü olacak öncekilerde en fazla 4 yumurta oldu sadece biri döllendi

teşekkür ederim darısı tüm dileyenlerin ve senin başına. Yumurta sayısı ve kalitesi uygulanan protokole görede değişiyor. Döllenmedede labaratuarın etkisi çok önemli.

slm kızlar benimde yumurta sayım cok azdı 2, tedavimde 5 taneydi fakat ben incir kürü uyguladım 2 ay süreyle bu tedavimde 24 tane oldu fakat kalitesizler di sayı artdı fakat kalite artmadı 3, tedavimde başarısız oldu 4, tedavimde femera kulanılıcak bana kaliteyi artırdıgı söyleniyor fakat ben bişeye takıldım aranızda bilen varmı bilmiyorum benim rahim duvarı ince 7 civarı bu femera inceltiyormuş deniyor kafam biraz karışık
femeraya cok güveniyorum herkes hamile kalıyor ama böyle bişey duydunuzmu siz

İlk iki denemede sadece 2 folikül oluştuğu için tedavim iptal edilmişti. Sonra 3 ay DHEA kullandım. Bu kez 5 folikül oluştu. 2 emriyo transfer edildi ve şu an 33 haftalık hamileyim çok şükür. Darısı isteyen herkesin başına.
DHEA sayıyı arttırmakla kalmıyor, aynı zamanda kaliteyi de arttırıyor. Bu konuyla ilgili bilimsel çok makale okuduk kullanmadan önce. Ancak sorun şu ki "uzun süreli kullanımlarda yan etkileri net bilinmiyor"

amin inşallah. dr gittim muayne oldum ve femera protokol uygulayacak

femara protokolü uygulanacak olmasına sevindim yumurta sayın ve kalitesindeki farkı göreceksin. Zaten femarayı 5 gün tablet olarak kullanıyosun.Diğer arkadaşlarında söylediği gibi beslenme ve alacağın vitaminlerin etkisi var. (doktoruna sormadan vitamin kullanma) Ben en son tedavime başlamadan beslenmeme çok dikkat ettim mevsim meyve ve sebzesi. konserve ve hazır yiyeceklerden uzak durdum. Kola, kahve vb. içeceklerden uzak durdum. Kendine göre sağlıklı bir beslenme çizelgesi yap faydasını göreceksin. Başaracağına inan umudunu yitirme.

kisa protokol uygulaniyor stres yapma canim dua et insallah guzel devam edersin

bu ay bana femaralı kısa protokol uygulandı benimde rezervim azmış....8 yumurta oluştu 5 toplandı 3 ü döllenip transfer edildi 4 gün önce sonucu aldım maalesef negatif...hala ağlıyorum çok kötüyüm kendime gelemedim ama femara iyi bir ilaç Allah hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah kızlar...

benim de rezervlerim azalmış dedi doktor bunu yeni öğrendim ilk denemem uzun protokoldü o zaman doktorum bir şey dememişt bu konuda ama 9 yumurta oluşmuştu sadece (bizde erkek infertilitesi var) ve 2 yerleştirme yapılmış dondurulmuşlarımız yoktu ikinci denemeye 6 sene sonra gittim mayısta deneyeceğim doktorum rezervlerimin azaldığını söyledi kısa protokol uygulayacak

kızlar bu incir kürü nasıl uygulanıyor? bilgi verirseniz ben de 2. denemeye başlamadan incir kürüne başlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…