- 17 Kasım 2016
- 1.357
- 1.120
- 133
- Konu Sahibi Melegim elif
-
Bozuk olduğundan değil bence ovulasyon zamanı gelmemiş onzaman ikisi koyu kırmızı olduktan sonrayı degerlendir10. Günündeyim
1 saat sonra yaptım tekrar böyle çıktı değerlendirdim bendeBozuk olduğundan değil bence ovulasyon zamanı gelmemiş onzaman ikisi koyu kırmızı olduktan sonrayı degerlendir
Bugünde degerlendir sonra bir dolu bir boş pazara kadar1 saat sonra yaptım tekrar böyle çıktı değerlendirdim bende
Çatlatma iğnesinin içindeki sıvıyı döktümAy canım inşallah dua ediyorum inşallah olur bu ayda benim için önemli sende benim için et
Yaa gerçekten miÇatlatma iğnesinin içindeki sıvıyı döktüm
Geceydi tüm nöbetçi eczaneyi aradım yok sabah 8 de yakınımda eczane var aradım sipariş verdiler saat 10 da vurdumYaa gerçekten midoktorunu aradın mı canım yakınında eczane varsa hemen al doktoruna sor durumunu
Ay geçmiş olsun tekrardan doktorunuza sordunuz mu inşallah Bi sıkıntı olmamıştırGeceydi tüm nöbetçi eczaneyi aradım yok sabah 8 de yakınımda eczane var aradım sipariş verdiler saat 10 da vurdum
Sormadım dünden beri karnım ağrıyor yediğim birşey dokundu sanırım geçmedi.igneyi vurdum artikAy geçmiş olsun tekrardan doktorunuza sordunuz mu inşallah Bi sıkıntı olmamıştır
Doktorum bna duruma gore yapariz catlatma ignesini dedi bakalim ayin 7 sine randevum var , bu arada hngi gunler iliski tavsiye ettiBugun oldm catlama ıgnesini artık bekleme zamanı
İnşallah Bi sıkıntı olmazSormadım dünden beri karnım ağrıyor yediğim birşey dokundu sanırım geçmedi.igneyi vurdum artik
Bnde klomen kullandım ama iğne verilmedi 1hfta degerlndr dedi ayın 10nda progesteron vercemDoktorum bna duruma gore yapariz catlatma ignesini dedi bakalim ayin 7 sine randevum var , bu arada hngi gunler iliski tavsiye etti
Bna femara verdi 2.5 mg 5 gun sabah aksam , sali gunu bakacak istedgmz gibi olmadiysa igne dedi , 1 hfta yi gun asiri mi gunu birlik mi ?Bnde klomen kullandım ama iğne verilmedi 1hfta degerlndr dedi ayın 10nda progesteron vercem
Gün aşırı dedi. Bende asi vurulcam kovit için ama bı sorun olurmu acavaBna femara verdi 2.5 mg 5 gun sabah aksam , sali gunu bakacak istedgmz gibi olmadiysa igne dedi , 1 hfta yi gun asiri mi gunu birlik mi ?
Ben sadece günde 1kere klomen kullandimGün aşırı dedi. Bende asi vurulcam kovit için ama bı sorun olurmu acava
Bn 10 gun once vuruldum sknti olacagini dusunmuyorum bn 2.doz sinovac oldum , bkalim bize ne diyecek bu aydan cok umutluyumGün aşırı dedi. Bende asi vurulcam kovit için ama bı sorun olurmu acava
OBen sadece günde 1kere klomen kullandim
Hayırlısı olur ins kaçıncı denemenizBn 10 gun once vuruldum sknti olacagini dusunmuyorum bn 2.doz sinovac oldum , bkalim bize ne diyecek bu aydan cok umutluyum
8.ayimiza gidiyoruz agustosta hsg ve histereskopi oldum , bu islemden snra ilk deneyimim olacak , szin?O
Hayırlısı olur ins kaçıncı denemeniz
Bende 2.5 yıldır gebelik düşünüyorum herseyimiz temiz hsgde temiz 4 5 ay bekledim ama olmadı ilk defa kullandım bende klomen 2yumurtam gelismis8.ayimiza gidiyoruz agustosta hsg ve histereskopi oldum , bu islemden snra ilk deneyimim olacak , szin?
Progesteron için cagrdimi doktorunuz siziBende 2.5 yıldır gebelik düşünüyorum herseyimiz temiz hsgde temiz 4 5 ay bekledim ama olmadı ilk defa kullandım bende klomen 2yumurtam gelismis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?