- 13 Temmuz 2021
- 1.076
- 417
- 43
- 34
- Konu Sahibi Melegim elif
-
bu arada bende mayıs ayından beri deniyorum daha önce dış geelik gecırdım 2 sene önce haziran ayında rahim filmi cektirdim ama sürekli arastırıp okumaktan mahfoldum. 3 aydır da ovülasyon ile deniyorum doktorada gıttım sorun yok dedı ama TSH değerim biraz düşük sanırım bu sorunbende aranıza katılayım :) yumurtlama testi ile 20 21 ğustos yumurtlama 22 ağust. catlama gördüm. 20ve 21 değerlendirdik.
bende beklemedeyim 4 eylül bat umarım hepimiz olumlu sonuclar alırız
bu arada hsg den korkmana gerekk ok 5 dakıka bıle sürmüyor alttan muayne gibi düşünGeçen ay 5 yumurta vardı toplam, iğne de yapıldı, doktor kesin hamilesin dedi. Olmadı. Bu ay 3. Klomene başlayacağım, olmazsa hsg demişti doktor. Hsg çok korkuyorum inşallah olur
3. Klomene başlamadı, direk hsg dedi. Önümüzdeki ay hsg çektireceğim, inşallah bu ay doğal yollarla olurbu arada hsg den korkmana gerekk ok 5 dakıka bıle sürmüyor alttan muayne gibi düşün
Amin canım sağol. Geç olsun güç olmasın inşallah bulduğun doktor şifa olur sanaİnşallah canım Allah bağışlasın sağlık uzun ömür versin güzeller güzeli kızınaboşuna vakit kaybı oldu ams 5. Doktorum sanki iyi diğerleri yaşım genç diye kimi eli boş gönderdi düzenli ilişki dedi kimi folik asit kimi progestan verdi kimi kistim olmadığı halde pko var senin çocuğun olmaz dedi uğraşmak istemedi bariz belliydi şimdiki doktorum çok çok detaylı bakıyo inşallah faydasını görürüm
İnşallah güzel sonuç alırsınbende aranıza katılayım :) yumurtlama testi ile 20 21 ğustos yumurtlama 22 ağust. catlama gördüm. 20ve 21 değerlendirdik.
bende beklemedeyim 4 eylül bat umarım hepimiz olumlu sonuclar alırız
AmiinnnnAmin canım sağol. Geç olsun güç olmasın inşallah bulduğun doktor şifa olur sana
Ne ilacı kullanmıştınMerhaba kizlar benim ilacım dün bitti Çarşamba kontrolüm var sizler neler yapıyorsunuz.
Letu kullandım günde 3 taneNe ilacı kullanmıştın
Hım peki onu bilmiyorum kullandım bi ilaç mı acaba dedim deLetu kullandım günde 3 tane
Merhabalar bnde yarin doktoruma gtcem doktirumla birlikte yumurta takibi yapicaz insallaahhh hayirli sonuclar aliriz , klomen ya da famera dedi sonra catlatma igneei verecek mi tam bilmiyorum onu yarin ogrencem asiri heyecanliyim , insallah eyluk ayi bizim ayimiz olurMerhaba arkadaşlar bugün reglimin 3. Günü doktor bana letu verdi letu kullanan hamile kalan varmı sat tarihim 21 Ağustos 20 eylul bat tarihim bu beşinci deneyisim deneyimleriniz nelerdir?
Benimde 21 eylul bat yarin baslicam hapaBenimde bat 20 eylül bende yarın femara başlayacağım
Amin umarım güzel haberlerle geri dönersinMerhabalar bnde yarin doktoruma gtcem doktirumla birlikte yumurta takibi yapicaz insallaahhh hayirli sonuclar aliriz , klomen ya da famera dedi sonra catlatma igneei verecek mi tam bilmiyorum onu yarin ogrencem asiri heyecanliyim , insallah eyluk ayi bizim ayimiz olur
Hım bilemedim ki doktora sormadın mı neden bı ilacı verdiniz diye ne işe yarıçap diyeBende bilmiyordum bu ilacı normalde ilk okuduğumda içmek istemedim meme kanseri tedavisinde kullanılıyormuş
Bende letu kullandım bi yumurtam oluştu adet günün 3 gün geçerse kan ver dedi bekliyorum inşAllah hayırlı sağlıklı haberler alırızMerhabalar bnde yarin doktoruma gtcem doktirumla birlikte yumurta takibi yapicaz insallaahhh hayirli sonuclar aliriz , klomen ya da famera dedi sonra catlatma igneei verecek mi tam bilmiyorum onu yarin ogrencem asiri heyecanliyim , insallah eyluk ayi bizim ayimiz olur
hormon ilaciymis netten de araştırdım yumurtaların büyümesi için bu ilaçta kullaniliyormusHım bilemedim ki doktora sormadın mı neden bı ilacı verdiniz diye ne işe yarıçap diye
İnşaallah canım Rabbim isteyen heekese bu duyguyu yaşatsın.kizima klomenle hamile kaldım famerayi duydum ama hiç kullanmadim. İnşaallah Eylül ayı isteyen herkes için gebelikle sonuçlanır.senin problemin neyMerhabalar bnde yarin doktoruma gtcem doktirumla birlikte yumurta takibi yapicaz insallaahhh hayirli sonuclar aliriz , klomen ya da famera dedi sonra catlatma igneei verecek mi tam bilmiyorum onu yarin ogrencem asiri heyecanliyim , insallah eyluk ayi bizim ayimiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?