- 25 Mayıs 2023
- 510
- 644
- 18
- Konu Sahibi gezginimsi
-
Haydi geçmiş olsun güzel haberlerinizi bekliyoruzGece uyku uyuyamadm ama korkulacak bişey yokmuş zaten anestezili 15 dk sürmüş korkma 1 saat snra kahvaltimı yapıp çıktm hastaneden şuan evde yatıyorum. Tek ağrım şuan şiddetli gaz ağrısı başka bişey yok az da kanama var bende
Valla 8 yumurta diye girdim 4 boş çıktı 4 dolu alındı. Hiç beklediğim gibi olmadı sayı moraller bozuk. Amh 1.74 güya fena degildi ama gonolflar bende pek işe yaramamış bellikiHaydi geçmiş olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz
Niye moralini bozuyorsun 4 ü doluymuş işteValla 8 yumurta diye girdim 4 boş çıktı 4 dolu alındı. Hiç beklediğim gibi olmadı sayı moraller bozuk. Amh 1.74 güya fena degildi ama gonolflar bende pek işe yaramamış belliki
Hadi ya inşallah benimde ağrım olmaz bakalım nasıl geçecek meraktayım bendeEve metrobusle döndüm hatta trafik felçtiyani o kadar kolay desem yeridir ama gaz ağrısı fena şuan
E2 değeriniz kaçtı benim amh düşük sizden 10 yumurta gibi dendi ultrasonda bakalım yarın belli olacak herşeyValla 8 yumurta diye girdim 4 boş çıktı 4 dolu alındı. Hiç beklediğim gibi olmadı sayı moraller bozuk. Amh 1.74 güya fena degildi ama gonolflar bende pek işe yaramamış belliki
4 dolu çıktı toplandı ama az diyorlar yaşım 31 amh 1.76 az dedikleri için olmayacakmş gibi geliyoNiye moralini bozuyorsun 4 ü doluymuş işte
4 dolu çıktı toplandı ama az diyorlar yaşım 31 amh 1.76 az dedikleri için olmayacakmş gibi
4 dolu çıktı toplandı ama az diyorlar yaşım 31 amh 1.76 az dedikleri için olmayacakmş gibi geliyo
Merhaba benim de yarın toplama günüm.Sizin ki nasıl geçti benim de ilk deneyimim olduğu için biraz heyecanlıyımMerhaba ilk kez yazıyorum buraya yarın yumurta toplama yaptırcam çok heyecanlıyım negatif 1 aşılamam var. İlk tüp bebek deneyimim inşallah güzel embriyolar oluşur. Biraz korkuyorum yumurta toplama sonrası neler yaşadınız ağrınız oldu mu ?
Dün opu oldum 8 yumurta toplama oldu 4 boşçıktı elde 4 kaldı. Gaz ağrısından başka bişey yok korkmayım ben çok korkmuştum 15 dk sürdüMerhaba benim de yarın toplama günüm.Sizin ki nasıl geçti benim de ilk deneyimim olduğu için biraz heyecanlıyım
Çıktım biraz önce hiç ağrım yok ama duygusalım hep aglayasim geliyor ve ağlamışım sürekliMerhaba benim de yarın toplama günüm.Sizin ki nasıl geçti benim de ilk deneyimim olduğu için biraz heyecanlıyım
Amin amin inşallah teşekkür ederimKorkucak stres yapıcak bisey yok ben eylül 2022 de ilk tüp bebek denememi yaptım ilk iki üç gün sadece az da olsa kasık ağrım vardı sonradan çok zorlandım ben gazdan dolayı duanı et ve gir inşallah pozitifle sonuçlanır sürecin
Teşekkürler geçmiş olsun hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız inşallahDün opu oldum 8 yumurta toplama oldu 4 boşçıktı elde 4 kaldı. Gaz ağrısından başka bişey yok korkmayım ben çok korkmuştum 15 dk sürdü
Maşallah baya toplanmış güzel sonuçlar alırsınız inşallahÇıktım biraz önce hiç ağrım yok ama duygusalım hep aglayasim geliyor ve ağlamışım sürekli18 tane yumurta toplanmış kaçı dolu kaçı bos bilmiyorum şu an. Sizin nasıl gectiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?