- 25 Mayıs 2023
- 510
- 644
- 18
- Konu Sahibi gezginimsi
-
Maşallah baya toplanmış güzel sonuçlar alırsınız inşallahBugün yatış işlemlerim yapılacak yarın toplanacak
Aa ne güzel bana saat 16 ya kadar burda kalacaksın dediler. Beni de erken yollasalar keşkeSağolun inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz yarın arayacaklarmiş merakla bekliyorumben 1 saat falan kaldım tam uyandıktan sonra geldik eve antibiyotik ve ağrı kesici yazdı doktorum şimdilik iyiyim şükür
İstanbuldayım hastanem medicalpark doktorum levent mıhçıoğluTeşekkürler geçmiş olsun hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız inşallahbana akşam 4 e kadar hastanede kalacaksınız denildi. Sizde kaldınız mı? Bu arada izmir de oturuyorsanız hangi hastaneye gidiyorsunuz ?
İsminizde izmir olunca burdasınız sandımİstanbuldayım hastanem medicalpark doktorum levent mıhçıoğlu
Aa ne güzel bana saat 16 ya kadar burda kalacaksın dediler. Beni de erken yollasalar keşke
Sakin olun aradılar mi ne dediler inşallah iyidir herşeyOpu 3. Gün bugün arayan yok sabahtan beri girdiğim stresi bilemezsiniz sinirim boşaldı ağlıyorum saatlerdir
Ayy aradı doktorum 3. Güne 4 yumurta 4 bebek devam ediyor dedi öyle mutlu oldum kiSakin olun aradılar mi ne dediler inşallah iyidir herşey
Merhaba evet anestezi olduğu için bi ağrım sıkıntım yok sadece idrar yaparken yanma oluyor.Yarın arayıp bilgi vereceklermiş ne kadar çıktığını söylemediler sabırsızlıkla yarını bekliyorumNaptınız toplattiniz mi yumurtalarınızi nasıl geçti kaç tane oldu iyi misiniz
Maşallah çok güzel ilerlemiş hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız inşallahAyy aradı doktorum 3. Güne 4 yumurta 4 bebek devam ediyor dedi öyle mutlu oldum ki
Maşallah cok iyi inşallah 5e kadar da böyle giderAyy aradı doktorum 3. Güne 4 yumurta 4 bebek devam ediyor dedi öyle mutlu oldum ki
İnşallahhhhh 1 e razıyım yeterki 5 e kadar giden olsunMaşallah cok iyi inşallah 5e kadar da böyle gider
Çok heyecanlı inşallah bir sürü embriyonuz olmuşturMerhaba evet anestezi olduğu için bi ağrım sıkıntım yok sadece idrar yaparken yanma oluyor.Yarın arayıp bilgi vereceklermiş ne kadar çıktığını söylemediler sabırsızlıkla yarını bekliyorum
Amin inşallah sağolun pazartesi transfer mi olacaksınız hayırlısıylaÇok heyecanlı inşallah bir sürü embriyonuz olmuşturbenimde 18den 14 kalmış bugün pazartesiyi bekliyorum
Hayır dondurulmuş olacam 2 ay sonra falan pazartesi günü tekrar kaç yumurta kalmış onu öğrencemAmin inşallah sağolun pazartesi transfer mi olacaksınız hayırlısıyla
Sizinde 5. Gün embriyosu mu dondurulacak benmde transfer 2 ay sonra olacak inşallahHayır dondurulmuş olacam 2 ay sonra falan pazartesi günü tekrar kaç yumurta kalmış onu öğrencem
Evet benimde öyle olacak sizin 5. Güne ulaştı mı benim daha yarın 3. Gün olacak kaç tane kaldı çok merak ediyorumSizinde 5. Gün embriyosu mu dondurulacak benmde transfer 2 ay sonra olacak inşallah
Benden 8 toplandı 4 boş çıktı 4 dolu dün 3. Gündü 4üde devam ediyor çok şükürEvet benimde öyle olacak sizin 5. Güne ulaştı mı benim daha yarın 3. Gün olacak kaç tane kaldı çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?